Great day

2013-05-29 ♦ 17:25:18
Två från dagen. Första är från insta @llindalandstrom
Hej på er! Vart ju inge vidare med bloggningen igår, försökte plugga lite och skriva på fantasyn. Detsamma har jag gjort under dagen. Fick sluta tidigare än vanligt idag, så jag och Ebba åt mjukglass innan vi cyklade hemåt. Sen efter det hann jag sola ett tag, plugga var det som stod på schemat efteråt. Tog på mina shorts imorse vilket jag verkligen inte ångrade, har varit hur varmt som helst idag! Sommarväder

Things will never be the same

2013-05-27 ♦ 22:05:57
Hejsan! Ett tag sedan jag bloggade, men har helt enkelt inte haft någon ork. Igår hade vi match, vilket resulterade en vinst med 5-3, kändes sjukt bra! Fick dock spela på platser jag inte är van vid, men det gick väl hyfsat. Idag började jag dagen med att cykla i motvind, inte det skönaste om vi säger så. Men dagen har väl flytit på som vanligt. Däremot är jag så himla less på skolan, har åtta saker kvar innan vi tar lov.. så kommer ha ganska mycket att plugga till och lite tid till att blogga.
 

What to expect?

2013-05-25 ♦ 20:44:53
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Fotade under gårdagen då jag var och cyklade en sväng med Linda. Vi cyklade i några timmar och bara tog det lugnt, klockan var så mycket då vi skulle cykla hem så jag sov hos Linda. Vi hann ju inte göra så mycket hos henne, åt, pratade och sen somnade vi.På morgonen fick jag stressa lite hem för vi har haft idag, borta mot Bergnäset. Kom hem vid halv åtta tiden och sen dess har jag inte gjort så mycket.

There's just no one that understand me like you do

2013-05-24 ♦ 18:13:47
Nuläget
Känns bra att det är fredag idag! Mindre bra är ju dock att nästa vecka kommer bli såå stressig, har massor i skolan. Ska försöka hinna skriva på min fantasy i helgen och även plugga till so- och matte-provet. Gjort bort diagnosen idag och har även fått resultat på två prov, är väl nöjd!
 
Idag efter skolan cyklade jag, Linda och Ebba ner på stan för att fika, sen cyklade vi även runt och bara var ett tag, vilket var roligt! Kom hem kring halv fem och har sen dess ätit lite, läst bloggar, läst igenom so;n och sen har jag inte hunnit nå mycket mer.

Should have gave you all my hours

2013-05-23 ♦ 20:05:57
Senaste från insta @llindalandstrom
Skoldagen idag har varit bra, trots att vi gått länge. Fick göra bort en inlämningsuppgift igår och även prov idag, men fick idag veta att vi kommer att ha två till inlämningar än jag planerat, åååååh. Vill ha sommarlov nu! Annars så har jag varit på en fotbollsträning idag och skorna kändes bättre, vilket var bra.

Nike mercurial

2013-05-22 ♦ 20:55:40

Hej! Dessa är mina nya fotbollsskor, även vita sockar nu för en gångs skull då dom är nya! Har invigt skorna idag på träningen, kändes lite ovant men det släpper nog. Vädret idag har verkligen varit bra men däremot det som är dåligt är att vi går så långt på onsdagar. Är dock studieverkstad på sista lektionen vilket kändes ganska behövligt, har 4 prov och 3 inlämningar kvar... Är så himla less på skolan! Men snart får vi ju iallafall sommarlov!

Just like you never did that before

2013-05-21 ♦ 19:27:00

Två bilder från i lördags
Hejsan! Igår hade jag ont i huvudet så orkade helt enkelt inte blogga. Idag har det varit en helt okej tisdag, vanlig skoldag och sen har jag hunnit plugga lite glosor. Var även på stan kring fyra för att hitta ett par fotbollsskor, vilket jag gjorde och köpte även nya sockar till fotbollen. Annars har det inte hänt så mycket egentligen.

