Imorgon är det fredag!

2013-01-31 ♦ 18:48:33
Bild från insta, följ gärna mig @llindalandstrom
Har gjort bort danska läxförhöret idag som kändes riktigt skönt, skulle även gjort bort ett par engelska glosor, men de var flyttade tills på tisdag istället. Fick sluta tidigare från sista lektionen, så kom hem tiden vi egentligen slutade, satt inte helt fel! Något som känns super skönt är ju att det är fredag imorgon!!

Stars can't shine without darkness

2013-01-30 ♦ 17:24:00
Hej! Dagen har rullat på som vanligt, gått till tre som jag vanligt gör alla onsdagar. Direkt då jag kom hem slog jag på det nya avsnittet av pll som kom ut inatt, hände dock inte så mycket som jag hade velat. Men bra är det iallafall! På någon timma springer jag runt på innebandyplanen och innan det tänkte jag hinna plugga lite danska och engelska.

Sometimes I want to go back in time and punch myself in the face

2013-01-29 ♦ 14:54:38
We♥it
Sitter just nu i rödan och väntar på att finskan ska börja. Kom onödigt tidigt till skolan eftersom jag inte ville åka buss, men var värt det iallafall. Kom hit åtta och börjar nio, hehe. Har kollat runt på weheartit i brist på annat och hittade en massa fina bilder!
 
Update: Inlägget skulle egentligen ha kommit upp imorse, men blev nå fel så det publicerades aldrig.

Monday

2013-01-28 ♦ 22:06:49
Såg just klart Top Model Sverige.
Har inte hunnit göra så mycket mer idag än att plugga och se på tv, tycker dagen har gått ganska segt. Hade dessutom landbandy i snöstormen, som gick mindre bra. Slutade med att vi spelade fotboll istället, som var ganska roligt ändå, hehe. Annars så har jag haft tre olika glosor att träna på, finska, engelska och danska. Kan väl de flesta nu hoppas jag!

Mysig tjejkväll

2013-01-27 ♦ 21:49:45
Bilder från igår då jag var med Emma och Ottilia. For och handlade lite frukt och choklad med Emma igår och drog sedan iväg till Ottilia där vi fixade allt på bilderna och gjorde det mysig. Hade en super bra kväll!
 
Idag har vi haft match mot Bergnäset, som slutade 12-1 till oss. Var också et tag i Luleå innan där vi var och kollade på några affärer.

Snowboard

2013-01-26 ♦ 15:51:09
Började dagen med en god frukost och sedan for jag och Emma till backen. Åkte snowboard för första gången i år och det var super roligt! Men nu ska jag gå och äta, så vi får höras senare!

Insecurity will destroy you

2013-01-25 ♦ 16:17:00
Hej! For lite sådär spontant till Sara efter skolan idag, vi hann dock inte göra så mycket eftersom jag skulle hem ganska tidigt då vi har träning. Vi bakade och pratade om en massa saker, man märkte att det var ett tag sedan vi varit med varandra! Ska snart byta om till träningskläder, så vi hörs senare!

Don't let little things break your happiness

2013-01-24 ♦ 16:56:05
Åhhhh, så himla bra serie alltså!
Såg det nya avsnittet igårkväll, hände rätt så mycket med tanke på att de inte har hänt så mycket i det senaste avsnitten. For kring halv sex till backen igår och var där till det stängde, var första gången för detta år och åkte slalom dessutom.
 

We are a secret, can't be exposed

2013-01-22 ♦ 22:02:40
Yoghurt med flingor och lite hallon satt väldigt fint efter en match. Haft match mot Boden, som slutade med vinst till oss med 10-5. Gick inte så jätte bra för mig dock, men aja. Var iallafall jätte skönt med vinst!

Todays

2013-01-22 ♦ 14:54:36
Tröja med nitar - gina  /  Linne - HM  /  Jeans - Bikbok 
Fotade dessa direkt då jag kom hem, som tur var hade
det inte blivit mörkt ännu eftersom jag slutade kring halv två tiden.
 

