So please don't make this any harder

2013-03-31 ♦ 21:24:57
Ja, bilden säger väl en hel del, eller? Ska helt enkelt ta och njuta av lovet Hoppas ni gör samma sak och inte ägnar lovet framför datorn. Återkommer efter lovet med förhoppningsvis mer inspiration, vi hörs!

Glad påsk i efterskott

2013-03-31 ♦ 15:33:19
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Spenderade min påsk ute på isen, eller ja ett tag iallafall. Pappa gick med freddy och jag skidrade längs skidspåret på älven, var riktigt härligt väder! Sen såg jag på några filmer på tv;n och tog det lugnt. Städade även mitt rum och sov sedan i en renbäddad säng, så sköönt!
 
Idag har jag sovit länge med tanke på att klockan går en timma fortare, men skönt var det då! Annars så har jag varit och handlat och sen har jag inte gjort något speciellt.

All around the world

2013-03-29 ♦ 22:29:09
Två bilder från gårdagen
Tog mig tid och städa garderoben igår, behövdes verkligen! Var en massa kläder som jag inte kunde ha/inte ville ha kvar. Så nu ser den väldigt tom ut, men det ska vi nog kunna ändra på! Sen kollade jag även snabbt igenom nelly tidningen som jag fick sist då jag beställde två klänningar därifrån, en av klänningarna var den orange i förra inlägget.

Påskdansen

2013-03-28 ♦ 09:39:00
Första bilderna är fotade just då jag fått klänningen, så prislappen var fortfarande på, hehe.
Sa ju att jag skulle visa bilder då jag hade på mig klänningen, så här får ni dom! Hade en rolig kväll igår med några fina! Dansade väl inte så mycket, men var roligt iallafall.
 
När får ni påsklov?

Details

2013-03-27 ♦ 18:30:00
Kvällens outfit
Denna klänning kommer jag bära på påskdansen som förövrigt just börjat, är ett tidsinställt inlägg för er som inte redan förstått det. Så nu är jag förmodligen i matsalen, skulle ju egentligen varit på folketshus men var dubbelbokat. Känns konstigt att ha de på skolan, men vi får göra de bästa av det! Kommer säkert ha fotat någon bild då jag har på mig klänningen, så kanske kommer ut ikväll eller imorgon beroende på om jag orkar redigera.

Påsklov

2013-03-27 ♦ 14:19:00
Mmmmmm!
Har gjort bort mitt sista prov innan lovet, hade det först på morgon och efter det svenska. Skulle egentligen ha slöjd efter svenskan men den var inställd, så slutade tio över tolv och fick därefter lov! Eller ja, ska på påskdansen ikväll men ändå. Så nu har jag lite ledig tid från plugget, behövdes verkligen! Gick sedan på stan med Ebba och Linda där jag köpte mig ett par hudfärgade nylonstrumpbyxor till ikväll och godis som ni ser ovan, gottii!

Just nu

2013-03-25 ♦ 21:29:08
Hej! Är ju nämligen våffeldagen idag för er som missat de, så tänkte att jag kunde ta en paus från pluggandet och göra några. Så har ätit de medan jag sett top model, är paus just nu. Vädret idag har varit superbra, så har gått på två ganska långa promenader idag, vilket var super skönt! Ska visst vara bra väder imorgon så kanske går på en fototur.

 

Final i top model

2013-03-25 ♦ 18:29:26
Vem vill ni ska vinna?
Ikväll är det final i top model, för er som vill se det så börjar det klockan nio på kanal 3. Vet faktiskt inte vem jag gillar bäst, tycker typ båda är ganska jämn bra. Men blir kul att se vem som vinner, däremot tråkigt att de är slut.
 
Idag är det måndag, har varit en ovanligt bra dag faktiskt. Har gått till tjugo över två idag vilket kommer bli det längsta jag går på hela (halva) veckan. Får ju nämligen lov på onsdag efter påskdansen. Hade inte skadat med lov nu!
 
Bloggade inte igår för att jag var på avslutning med innebandyn, så ni får nog några bilder sen.

We see what we want

2013-03-23 ♦ 19:33:20
Nya saker
Blev en oplanerad sväng till Happis idag, fick hem det ni ser på bilderna. Ballerinaskorna har lite klack på sig som inte syns på bilderna, kommer förmodligen att ha dom på påskdansen. Så hela min dag har spenderats där och fick även max mat i magen innan vi for hem.
 
Förresten så är tröjan längst till höger rosa, men ser röd ut för att jag var tvungen att redigera bilderna så mycket då det var mörkt då jag fotade.

I just wanna feel this moment

2013-03-22 ♦ 21:42:00
Kärlek till er brudar! ♥
Denna kväll har varit helt underbar! Spelat vår sista match för denna säsong där Sunderbyn stod för motståndet, resulterade en vinst med 7-1. Obesegrade i serien i år och förra året, helt sjukt!! Kommer sakna innebandyn så himla mycket! Har haft en helt fantastisk säsong, vill inte att den ska vara slut..

