It's hard to sleep at night when there's so many thoughts going through your head

2013-02-27 ♦ 11:57:15

 
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Dessa bilder fotade jag imorse, hade så mycket tid. Skulle börja 12 idag, men blev ändrat så att jag börjar två. Så har ju inte haft en liten sovmorgon idag, hehe. Men har iallafall sett på det nya avsnittet av pretty little liars, ätit en god frukost, varit ute och fotat. Sen har jag tagit lång tid på mig då jag gjort sakerna, så himla skönt då man inte behöver stressa. Så nu ska jag se igenom något vi skulle göra på prao-veckan och sen går jag till bussen.
 

Only you can give me that feeling

2013-02-26 ♦ 12:39:57
En bild från insta som jag fotade imorse @llindalandstrom
Sådär har mitt hår sett ut idag på, fixade det lite snabbt imorse. Har prao denna vecka och praoar på miksa, som är en frisörsalong. Hittills har det varit roligt, men det finns ju dock egentligen inte så mycket att göra för mig. Har gjort mer än jag trodde i början iallafall. Fick sluta fyra igår och idag fick jag sluta efter lunchen, så sitter hemma nu och tänker snart dra mig ut i det fina vädret och fota. Bilder får ni nog se senare. Vi hörs!
 

This is where it all came from

2013-02-23 ♦ 22:06:59
Gjorde mig en smoothie för ett tag sedan
Gårkvällen spenderades i Sunderbyn för match, där vi vann med 8-2. Kändes otroligt skönt! Kom hem ganska sent och orkade därför inte uppdatera. Idag har det varit superfint väder! Gick ut med pappa och Freddy på en promenad tidigare, fotade även kring 100 bilder. Så kommer komma ut massor av de på bloggen.
 
Imorgon spenderar jag dagen i Arvidsjaur, där jag kommer vara och spela innebandy. Det är nämligen breddläger. Kommer nog bli super roligt! Men nu ska jag fixa det jag har kvar att packa och sen blir det att sova, måste upp väldigt tidigt. Skriver nog ett inlägg då jag kommer hem, vi hörs!
 

TGIF

2013-02-22 ♦ 16:15:43
Senaste bilderna från instagram @llindalandstrom
Har äntligen gjort bort det sista provet innan lovet, var ett no-prov som gjordes på första lektionen. Vet dock inte om det gick bra eller dåligt, det får vi se på reslutatet! Annars har jag haft en lugn skoldag, avslutade den med lite skridskoåkning på gympan. Haha, åh de var kul! Dock var det jobbigt att bära sakerna till IP, menmen.

 

Almost there

2013-02-21 ♦ 20:12:36
Älskade serie ♥
Har just sett klart det nya avsnittet av pretty little liars. Imorgon gör jag det sista provet innan lovet, har försökt att plugga lite och kan medge att jag är väldigt less med tanke på det jag haft i veckan.. Kommer vara så sjukt skönt imorgon efter provet kan jag ju lugnt säga! Nu; plugga de sista.

Don't overthink, just let it go

2013-02-20 ♦ 07:51:28
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Godmorgon! Har sovmorgon idag, hur jag spenderar den ser ni på bilden. Måste plugga till redovisningen imorgon, vilket jag hoppas går bra! Annars så gjorde jag bort ett so-prov igår, så nu har jag två saker kvar innan jag tar helg.

Glass med chokladsås och hallon

2013-02-18 ♦ 19:40:44
Efter att ha försökt plugga ett tag satt detta fint
Måndag idag igen, dock är de ju bra att top model och dicte kommer ut ikväll. Hinner ju bara se ett av de ikväll och vet inte riktigt om jag kommer hinna se de andra imorgon, beslutsångest om vilket jag ska se hehe..
 
Annars då? Plugg, plugg och mera plugg. Känner att veckan kommer gå tungt fram med tanke hur mycket jag har. Måste iallafall nu plugga det sista till so provet som jag har imorgon, så vi får höras senare!

The one that got away

2013-02-17 ♦ 14:53:59
Snygg mobilväska från Idiwa
Här ser ni en sak som kom hem i brevlådan för någon dag sedan. Perfekt att gå runt med, eller ha i fickan. Tiden som gått mellan detta inlägg och förra som jag skrev idag har spenderats på datorn och på stan, har pluggat och sett på det nya avsnittet av vampire diaries och varit en sväng på stan med pappa.
 
Känner att jag kommer plugga mycket i veckan eftersom jag har tre prov i veckan eller ja, två prov och en redovisning på fem minuter. Kommer vara sjukt skönt när jag gjort bort allt!

Don't you worry child

2013-02-17 ♦ 13:01:20
Min goda smoothie som jag gjorde igårkväll
Känner att jag blivit sämre på att blogga på sistone... Har inte haft tid och de senaste dagarna jag haft ont i huvudet då och då. Igår hade vi iallafall match mot Notviken, där slutresultatet blev vinst med 14-2, vilket kändes bra! Däremot kan jag ju inte säga att de gick så bra för mig, kan väl hänga på att jag inte hunnit träna så många gånger sen jag blivit frisk. Idag har vi match mot dom igen, fast hemma denna gång. Hoppas att det går bättre då!