Top Model Sverige

2013-01-21 ♦ 21:47:56
Sitter just nu och ser på top model, de är så himla bra! Tog en snabb dusch innan de började och gjorde en riktigt god smoothie som jag satt och åt då de började. Men ska nu fortsätta att se det.

Motljus

2013-01-21 ♦ 19:15:01
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Dessa är tre av ungefär 140 naturbilderna jag fotat i helgen, har alltså en massa bilder som kommer komma upp på bloggen. Har spenderat dagen på skolan, sist på dagen for vi på någon föreställning som var konstig men ändå rolig, hehe! Efter den gick jag på stan med Linda och Ebba och åkte hem vid fyra tiden. Har pluggat lite matte och sen har jag inte hunnit göra så mycket mer. De var allt jag hade tänkt säga i detta inlägg, vi hörs!

I need you to need me back

2013-01-20 ♦ 15:38:16
Modeller: Jag och Freddy
Foto: Pappa
Dagen har spenderats ute för det mesta. Har varit och fota själv ett bra tag och for sedan på en liten prommis med Pappa och Freddy, fotade en massa naturbilder och sen fick pappa fota några kort på oss. De flesta blev ju dock inte så bra som ni ser, hehe! Har iallafall varit superfint väder och inte så kallt heller. Fast det var ganska mörkt då vi fotade dessa bilder, så dom vart ganska mörka och tråkiga.
 

Let's do this one more time

2013-01-19 ♦ 20:03:00
Hörde just denna, den var väl ganska bra iallafall!
Haft match idag mot Bergnäset, slutade med vinst på hela 12-4. Gick inte så jätte bra för mig i första perioden, men det gick bättre senare som tur var.
 
Innan matchen var jag på en fototur med kameran i högsta hugg, fotade kring 100 bilder. Kommer nog upp några ikväll om jag orkar redigera några. Vi hörs senare!

Gladiatorerna

2013-01-18 ♦ 22:12:15
For med pappa till stan och för att handla tidigare idag, fick då även med mig lite godis hem. Hällde upp allt i en skål och satt mig och såg gladiatorerna lite senare. Sen har jag inte gjort så mycket efter gladiatorerna slutade, har redigerat lite bilder och kollat på olika bloggar. Ska nu försöka svara på lite kommentarer, slänger kanske in ett till inlägg senare!

Don't give up

2013-01-18 ♦ 15:10:39
Tyckte det var ett tag sedan jag gjorde ett klädcollage, så här får ni ett!
Äntligen fredag! Haft en lugn skoldag, som vanligt när det är fredag. Slutade med idrott och åkte sedan buss hem. Var superfint fotoväder, men hade ingen ork att gå ut och fota, så de får bli i morgon istället. Sitter just nu och ser på top model, top model Sverige börjar ju förresten på måndag! Men ska nu fortsätta se det, hörs senare!

Fruktsallad

2013-01-17 ♦ 16:18:02
På bilderna ser ni vad jag åt igår efter träningen, super gott var det!
For och handlade efter träningen igår och bestämde mig för att göra en fruktsallad efter jag duschat. Åt det medan jag såg på tv och sen gjorde jag inte så mycket mer innan jag somnade.
 
Idag började jag dagen med att gå till bussen, var över -20° så det var ju inte varmt om vi säger så... Sen har jag haft en lång skoldag, fick dock sluta tidigare från sista lektionen och åkte en buss direkt och kom hem tiden vi egentligen slutade. Nu ska jag snart äta och sen hade jag tänkt plugga lite till No-redovisningen som vi har imorgon. Vi hörs!

Ute i kylan

2013-01-16 ♦ 17:50:53

Modell: Ottilia
Foto: Jag
Dessa bilder tog vi ute i kylan igår, som tur var gick det ganska fort! Var iallafall inte jag som tvingade ut henne denna gång, utan hon ville ha en före bild innan hon klippte sig. Blev inte så många bra bilder eftersom de var både kallt och mörkt ute, man hinner ju aldrig fota då det är ljust under veckan.. men dessa var nog de tre bästa!
 

