This year

2014-12-31 ♦ 12:02:48
Här är en video som sammanfattar detta året. 2014 har varit både bra och dåligt men i det stora hela ett väldigt bra år.
 
Önskar er ett gott nytt år!

Stronger than I've been before

2014-12-25 ♦ 22:55:37
Jag och min bror på julafton
Hoppas att allihopa hade en riktigt bra julafton igår! Själv hade jag en bra dag som spenderades med kusiner hos min morbror. Var mycket god mad, julklappsöppning och trevligt sällskap vilket säger i sig att det var roligt. Mot kvällen for vi vidare och spelade innebandy faktiskt, det går i släkten haha! Nä, men det var kul att spela lite oseriöst.
 

Wake up the happiness

2014-12-20 ♦ 15:36:00
Bilder från gårdagen
Fick äntligen jullov igår, vilket jag och tre andra tjejer från klassen firade med att äta lunch på stan. De sista veckorna har varit väldigt stressiga vad det gäller skolan, haft prov och redovisningar ganska tätt intill varandra. Slutgiltigen hade vi matte nationella dagen innan lov. Kan ju inte säga att jag såg så mycket fram emot det, men sådant man får ta då man går natur antar jag. Tycker att två av tre delar kändes helt okej men en av dem var riktigt svår.
 
Senare under gårkvällen hade vi match mot Luleå, där vi förlorade med ett enda mål. Surt.

Julbakning

2014-12-08 ♦ 17:06:44
Igårkväll bakades lussekatter och idag pepparkakor. Har nämligen varit ledig idag, vilket innebar långhelg som varit väldigt skönt. Det som däremot varit mindre skönt är att jag varit tvungen att plugga, har prov på torsdag.
 
I fredags hade jag även muntliga nationella i matte som faktiskt var lättare än förväntat, trots att det handlade om mönster. Dagen innan gjorde jag bort en redovisning som gick bra med tanke på att jag haft migrän dagen innan och knappt tränat. Nu ska jag snart byta om för att fara på innebandyträning, så vi hörs!
 

Good for your hair

2014-12-04 ♦ 21:41:33
Tack till fina Linda som gav mig dessa efter att jag fyllt år
Ovan skådar ni tre saker som alltid är bra att ha hemma. Ett värmeskydd, en inpackning och en hårolja. Efter att ha använt dessa ett är jag verkligen nöjd!

Make december worth to remember

2014-12-02 ♦ 21:55:30
Andra dagen av december månad idag då alltså. En enda månad kvar av detta år, det är sjukt hur snabbt tiden har gått.
 
Fick väl inte en så bra början på denna dag då jag kunde haft sovmorgon. Då vi var på skolan meddelade vår lärare att hon inte kommer. Fast det funkade i vilket fall som helst eftersom jag och några från klassen gjorde klart uppgifter. Innebandyträning var helt klart höjdpunkten på denna dag trots att jag har ganska mycket träningsvärk.
 Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D