Stop saying I wish and start saying I will

2013-04-30 ♦ 16:07:55
Dagens mellanmål
Gjorde mig en snabb mellis som jag åt medan jag såg på top model. Funderar för tillfället vad jag ska ha på mig ikväll då jag ska vara med några, men går inte så bra. Far iallafall till Josse klockan sex och där äter vi och sen är det inte planerat så mycket mer, men det kommer säkert bli jätte roligt! Så ni får helt enkelt ha det bra!

Kesella med hallon

2013-04-29 ♦ 22:08:00
Hejsan! Hade lite tid över nu, så tänkte att jag kunde slänga in ett snabbt inlägg. Sen senaste inlägget har jag pluggat lite och sett biggest loser. Smakade även det ni ser på bilden ovan idag efter träningen, var faktiskt gott! Nu tänker jag sätta fram lite kläder till imorgon, svara på kommentarer och sen tror jag faktiskt jag går och sover, har varit så himla trött hela dagen.

Vart jag mig i världen vänder

2013-04-29 ♦ 19:46:34
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Redigerade just två bilder som jag fotade då vi vär ute en sväng och promenerade. Blev ju dock väldigt lite bilder, hehe. Denna måndag har faktiskt varit helt okej, bortsett från att jag var sjukt trött då jag vaknade. Har även hunnit bocka av ett prov, som denna gång var ett idrottsprov.
 
Annars så har jag tagit mig tid och räknat lite matte till provet vi har på fredag. Har även andra prov och inlämningar inom kort, så kommer inte ha så mycket annat att göra på dagarna framöver. Fotbollsträning har jag också hunnit med idag och sitter nu ny duschad. Nu tänker jag räkna matte och sen vet jag inte vad jag gör, hörs!

Söndag

2013-04-28 ♦ 21:21:23
Detta har jag ätit ikväll framför tvn
Söndag, en välbehövlig sådan. Har gjort lite no och läst igenom idrotts sidorna några gånger, så nu hoppas vi bara att provet imorgon går bra då. Känns som att vi kommer ha mycket denna och näste vecka, eller rättare sagt så känns det inte utan jag vet. Det på bilden hann jag snabbt göra som jag åt medan jag såg på tv, det var riktigt gott!
 

Outfit på rockkonserten

2013-04-27 ♦ 18:44:18
Blus - hm / Bandeau - gina / Jeans - cubus / Armband - Gran Canaria + Vita converse
Har just redigerat dessa bilder, kommer nog lägga ut några fler! Visste verkligen inte vad jag skulle ha på mig så fick bara bli något. Kom på att jag inte visat det jag köpt i Spanien då jag tog på mig armbandet, så har fotat några bilder på sakerna. Annars så har jag inte gjort något speciellt idag, skrivit lite på en inlämningsuppgift, läst igenom anteckningar till idrottsprovet, pluggat helt enkelt. Inte så kul, men aja. Nu tänker jag svar på lite kommentarer och vi hörs nog senare!
 

Årets första mjukglass

2013-04-26 ♦ 16:33:52
Insta @llindalandstrom
Hallå! Idag är det fredag för er som missat det, har varit en helt okej sådan. Hade som vanligt kort skoldag och sist hade vi idrott och beep-test. Cyklade sedan och åt en mjukglass med Linda, dessutom årets första, gott var det! Väl hemma har jag kollat på top model och bara tagit det lugnt. Har inget planerat ikväll, så vi får höras!

New in

2013-04-25 ♦ 20:54:21
Denna tröja köpte jag idag
Igår hade vi en rockkonsert som gick sådär, fotade några outfits bilder som ni får se i något annat inlägg. Idag började vi dagen med svenska där vi först hade lite bokprat och såg sedan början på en film. Fortsatte att se den på arbetspasset och sen lite på engelskan. Så de har varit roligt! Cyklade även och köpte lite godis innan engelskan för att ha tills vi såg på film. Sen hade vi två andra lektioner innan engelskan där vi inte såg film, men var ändå ingen jobbig skoldag!

Tips: Vinn det nya stylingverktyget Braun SensoCare

2013-04-25 ♦ 19:28:28
 
Ida har nu en tävling på sin blogg där man kan vinna det nya stylingverktyget Braun SensoCare, klicka på länken för att komma till hennes blogg och på bilden för att komma till tävlingen!

JFR.SE

2013-04-24 ♦ 22:00:00
JFR.se är en sida som har lite allt möjligt, blandannat smycken på nätet, finns massor att välja på! Nu får ni 25 kronor rabatt på köpet med koden "BLOGGA", koden är giltig tom den 28/4 kl 23:59. Så kika er in på den fina sidan och hittar er något! Finns allt från skal till kläder!
 
Tryck på bilden eller länken för att komma till sidan!

As soon as you stop wanting something, you get it

2013-04-23 ♦ 21:20:46
Fin våroutfit
Tisdag var det idag då, vanligtvis brukar ju denna dag vara den kortaste men var tvungen fara och bada på bonustiden. Dock var det inte alls tråkigt, så det vart ju inte så dåligt ändå. Jag och Linda gjorde det vi var tvungna och sen stannade vi och bara tog det lugnt där ett tag. Väl hemma tog jag mig nåt i magen eftersom jag var super hungrig. Har även försökt plugga lite, men de går verkligen inte bra.. hehe.

