Slowly drifting

2014-04-29 ♦ 20:39:21
Buffé på HK:n idag
Hejsan! Dagen har varit väldigt kort och blev bättre då sista lektionen var hemkunskap där vi hade internationellt tema, vår grupp gjorde vårrullar, fast det var ju inte det enda vi åt då vi hade buffé med all mat som lagades. Var faktiskt supergott, nästintill allt! Däremot var jag inte på så bra humör under vägen hem från skolan då jag cyklade i motvind, en bit kom jag knappt fram och på bron var det nästan så man skulle blåsa av. Men hem kom jag ju efter ett tag. Har under kvällen tagit det lugnt och börjat lite med en No-inlämning och hade tänkt räkna lite matte nu.
 



Stilrent skal

2014-04-29 ♦ 16:03:46
För några dagar sedan fick jag hem ett skal från Mytrendphone.se. Är verkligen supernöjd över detta, skyddar mobilen och är genomskinligt, helt perfekt helt enkelt! Finns massor av iPhone skal, men även till massor av andra mobiler, så in och kolla! En perfekt sida med stort utbud av snygga skal som har riktigt bra kvalité och kostar inte heller mycket alls. Sugen på att köpa det skalet jag har? Kolla här.
 
Ni kan även följa mytrendphone på Google plus och twitter!
 

New camera

2014-04-27 ♦ 10:58:56
Igår for jag och pappa till Luleå en sväng, mest för att köpa nya kläder till min garderob som blev så tom då jag rensade den förra helgen. Bäst av allt var väl att jag även köpte en nya kamera, så himla nöjd!! Så från och med nu kommer ni se bilder från min Canon EOS 550D och inte 1000D.
 
De svarta jeansen är från gina tricot 299:-, köpte ju ett par blåa för ett tag sedan om ni kommer ihåg? Svart peplum topp till vänster - Cubus 249 :-. Svart blus till höger - H&M 129:-. Blå kofta - H&M 99:-. Vit peplum topp från gina 149:-, om ni vill se hur den ser ut gå in här.
 

Room tour

2014-04-25 ♦ 08:25:51
 
Eftersom många frågat om bilder på mitt rum tidigare tänkte jag att det är lika bra att göra en video istället, filmade dessa för kanske en månad sedan men gick inte att föra över dom. Fast igår kom jag på ett sätt och det funkade som tur var!

Be sure to taste your words before you spit them out

2014-04-20 ♦ 11:23:44


Yesterday
Var bra väder igår också, denna gång tog jag en premiärtur med longboarden för detta år, var superskönt! Jobbigt dock när det är så mycket sand kvar på vägarna, men det är väl borta på någon vecka. Har just sett ett avnsnitt Revenge, det sista som finns på swefilmer dessutom.. Har typ blivit fast i det, så kommer förmodligen se det på en annan sida utan text för att det är så bra haha. Funderar på om jag ska åka en sväng med longboarden nu, sen har jag inte något speciellt planerat för dagen.

When I met you in the summer

2014-04-19 ♦ 11:30:15
Mys i finvädret
Igår bjöds det verkligen på finväder, var riktigt skönt att vara ute! Jag for till Emma någon gång vid två och vi bestämde oss för att ta vara på det fina vädret, så vi satte oss och solade medan vi åt på det ni ser ovan. Efter att jag varit där gjorde jag inte så mycket mer, såg senare på kvällen Twilight som gick på tv. Sitter just nu och ser på Face off, vilket jag tänker fortsätta med. Vi hörs!
 

Tips på mascara

2014-04-18 ♦ 12:37:34
False Lash Telescopic
infinite length effect fibers
I vintras var jag i stort behov av en ny mascara eftersom min var slut, så efter en match i Piteå for vi in till stan för att köpa en. Hade Ottilia med mig, vilket verkligen var tur eftersom hoon tipsade om denna. Är supernöjd över den, inga klumpar eller så, helt enkelt en bra mascara. Minns inte exakt vad den kostade, men närmare 170 kronor. Den är verkligen värd pengarna!

The dress

2014-04-17 ♦ 13:46:47
Påskdansklänningen
Denna klänning beställde jag för ganska länge sedan, bara för att försäkra mig om att ha en klänning som passade till påskdansen. Gillade verkligen den, trots att den var lite stor i storleken. Den kommer nog användas någon annan gång också! Vad tyckte ni om den?

Om ni vill se hur den ser ut på kan ni gå in och kolla på här
 

Last days

2014-04-14 ♦ 17:18:45
Bilder från då jag var med Linda i stugan
Under dagen på lördag for jag och Linda till deras stuga där vi även sov över en natt. När vi kom dit körde vi lite skoter och hade en "picknick". På kvällen for vi till några de känner och åt en riktigt god tre rätters middag, som ni ser till vänster på collaget. Vi var tillbaka till Lindas stuga rätt sent, tanken var att vi skulle se på en film och sådant, men slutade med att vi pratade tills vi somnade.
 
Kom hem igår vid tre och enda sen dess har jag tagit det lugnt, har nämligen blivit förkyld vilket inte är så roligt då vi har lov. Under kvällen åt jag frukt med smält choklad samtidigt som jag tittade på The Hunger Games. Filmen var riktigt bra enligt mig, fattar inte varför jag inte sett på den tidigare?! Ska ta och se Catching Fire någon dag, nu när jag ändå inte gör något annat. 

 
 

Äntligen påsklov

2014-04-11 ♦ 15:44:43
Instabild från igår
Igår var det självaste påskdansen, som verkligen var super rolig detta år! Alla var så sjukt fina och var så himla kul att dansa och bara vara. Efter påskdansen fick vi lov, vilket var så skönt! Invigde lovet genom att sova hos Linda, vi åt en massa gott, såg på film, pratade om en massa innan vi somnade igår. Steg upp ganska sent idag och gjorde oss frukost innan vi bestämde oss för att gå ut på en promenad. Kom för ett tag sedan hem och sitter nu och ser på Top Model, vilket jag ska fortsätta med, vi hörs!

Well you can tell everybody

2014-04-09 ♦ 17:20:55
Hejsan! Var tänkt att jag skulle slänga in något inlägg då vi var i Norge på Barents Games, närmare sagt  i Tromsö, men orkade helt enkelt inte. Hade en jätte bra helg där med superfina tjejer, kommer sakna dom så mycket! Eftersom Finland och Ryssland drog sig ur mötte vi endast Norge, tre matcher dessutom. Vi vann alla med över 10-0, fast det var roligt ändå! Kommer förmodligen fixa ett collage därifrån någon dag.
 
Igår väntade dagen som jag gruvat mig för länge, då vi hade nationella i Kemi som inte är mitt starkaste ämne. Vet inte riktigt hur det gick, kändes nästan som att jag tränat på lite annat än de som kom. Imorse gjorde jag även bort ett matte prov, så nu har jag inget mer innan lovet, så skönt!
 

1 april

2014-04-01 ♦ 14:54:07
3 dagar kvar till Norge!
Råkade bli några dagar mellan detta och förra inlägget också.. Idag har jag iallafall gjort bort ett no-prov, eller ja argumentationsprov kan man väl kalla det och så hade jag muntliga nationella i matte också. Hade HK som sista lektion där vi gjorde mat, så slapp äta något när jag kom hem. Hade under kvällen tänkt börja packa till fredag, då vi ska till Tromsö och spela Barents Games med länslaget, längtar!
 



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D