Gott nytt år!

2013-12-31 ♦ 22:27:50
 
Med denna video sammanfattar jag en liten del av 2013, hade blivit så lång om jag tagit med allt så det får duga. Har verkligen haft ett jätte bra år och hoppas att 2014 blir minst lika bra! Gott nytt år allihopa!

Pretty words are not always true, and true words are not always pretty

2013-12-31 ♦ 12:07:46
Paketen som jag fick igår
Beställde The Key på nordicfeels mellandagsrea, tycker att den luktar supergott! Har nu både girlfriend och the key, vet inte riktigt än vilken jag tycker luktar godast. Sen vann jag även en sak från julkalendern på denna blogg som jag fick igår. Vann en ögonskuggspalett från Rapunzel som ni hittar här.
 

Fajitas

2013-12-30 ♦ 15:58:45
Mysmiddagen igår
Var med min efterlängtad vän Emma igår, var ju ett väldigt bra tag sedan! Efter att vi varit hos henne ett tag drog vi till Ottilia där vi åt en god middag men några andra fina jag inte heller varit med på länge. Vi åt fajitas som dom fixat ganska klart innan vi kom och sen till efterrätt åt vi gino, allt var supergott! Gick sedan till träningen, där vi hade fys i slutet, vilket var roligt faktiskt!
 
Fick hem två paket i brevlådan idag, ni får se sen vad som var i dom!

Maybelline

2013-12-29 ♦ 13:00:24
Färgen ser inte riktigt ut sådär i verkligheten, menmen
Eftersom det röda nagellacket börjat fara bort ganska mycket bestämde jag mig för att måla om naglarna, testade nagellacket som jag köpte för kanske två veckor sedan. Nog för att jag typ har flera stycken i olika rosa nyanser, men tyckte iallafall att det var en fin färg!
 

Blog Award

2013-12-29 ♦ 10:16:21
1. Beskriv dig själv med 5 ord.
Ojdå, inte riktigt min starkaste sida. Men är väl snäll, omtänksam, positiv, rolig och lugn.
 
 
2. Vad föredrar du? - Fest/Myskväll?
Beror på humöret, men oftast myskväll skulle jag tro.
 
3. Bästa årstiden och varför?
Sommaren helt klart, man slipper plugget och kan bara koppla av. Sen är ju vädret ett plus också! Fast alla årstider är ju bra på sitt sätt.
 
 
4. Vad tycker du att du är riktigt bra på?
Är inte direkt den som säger att jag är bra på något, men att börja göra sakerna i god tid. Tänker skolarbeten och sånt dära.
 
5. Vilken av dina egenskaper tycker du om allra mest?
Att jag förlåter folk fort, kanske för fort ibland
 
6. Vad inspirerar dig?
Olika bloggar, we♥it, vissa instagramkonton osv.
 
(Från weheartit)
 
7. Vilka bloggar läser du?
Mina vänners (kolla länkarna) och vissa andra kända bloggar. Orkar inte länka alla eftersom det är en hel drös.
 
8. Nämn 3 saker som gör dig riktigt glad.
När man får ut något av att lägga ner mycket tid.
Komplimanger som någon menar.
Att spela fotboll och innebandy.
 
9. Vad är viktigast med vänskap enligt dig?
Att båda litar på varandra och att man vet vet att det man säger inte kommer ut till någon annan.
 
 
10. Vad gör dig arg?
Mobbning.
Speciellt på ask.fm, vem som helst kan kommentera på någons ask utan att personen någonsin vet vem det är eftersom det är anonymt. Fattar inte ens hur man vill skaffa ett ask.fm konto, när de ändå är nästan samma frågor som kommer.
 
11. Vad får dig att fastna för en speciell blogg?
Det första man ser av bloggen är ju headern, så det är väl en av sakerna. Men hur inläggen är uppbygdda spelar också ganska stor roll.
 
 
Orkar inte göra 11 nya frågor, så ni som vill får svara på frågorna jag fick!

Den som söker

2013-12-27 ♦ 15:54:37
 
Slänger in ett litet filmtips på en film som både är hemsk och bra! Såg den igårkväll med Linda, kan ju säga att man vart lite spänd där ett tag. Men somsagt, en sevärd film!
 
 

Latest bought

2013-12-26 ♦ 14:58:00
Vaknade kring kvart i åtta idag och gjorde mig iordning för att fara till Luleå på mellandagsrea. Shoppade endast fyra saker idag, de två vita tröjorna till höger, den svarta träningströjan och sport bh;n. Resten köpte jag dagen innan julafton då vi var i Happis. Men är ändå nöjd! Vart lite sugen att köpa en kamera idag, men blev aldrig eftersom jag var osäker. Men går ju alltid att beställa.
 
Avslutade shoppingen med maxmat, inget ovanligt!
 