Just the way you are

2013-04-22 ♦ 21:43:54
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Tjena! Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag var så himla trött! Hade ju ett tränigsläger med fotbollen, vilket var super roligt! Spelade en massa fotboll, grillade, umigicks med laget och hade det bra. Idag är det måndag, slutat tjugo över två som vanligt. Fick sedan cykla hem i värsta motvinden, det var typ hemskt att cykla idag.. Annars så har jag sett på tv, pluggat till matte diagnosen som vi har imorgon och gått på en kvällsprommis.

Breakfast

2013-04-20 ♦ 12:30:59
Våfflor ♥
Började med att vakna kring nio idag, sen såg jag på tv ett tag innan jag gjorde mig våfflor till frukost. Var sjukt gott! Har även suttit och redigerat några bilder från gran canaria, som ni kanske får se senare. Annars? Hade tänkt se ett avsnitt vampire diaries nu och sen måste jag börja packa inför tränigslägret som vi har idag med fotbollen.

Kyckling toast

2013-04-19 ♦ 13:20:50
Instabild @llindalandstrom
Hejsan! Bästa fredagen på länge, eller iallafall hittills. Har fått slutat tidigare idag också, redan kvart i elva på grund av att bilden var inställd och vi behövde inte gå på idrotten, det var verkligen inte helt fel! Jag och Linda bestämde oss för att äta på stan, blev en kyckling toast på myggan, var så sjukt gott! Har gått runt på stan ett tag nu och ska snart cykla hem. Har inga planer inför kvällen, men ska försöka redigera några bilder.

Likes old school

2013-04-18 ♦ 21:51:14
Mobilbilder
Denna torsdag har varit både bra och dålig, sista lektionen var inställd så fick sluta en timma tidigare! Cyklade då i spöregnet till Linda med Ebba och vera för att äta det som vi köpt på coop. Satt och pratade om en massa, var dock tvungen att cykla hem ganska tidigt för att hinna på fotbollsträningen som också bjöd på spöregn. Men var roligt ändå!

Legend says, when you can't sleep at night, it's because you're awake in someone else's dream

2013-04-17 ♦ 20:47:03
Hej! Blev aldrig att redigera några bilder igår, orkade helt enkelt inte. Idag har jag redigerat bilder, dock inte de jag tänkt igår utan de som i detta inlägg. Fotade snabbt några bilder på Freddy, var lite mörkt så bilderna blev lite halv taskiga. Har haft en lång skoldag, ända till tre. Men som tur var gick denna dag ovanligt snabbt! Hann skriva lite på tidningsartiklarna som ska in idag, vilket jag även gjort nu på kvällen. Tänker skriva det sista nu och sen sätter jag nog igång tvn.

Ottilia och Angelica #1

2013-04-16 ♦ 15:48:39
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Såg igeom bilderna jag fotade på Ottilia och Angelica, fanns en hel del men bestämde mig för att redigera dessa tre. Tror jag kommer redigera några fler ikväll, så då kanske ni får ett par till. Annars så har jag avklarat ännu en tisdag med lugna lektioner. Cyklade förresten för första gången i år idag, kändes ändå inte så ovant som de brukar! Så sovmorgonen blev mycket längre och det kommer den bli imorgon också, häärligt! Men nu mina vänner tänker jag sätta mig och skriva på två stycken tidningsartiklar som ska in imorgon.

But that's alright

2013-04-15 ♦ 20:29:45
Nuläget
Hade tänkt blogga igår, men var typ inte hemma så mycket. Började med att fara till Ottilia där vi gick till Angelica samtidigt som vi fotade några bilder, hos Agge fotade vi ännu mer, så nu har jag ännu mer bilder och visa. Åt sedan hos Ottilia innan vi for till Alma (som fyllde år igår, grattis!) där vi var ett tag, sen då jag kom hem duschade jag och satt mig sedan och såg tv. Nu idag har jag inte gjort så speciellt mycket, skola som vanligt och for sedan på en rolig träning. Nu tänker jag fortsätta se på någon hk sak och dricka festis, hehe. Hörs!

Short walk

2013-04-13 ♦ 22:09:47
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Här ovan har ni två bilder från idag, var på en liten promenad med pappa och freddy. Innan de har jag gjort några hk uppgifter och sett på innebandy. Sen har jag sett ett tag på hockey innan vi for iväg till farmor. Har just börjat se en film på tv som jag sett tidigare, den heter dumpa honom och går på 4:an. Ska fortsätta med det nu!

Bland molnen

2013-04-12 ♦ 18:01:35
Dessa bilder är fotade i flyget på vägen till Spanien
Hallå!!! Blev en lite längre bloggpaus än jag tänkt, men har varit rätt så skönt utan bloggandet faktiskt! Under lovet har jag varit i Gran Canaria en vecka som jag inte berättat tidigare, kom hem i måndags och haft ganska mycket saker som gjort att jag inte haft tid. Hade en rolig vecka och fotade en massa! Orkar inte berätta något om det mer i detalj för då skulle detta inlägg bli hur långt som helst, men kan väl säga att jag kommer göra en film då jag har tid med klipp och bilder från semestern. Hoppas ni haft ett bra lov iallafall!



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D