You see them falling

2013-05-19 ♦ 20:57:32
Har spenderat några timmar i Luleå och detta fick jag med mig hem, nöjd över allt!
Fick maxmat till lunch och sen till middag åt vi grillat vilket var jätte gott. Hann även sola innan middagen, har varit varmt idag också! Annars så har jag inte hunnit så mycket mer denna dag. Nu tänker jag gå ut och gå och sen pluggar jag lite glosor och så tänker jag bestämma vilka bilder jag ska framkalla, vi hörs!

Undebart väder

2013-05-18 ♦ 17:53:28
Två från idag
Efter att jag uppdaterad igår hade vi ju som sagt bild och sen idrott, fick sluta lite tidigare från bilden och fick då vänta ute i ungefär fyrtio minuter på att brännbollen skulle börja. Vad som var bra med det var vädret, runt tjugo grader. Däremot hade jag jeans som gjorde det sämre, fick även en t-shit rand. Fast den solade jag bort senare på dagen.

Idag har jag spenderat en massa timmar ute i solen, solade en hel del, spelade fotboll och tog fram studsmattan. Har förhoppningsvis fått tillbaka lite av färgen som jag tappat efter att jag varit utomlands. På tal om Gran Canaria så har jag faktiskt kollat igenom bilderna till videon jag ska göra, men det kan dröja ett tag tills jag börjar med den!

Some inspiration

2013-05-17 ♦ 10:26:00
Hejsan! Fredag idag vilket känns jätte skönt! Sitter just nu på matten och är klar med allt, så behöver typ inte göra nå mer. Nu har vi bara idrott och bild kvar, två lektioner som inte är så jobbiga, speciellt inte bilden hehe. Nu tänker jag anteckna det sista jag missat på matten tidigare i veckan, vi hörs!

I wish you were here

2013-05-16 ♦ 20:50:34
Tänkte att jag kunde göra en sommar outfit då det börjar närma sig sommar
Har varit en bra dag! Varit på skolan för första gången i veckan, vilket var helt okej. Har dock missat massa anteckningar vilket är mindre kul. Annars har jag inte missat så mycket mer viktigt egentligen. Går då bara två dagar denna vecka, fredaaag imorgon! Våra fredagar är helt klart bra, endast lugna lektioner och slutar redan halv två!

I can't hear a word you say

2013-05-15 ♦ 19:52:21
Sötisen
Har just varit ute på en promenad med sötisen på bilden, är en bild från insta som är fotad tidigare idag. Vi var även en sväng till farmor innan jag var ute och gick. Sen sist jag skrev har det inte hänt så mycket mer faktiskt. Ska snart duscha och blir förmodligen att fara till skolan imorgon. Vi hörs!

Just give me a reason

2013-05-15 ♦ 18:01:41
Några av de bilderna jag redigerade igår
Stannade hemma en dag till eftersom pappa tyckte det. Har inte gjort så speciellt mycket idag heller, mest tagit det lugnt. Har räknat lite matte som jag missat och även lite svenska saker, hoppas jag inte hamnat efter mycket! Försöker även skriva en novell nu, vilket inte går så jätte bra. Men framåt iallafall!

Motljus

2013-05-14 ♦ 14:34:50
Modell: Emma
Foto: Jag
Slog igång den gamla datorn och redigerade lite bilder, så fick bli dessa och några andra. Har varit hemma från skolan både idag och igår på grund av att jag är förkyld, dock känns det mycket bättre idag faktiskt! Har inte gjort mycket alls under dessa dagar, fixat lite på inlämningarna vi har i veckan och sen tagit det lugnt.

Två sevärda filmer

2013-05-12 ♦ 12:51:58
Dessa två har jag sett för några dagar sedan och båda är verkligen hur bra som helst! Safe Haven var såå himla fin! Så har ni inte sett dessa redan så tycker jag verkligen ni ska göra det.
 