Everyone knows the weakest link

2013-01-15 ♦ 18:55:07
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Har ju sagt flera gånger att jag ska lägga ut dessa bilder, men de har aldrig blivit. Så bestämde mig nyss för att göra det innan träningen. Provade även en ovanlig redigering, vet inte riktigt om jag gillar den eller inte. Tyckte iallafall att de passade dessa bilder ganska bra, eller vad tycker ni?

But I still wake up

2013-01-15 ♦ 16:54:05
Våran snälla mentor hade bakat denna goda tårta till oss!
Har fått våra betyg, ätit en god tårta, varit på två föresläsningar, haft glosförhör, fotat porträtt bilder på Ottilia, några saker jag gjort under dagen. For direkt till Ottilia efter skolan och har varit med henne i några timmar, kom hem för några minuter sedan. Senare har vi träning, som jag hoppas går bra! Tänkte inte säga så mycket mer, så vi hörs!
 

Salta bilar

2013-01-14 ♦ 19:25:37
Bild från igår.
Hej på er! Haft en fotbollsträning idag, gick väl inte sådär jätte bra om jag säger så.. blev iallafall lite bättre i slutet! Några verb är det enda jag behöver göra ikväll som har med läxa att göra, annars tänker jag bara ta det lugnt.
 
Igår innan vi for hem köpte jag en bil påse som jag skulle ha tills på kvällen, åt inte upp allt igår så tänker nu äta de som är kvar och se om det finns något bra på tv. Skulle ju förresten lägga ut naturbilderna jag fotade för någon dag sedan igår, men de blev ju inte något av de.. så kanse lägger ut några ikväll om jag orkar redigera någon.

I like the way

2013-01-13 ♦ 17:21:00
Världens bästa lag! ♥
Idag har jag och tjejerna ovan spelat match mot Sunderbyn, slutade med vinst! Vann med 8-4 vilket känns väldigt skönt! Sedan fick vi även lite maxmat i magen innan vi for hem, gottgott! Annars så har jag inte så mycket mer att säga, ni får helt enkelt ha en fortsatt bra söndag!

Videon

2013-01-12 ♦ 20:08:00
Här har ni videon jag pratade om i förra inlägget, hope you like it! Funderar på att börja göra videos oftare, gör de nästan aldrig. Tänkte att de kanske blir lite roligare än bara skrivna inlägg hela tiden? Eller vad tycker ni?
 
Kom gärna med flera förslag om vad mina videos ska handla om!!
 

What should I do?

2013-01-12 ♦ 18:39:00
Har för ett tag sedan börjat göra en video, om vad får ni veta senare då jag lägger ut den!
Började dagen med en skön sovmorgon, såg direkt att det var superfint väder ute så bestämde mig några timmar senare att gå ut på en fotopromenad kan man nog kalla det. Blev inte så många bilder, men några vart iallafall ganska bra, resultat får ni se imorgon.
 
Anledningen till att jag inte bloggade mer igår efter träningen var för att jag inte orkade. Såg gladiatorerna och hade hårinpackningen i medan, provade min nya hårinpackning och den var superbra! Sov sedan som en kung i mitt nystädade rum och i min nybäddade säng, riktigt skönt var det!

New phonecase

2013-01-11 ♦ 16:21:33
Detta skal kom hem i brevlådan idag, är supernöjd över det!
Känns mer än skönt att det är fredag idag, är ju alltid skönt att få några lediga dagar. Kommer att träna idag och spela match på söndag, sen har jag inget mer planerat hittills.

Never forget who you are

2013-01-10 ♦ 18:19:39
Torsdag idag. Vilket  betyder skola till tre och ingen tränig. Har pluggat lite och har just börjat läsa Elsas hemlighet som jag knappt hunnit tidigare. Lånade en bok idag som vi har i läxa att läsa hemma och på arbetspassen, tänkte att jag skulle läsa ut Elsas hemlighet först, hehe. Men vi får se hur de blir med det!  Nu ska jag fortsätta läsa och ta de lugnt resten av kvällen, blir kanske att baka om jag ids senare. Förresten så gjorde jag ett försök att fota en outfit bild i spegeln, vilket inte blev så fint om jag säger så... Så därför lägger jag inte upp någon dagens outfit bild idag! Vi hörs!