God Jul!

2013-12-24 ♦ 13:55:34
God jul allihopa, hoppas ni får en jätte bra jul!
 

Dan före dopparedan

2013-12-23 ♦ 14:32:50
New in
Eftersom pappa skulle och handla julklappar i Happis följde jag med, så gick själv ett tag på Rajala. Var inte där nå länge men fick iallafall med mig tre tröjor och ansiktsmasker hem, en t-shirt och två stickade. Ni får kanske bilder på sakerna någon annan dag, var för mörkt att fota de nu. Juste, visst fick ansiktsmaskerna fina tomteluvor? ;-)
 
Under helgen har jag varit på länsläger i Piteå, så har inte bloggat därför. Var verkligen superroligt, speciellt då vi vann en träningsmatch mot Västerbotten!

Nly shoes

2013-12-20 ♦ 14:08:29
Kärlek till dessa skor!
Såhär såg skorna jag beställde ut, är jätte nöjd med dom! De var inte speciellt svåra att gå i heller, vilket var ett plus. Invigde dom under avslutningen igår, där vi började med att vara på skolan ett tag och såg på olika uppträdanden innan vi for ner och åt på Kina, hade en superbra kväll med bästa klassen!

One of your hugs would be nice right now

2013-12-19 ♦ 15:10:46
 
Idag är det en väldigt bra dag! Har endast haft en lektion, eller ja lektion och lektion, vi fick gå efter en kvart. Sen var det bara att se på volleyboll finalen innan vi slutade. Passade på att gå och köpa den sista julklappen efter skolan med Linda som sällskap, ganska kul att jag igår inte köpt en enda julklapp och de är klara idag. Fick även lånat två böcker under "skoldagen".
 
Ikväll är det julavslutning, så målade naglarna för ett tag sedan. Ska locka håret och så innan det är dags, klockan 6 ska vi vara på skolan. Kommer inviga mina skor idag, så ni kankse får se dom senare!
 

All I want for christmas is you

2013-12-18 ♦ 19:10:17
Enda julpyntet jag har i mitt rum hehe
Hejsan! Idag har vi haft volleybollturnering och vi slutade på en fjärde plats. Nog för att vi hade kunnat komma bättre om vi inte gett upp. Men vi var bäst i vår grupp och vann dessutom mot klassen som vann finalen, inte dåligt! Så hela dagen har vi spelat volleyboll istället för skola, imorgon kommer inte heller att vara en jobbig dag då vi ska se ännu mer volleyboll och har även en lektion.

This is what it feels like

2013-12-15 ♦ 22:06:15

Gomiddag
Under gårdagen gick vi luciatåg innan en hockeymatch, på isen! Var såååå nervös och trodde verkligen att jag skulle ramla, vilket som tur var ingen gjorde. Stannade sen och såg på matchen innan jag for till Linda där jag spenderade kvällen.
 
Idag har jag mestadels varit i Piteå, hade match som vi förlorade med 7-5. Det kändes dock orättvist då domarna bara dömde för sakerna vi gjorde och inte dom dessutom var ett av deras mål inte ens inne. Men aja, vi tar nya tag! For sedan på stan och fick med mig en mascara och en topp, min mascara var slut så det var verkligen nödvändigt. Vi åt sedan på blå ängeln innan vi begav oss hem.
 

Lucia

2013-12-13 ♦ 14:51:00
Hejsan! Idag har vi varit och lussat på skolan och på folkan, gick väl inte sådär jätte bra men funkade ju! Vi fick sluta redan vid 10 och gick då och käkade på lyktan med några andra, vi gick även på stan sen. Fick med mig det ni ser på bilden och sen kom även ett paket hem till mig idag, som innehöll ett par skor som jag ska ha på avslutningen. Visar skorna någon annan gång, eftersom det blir så dåliga bilder den här tiden.
 
Har sett några avsnitt jag missat av Elsas Värld bland annat nu och ska fortsätta se andra också, har ju inte hunnit då vi haft så mycket plugg.
 

Long, long time

2013-12-11 ♦ 17:33:48
Nuläget
Ojdå, det var ett tag sedan! Har hänt ganska mycket under tiden jag inte skrivit, bland annat har jag blivit klar med alla skolarbeten förutom två inlämningar som vi har innan jullovet. Har haft så himla mycket att jag inte har hunnit blogga! Var i Boden i helgen på läns, vilket var väldigt roligt! Har även fått känna på kyla, var 22° minusgrader i förrgår medan det nu är +3 kanske?! Så var en liten omväxlning dära. Men var iallafall hur skönt som helst att gå ut med Freddy idag.
 
Nu tänker jag skriva lite på en labbrapport som ska vara inlämnad på fredag och sen kanske jag ser på lite serier jag missat under den senaste tiden, vi hörs!



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D