Alla hjärtans dag

2013-02-14 ♦ 19:34:56
Två arkiv bilder
Glad alla hjärtans dag!

How to save a life

2013-02-11 ♦ 20:36:51
Glad fast det är måndag!
Har varit på skolan idag, vilket känns skönt med tanke på att jag missade hela förra veckan. Tränat lite till so-provet som jag har imorgon, hoppas verkligen att de går bra! Annars så har jag bakat ett par muffins idag också eftersom jag inte hade något att göra. Nu ska jag plugga de sista innan top model, vi hörs!

Everyday of your life is a page of your history

2013-02-10 ♦ 13:31:10
De två första bilderna är från igår och den tredje från idag.
Bakade en kladdkaka och muffins igår, tyckte jag lyckades ganska bra med båda sakerna. Åt en bit av kladdkakan nyss, har nämligen tagit en liten paus från pluggandet.. missade två so-prov då jag var sjuk och det ena får jag göra på tisdag då vi också har matte prov. Sen så missade jag även då de hade glosförhör, som jag säkert kommer få göra på lektionen på tisdag.. roligt.

Endast denna helg

2013-02-09 ♦ 10:15:00
 
 
Är du sugen på nya billiga skal så är Idiwa en sida du borde kika in. De har många supersnygga skal, där priset är bra! Jag menar, hur snygga är inte sakerna på bilden?!
 
Om du vill skydda din mobil kan du kolla hit lite extra, de har nämligen ett stort sortiment av mobilväskor.
De har även ipad 2/3/4 fodral, ett snyggt sådant är detta!
 
Pssssst.. kolla in på deras facebook sida för att hitta kod som gör det lite extra billigt, erbjudandet gäller endast denna helg!!

Where did I go wrong

2013-02-07 ♦ 14:40:13
Tillsammans med detta har jag suttit och knåpat på en ny design
Hade ingen ork att blogga igår, stannade hemma både då och idag... så sjukt tråkigt! Idag har iallafall gjort något lite roligare än att se på tv hela dagen, nämligen börjat få inspiration till en ny design. Det har gått väldigt bra hittills och har en super bra idé, vi får hoppas att det blir som jag tänkt!

Black and white

2013-02-05 ♦ 13:47:48
Satt och knåpade ihop en outfit lite tidagre idag och här har ni resultatet
Hejsan! Blev att stanna hemma en dag till... Har knappt gjort något idag förutom att se på tv och det nya avsnittet av Dicte, som jag inte hinner se då det går på tv eftersom det är samtidigt som top model sverige.

Nyttigt mellanmål

2013-02-04 ♦ 16:39:08
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
På första och andra bilden skådar ni det goda mellanmålet jag fixade ihop idag, var supergott och nyttigt! Sen på sista bilden skådar ni något som jag sysslat med idag, pluggat och ätit halstabletter. Förutom detta har jag kollat på top model, vilket jag kommer göra ikväll också, fast top model sverige, hehe. Stannade som ni kanske märkt hemma från skolan idag eftersom pappa tyckte jag skulle göra det.

Älskade lag

2013-02-04 ♦ 12:17:00
Där har ni några bilder från förra året då vi var på DM
Bloggade inget igår eftersom jag inte hade någon ork till de, satt typ hela dagen och såg på tv och serier.
Iallafall så vann mina bästa tjejer båda finalerna med många mål, de var endast 10 stycken spelare och gjorde allt superbra! Andra året i rad vi får två stycken guld.

I wanna scream and shout

2013-02-02 ♦ 22:32:09
Fixade detta i brist på annat att göra
Har ätit detta för ungefär en timma sedan, medan jag kollade på tv.
Fick för ett tag sedan reda på att jag inte har feber mer, vilket känns bra, men har
ju fortfarande ont i halsen somsagt... men vi får hoppas att de går över på ett tag!
 

Dålig dag

2013-02-02 ♦ 20:44:01
Hej bloggisen! Dagen har i stort sett varit super dålig, började med att jag vaknade med halsont och for sedan med mitt bästa lag till Arvidsjaur för DM. Började sedan uppvärma för det kändes som att jag inte hade ont i halsen mer. Efter vi sprungit ett tag började det bränna i halsen och var tvungen skippa matchen. Vilket jag även fick göra på den senare matchen. Hade lite feber då den var slut, ont i huvudet och halsen, så var tvungen åka hem med busschauffören helt själv för att inte smitta andra och för mitt eget bästa. 
 
Nu är jag äntligen hemma och mår bättre än förut, men fortfarande ont i halsen. Ska nog göra mig en fruktsallad för att bli på bättre humör, hörs!

Första februari

2013-02-01 ♦ 17:57:34
Två stycken mobilbilder från dagen
Efter att vi fick sluta en halvtimma tidagre från idrotten traskade jag och Linda till stan,
där vi var i några timmar. Började med fika på lyktan och sedan gick vi till gallerian och klurade
på en praoplats, vilket jag dock inte lyckades få. Vet dock nog vart jag ska vara om det går.



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D