Fruits

2013-05-11 ♦ 22:43:11
Hejsan! Börjar väl med att säga att bilderna inte var de bästa.. hahaha! Var så mörkt då jag fotade dom. For någon gång innan ett iväg till risön för att kolla på match, kunde ju inte spela då jag har ont i halsen. Har hunnit skriva lite på inlämningarna vi har nästa vecka, har även städat mitt rum och sett på tv. For och handlade med pappa och köpte mig lite fruker som jag ätit, var riktigt gott! Sen har jag inte gjort så mycket mer idag.

Kladdig kladdkaka

2013-05-10 ♦ 10:41:33
Hej! Det blev inte att göra så mycket mer under gårdagen, hann kolla igenom en so-inlämning som vi har till idag och försökte även få lite annat gjort. Bakade en kladdkaka på kvällen, som blev helt perfekt! Har just ätit frukost och ska nu fortsätta skriva på so-inlämningen.

I knew you were trouble

2013-05-09 ♦ 17:43:16
Sötisen
Vaknade med halsont idag, så blev ingen träning för min del. Har kollat på en film och mest tagit det lugnt hela dagen, försöker även få gjort bort lite läxa. Kommer nog fortsätta med det resten av dagen, har ganska många inlämningar nästa vecka. Ska även försöka bli frisk till matchen på lördag!

Silence speaks when words can't

2013-05-07 ♦ 22:01:19
Två från dagen
Tisdag, vilket innebär att det imorgon är sista skoldagen denna vecka , sköönt! Har fått gjort bort ett biologi prov under dagen, så nu är även det bortgjort. Efter maten for jag till Emma där vi var ett tag, for sedan till mig och åkte lite longboard. Eller ja, vi fotade mest, hehe. Så nu har jag några nya bilder att visa er framöver. Efter vi fotat for vi och cyklade en sväng i finvädret, slutade med att vi var på vår gamla skola och bara såg oss omkring.

I'll be there in a heartbeat

2013-05-05 ♦ 22:16:03
Då var seriepremiären avklarad! Begav oss ganska tidigt till Luleå för att möta Lira, slutade med vinst på 4-1, vilket var sjukt härligt! Då jag kom hem pluggade jag ett tag innan jag for på ett innebandy möte och sen har jag inte hunnit med så mycket mer idag, ingen söndagsångest här inte! Nämen, nu tänker jag packa tills imorgon. Hörs!
 

Muffins

2013-05-04 ♦ 22:59:40
Hallå! Orkade inte uppdatera något igår, men var iallafall och spela lite fotboll på kvällen med några fina. Sen så fick jag lämnat in en no-inlämningsuppgift, vilket var ganska härligt!
 
Idag har jag varit och åkt longboard ganska långt, åkte medan pappa gick med freddy, hehe. Sen har jag även varit ute och gå och bara haft en lugn dag. Pluggat lite till no-provet som vi har på tisdag, kommer vara sjukt skönt att ha gjort det! Nu tänker jag packa klart till imorgon då vi har seriepremiär, vi hörs!

Valborgs outfit

2013-05-02 ♦ 19:42:24
Linne - gina / Jeans - Cubus + Vita converse
Hade tänkt fota med kameran, men var så lat, hehe. Sådär såg jag iallafall ut på valborgs på kvällen, då vi var hos Josse. Dagen har bjudig på snö/regn, började senare på dagen så fick cykla hem i det... Har även varit på en träning som inte gick så jätte bra, men nu taggar vi seriepremiär på söndag!
 
Annars så har jag trott att det varit måndag flera gånger under gårdagen och idag eftersom vi var lediga igår, så känns inte helt fel att det är fredag imorgon. Har dock ett matte prov som jag nu tänker plugga till och sen kanse jag skriver lite på no-inlämningsuppgiften.

Smycken

2013-05-01 ♦ 10:40:53
Dessa saker fick jag hem i förrgår
Gårkvällen blev lyckad! Spenderade några timmar hos Josse med några anda för er som inte läst sista inlägget. Beställde hem smycken i fredags som kom i förrgår, är riktigt nöjd med allihopa. De är enkla, men snygga!



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D