Nytt avsnitt

2013-01-09 ♦ 21:44:18
Tidigare idag åt jag detta och såg på det nya avsnittet av pretty little liars som kom ut idag, de är såå bra!
Har haft innebandy träning idag, gick mycket bättre än igår iallafall! Annars har jag inte gjort så mycket mer utom att plugga lite på engelska glosorna. Nu tänker jag svara på några kommentarer och sen tänker jag läsa, hörs!

Snygga skal

2013-01-09 ♦ 18:14:00
Om ni inte redan varit in på Idiwas hemisda så tycker jag verkligen ni kan kika in där! Tycker de har supersnygga skal till massor av mobiler, de har även olika skal och fodral till iPhone 5. Det finns dessutom iPhone 5 skal med nitar! Frakten kostar enbart 19 kronor!! De har även snygga saker i deras fyndhörna!

Hallonsmoothie

2013-01-08 ♦ 22:00:28
Hejsan! Hade träning idag till 10 och efter de duschade jag och gjorde sen en hallonsmoothie, som var väldigt god! Nu tänker jag sätta fram kläder tills imorgon och sen ska jag läsa några kapitel ur Elsas hemlighet, läste ut Elsas värld för någon dag sedan och har just börjat på den jag skrev först. Annars gör jag nog inget mer denna kväll, vi hörs imorgon!
 

Första skoldagen efter lovet

2013-01-08 ♦ 14:45:57
Två bilder från insta @llindalandstrom
Hej! Började dagen med att vakna väldigt tidigt, 6.20.. hade gärna legat kvar och sovit några timmar till. Gjorde mig färdig och sånt och gick till sist till bussen. Se har jag haft en vanlig skoldag, men som tur var slutade jag tidigare än två idag, vilket var väldigt skönt! Förresten fick jag och några andra gratis fika på sista lektionen eftersom vi vunnit någon grej, satt fint! Kom hem för ett tag sedan och funderar på att slå igång ett avsnitt av någon serie.
 

But I will soon forget the color of your eyes & you'll forget mine

2013-01-07 ♦ 20:04:03
Fotade denna bild för några minuter sedan och har gjort två olika redigeringar.
Idag är det sista dagen på lovet, sad but true. Tycker sista veckan har gått fort, men det är nog för att jag varit i Umeå den mesta tiden. Skulle inte sitta helt fel med lov en vecka till iallafall!
 
Idag kom Emma hit, vi fikade, såg på tv, pratade, satt vid datorn och målade naglarna, resultatet ser ni på bilderna. Har inte gjort så mycket mer idag, utan tagit det lugnt. Har för ett tag sedan valt kläder som jag ska ha imorgon, kommer förresten försöka fota dagens outfit om jag hinner. Hoppas det låter bra, vi hörs!
 

Every end is a new beginning

2013-01-07 ♦ 11:50:59
Bjuder på två mobilbilder från helgen
Spenderat fem dagar i Umeå på läns SM, som jag skrev i förra inlägget. Jag tycker de har varit super roligt! Gick väl inte sådär jätte bra men två vinster blev det iallafall. Kom hem kring halv tio tiden igår och packade upp allt direkt, sen satt jag vid datorn och kollade runt på olika ställen. Sen har jag sovit mycket bättre i min sköna säng inatt, hehe.

Första Januari

2013-01-01 ♦ 22:47:12
Har packat under dagen till imorgon då vi åker till Umeå och spelar SM med länslaget. Åker på morgonen och kommer senare på kvällen att se på en herr match om jag inte minns fel. Det börjar alltså på torsdag då vi spelar våran första match och slutar på söndag. Har inte fixat några tidsinställda och tror inte jag orkar göra någtra så bloggen kommer förmodligen vara ganska tom fem dagar framåt. Men uppdaterar ju iallafall då jag kommer hem!

Året som gått

2013-01-01 ♦ 12:01:30
Orkade inte lägga till någon musik, men hoppas ni gillar den ändå! Har blandat bilder från olika månader och det kommer även en video i slutet.



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D