Solen skiner

2013-03-22 ♦ 12:57:40
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Har tänkt visa dessa för jätte länge sedan men orken att redigera dom har dock inte varit stor. Men redigerade två stycken som visas ovanför. Hann ta några bilder medan Freddy satt och "sola" sig inomhus hehe. Ni som följer mig på insta har sett en bild jag fotat tidigare, om ni vill följa mig där så heter jag llindalandstrom.
 
Idag har jag åkt bragdloppet, åkt skidor i hela 1.2 mil!! Var första gången jag stod på längdskidor detta året eftersom mina pjäxor varit för småa. Började vid campingen och kom i mål där också, så åkte som runt isen. Dit vägen gick hur bra som helst, men på vägen tillbaka... blåste så mycket så att man nästan inte kom fram. Så var typ tvungen att gå med skidorna nästan, var omöjligt att försöka åka. Men då det väl var slut kändes det så himla skönt!

This is what we're waiting for

2013-03-21 ♦ 19:49:47
Pretty little liars ♥
Tog mig tid att se det nya avsnittet av pretty little liars, hört från många håll att de skulle vara bra vilket det var också! Synd dock att det var sista avsnittet på säsong 3, får vänta till 11 juni till nästa avsnitt.. Vill se det nuuuu!

Like diamonds in the sky

2013-03-20 ♦ 18:03:19
På bilderna ser ni tröjan jag hade på mig i dag, orkade inte gå ut och fota oufit bilder så fotade i spegeln istället. Blev dock inte så bra, hehe. Fotade en där jag visade jeansen jag hade på mig, men den vart så suddig.
 
Har inte uppdaterat så mycket, men har iallafall gjort bort ett prov och en redovisning i tisdags. Kändes som att de gick hyfsat bra på båda sakerna. Idag gick vi till tre och efter de har jag bara suttit och latat mig, ska försöka göra några hemkunskap uppgifter nu, så vi får höras!

This time was different

2013-03-18 ♦ 07:16:43
Åh, det nya avsnittet kom igår!
Resten av gårdagen spenderades åt läxor, hann göra lite matte och engelska annars så såg jag det nya avsnittet av vampire diaries. Måndag är det nu igen, endast en och en halv vecka till lov!

You deserve to be happy

2013-03-17 ♦ 17:59:36
En outfit jag gjorde innan jag skulle till Luleå och shoppa
Var ett tag sedan jag gjorde ett klädcollage så tänkte att jag kunde bjuda på ett jag gjorde för ganska länge sedan. Har iallafall haft en bra kväll igår och en bra dag idag, for igår till Hanna och var där med några andra. Sen idag har vi haft match mot Bergnäset där det blev vinst med 12-5, på fredag spelar vi vår sista match.. sad but true!

Never failure, always a lesson

2013-03-16 ♦ 17:35:58
Hejsan! Blev en sväng till stan tidigare idag där jag köpte mig ett par nya pjäxor till längdskidor och en springjacka. Två välbehövliga saker helt enkelt! Mina gamla pjäxor var alldeles för småa, märkte det då jag skulle och åka då det var superfint väder, vilket var lite surt. Så nu hinner jag iallafall åka några gånger detta år. For sedan till Emma, där jag var tills vi skulle äta. Nu tänker jag svara på lite kommentarer, vi hörs!

I'll never let you go

2013-03-15 ♦ 22:52:21
Hallå! Fredag idag då, har varit en bra sådan. For till backen med klassen på gympan och var där i det fina vädret i några timmar, åkte en massa snowboard och hade det bra! Senare hade vi träning och köpte mig lite godis efter den. Klockan åtta satt jag framför tv;n för att se gladiatorerna, tillsammans med mitt godis.
 
Igår hade vi en fotbollsträning som bestod av fys, som vi kommer ha varje torsdagar framöver. Var jobbigt men kul!

All eyes on us

2013-03-14 ♦ 17:40:06
Från i tisdags
Läste klart boken igår och gjorde en bokrecension som jag lämnade in igårkväl, om någon undrade så tyckte jag att den var bra! Bilden är som sagt från i tisdags och är fotad efter träningen, gjorde mig en väldigt god smoothie som fick vara vid min sida medan jag läste. Annars har både gårdagen och dagen flytit på som vanligt, dock gått till tre båda dagarna vilket inte är så roligt.

Dagens outfit

2013-03-12 ♦ 21:42:00
Tröja - gina / Linne - HM / Jeans - Bikbok
Skrev ju i förra inlägget att jag skulle lägga upp dagens outfit senare och här är den. Sjukt ful bild men var så kallt och orkade helt enkelt inte fota så många, vart typ inga bra heller. Har varit på en innebandy träning, duschade för ett tag sedan och gjorde mig just en smoothie, som jag nu ska äta.

Kexchoklad

2013-03-12 ♦ 15:28:04
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Hej! Sitter just nu och ser på top model och har för ett tag sedan ätit det ni ser ovan, det var riktigt gott! Det är superfint väder idag, solen skiner men det är ganska kallt. Har dessutom varit ute och fotat outfit bilder som ni får se lite senare.

It won't be the same

2013-03-11 ♦ 20:47:48
Fyra från i fredags
 
Snottade lite insta bilder, förutom den på mig och Emma som jag fotat själv och lagt upp på insta. Följ mig gärna där @llindalandstrom. Har varit på skolan för första gången efter lovet idag, kändes riktigt tungt att gå upp ur sängen i morse. Dagen flöt på som vanligt, väntade sedan på skolan tills fotbollsträningen som började fyra. Var faktiskt riktigt kul, än fast jag är ovan än. Men nu ska jag svara på kommentarer och sätta mig i soffan och se på top model, vi hörs!

 
 

Sara #2

2013-03-10 ♦ 12:15:37
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Hallå! Sov som en kung inatt, var sjukt skönt eftersom jag inte sov så mycket natten innan. Har ätit frukost och skrivit lite till engelska filmen som ska vara klar på torsdag. Sista lovdagen kommer spenderas inne på datorn, har somsagt engelska filmen, bokrecension och en prao uppgift att göra. Annars tänker jag ta det lugnt och njuta av ledigheten.

Sista bortamatchen

2013-03-09 ♦ 17:17:27
Ny ögonskuggsborste
Glömde säga igår att jag skulle till Emma med några andra på kvällen för lite fix innan valhall. For iallafall till henne ungefär två timmar innan vi skulle fara, hade redan sminkat mig, men håret och kläderna var inte klart. Visar kanske klänningen jag hade på mig i något inlägg framöver. Hade en jätte rolig kväll!
 
Kom hem kring ett och fick därefter snabba mig lite, eftersom vi haft vår sista bortamatch idag klockan halv tio och samling halv åtta för avresa. Boden stod för motståndet och vi vann med 6-4, vilket var riktigt skönt! Efter det for jag och pappa en sväng in till stan och shoppade, fick dock bara med mig tre saker och en av dom ser ni på bilderna.

Friday

2013-03-08 ♦ 16:39:24
Modell: Sara
Foto: Jag
Hej! Vaknade ganska tidigt idag för att fara till Sara och fota. Var fint väder, men de blåste väldigt mycket. Fotade inte så jätte många bilder men nog vart det några som var bra! Två bilder från idag ser ni ovan, mer kommer senare. När vi kom in så värmde vi bullar och slog direkt efter igång filmern Rosa the movie, sett den några gånger tidigare, men nog är den fortfarande ganska bra! Annars hann vi inte så mycket innan klockan tre då jag for hem. 

Jag tror du söker efter mer än du ser

2013-03-07 ♦ 16:37:19
Min goda frukost
Startade dagen på ett väldigt bra sätt, gjorde en god smoothie och hade lite tillbehör på sidan medan jag såg på det nya avsnittet av pretty little liars. Senare fortsatte dagen på ett bra sätt också, solen har varit framme. Var ute en ganska lång sväng med hunden, vilket var riktigt skönt. Nu ska jag snart äta och sen vet jag inte vad som händer. Vi hörs!

Only know theres a sun when it starts to snow

2013-03-06 ♦ 18:13:43

Nya saker som jag köpt idag
Har varit en sväng till Luleå idag, kom hem kring fyra tiden. Köpte lite kläder och en ny väska som verkligen behövdes. Fick sedan hem Nelly paketet idag, som innehöll två klänningar. Båda passade, så det blir att ha kvar dom!

Igår på isen

2013-03-05 ♦ 14:53:56
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Tog mig tid att redigera bilderna idag, är endast dessa jag kommer visa eftersom jag inte fotade så jätte mycket.

Dicte

2013-03-04 ♦ 22:45:23
Så bra serie
Hallå! Dagen har bjudit på ganska fint väder, började med att gå en sväng på isen med Emma och Ottilia. Satte oss ner för en fikapaus, åt fika och drack varm choklad, så mysigt! Sen var vi inne ett tag hos Emma där vi pratade och sådant. Någon gång efter fyra for jag iväg på fotbolls träning, var ett tag sedan sist så gick inge vidare bra för min del. Sen har jag sett på top model och sitter just nu och ska se dicte, som är samma tid som top model.

And we will never look back

2013-03-03 ♦ 16:33:09
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Har helt glömt bort att visa er bilderna från då jag var ute och gick i skogen, den dagen då det var så fint väder. Så tänkte att jag kunde visa två random bilder därifrån till att börja med. Idag har jag inte gjort mycket alls, sett på någon serie och handlat en present åt Sara som fyllde år förra månaden men har tjejkväll nu. Så ska till henne kring sex, sen vet jag inte så mycket mer än att vi ska äta tacos och se film. Blir nog hur kul som helst!

Sportlov

2013-03-02 ♦ 13:41:00
Tog bilden av Linda från insta
Hej! Var ett tag sedan sist, har inte haft ork till att blogga helt enkelt. De dagarna jag inte bloggat har spenderats på miksa där jag hade min prao, som tog slut igår. Efter det gick jag med två andra och köpte present till Ebba som fyllde år igår. När jag kom hem var det endast en timma tills Ebba hade sitt kalas, så hann inte fixa mig så noga. Hade en jätte rolig kväll som avslutades med övernattning hos henne, for sedan hem kring ett. Vi hörs!



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D