How about now

2015-07-31 ♦ 19:30:09
Lite bilder från senaste tiden får pryda detta inlägg
Sedan sist har jag hunnit vara på massa roligheter. Förra helgen bestod av en födelsedagsfest och en sväng till pdol och har haft några mysiga tjejkvällar. Idag fick jag även sommarlov efter att ha jobbat i fyra veckor, så himla skönt! Varit väldigt jobbigt att stiga upp kring fem varje morgon. Resten av sommarlovet vill jag ska vara riktigt bra!

Luleå hamnfestival

2015-07-15 ♦ 21:09:51
Här har ni några av dom få bilderna som fotades under helgen. I fredags efter jobbet for jag och några vänner nämligen till Luleå för att spendera helgen där. På fredagkväll åt vi en god middag innan vi hamnade på hamnfestivalen, där vi var både på fredag och lördag. Jag hade en väldigt bra helg!

No time to waste

2015-07-09 ♦ 17:14:10
Känns som om det enda jag lägger ut är collage men hinner fota så himla mycket bider mellan varje gång jag uppdaterar så. I måndags började jag sommarjobba som jag förmodligen kommer att göra totalt fyra veckor som det ser ut nu. Det går väldigt mycket energi till att jobba från klockan sex på morgonen till tre på eftermiddagen så jag orkar inte göra så mycket då jag inte är på jobbet. Ikväll blir det dock att fara ut och springa, kommer nog vara segt men vad gör det liksom? Orkat träna de två föregående kvällarna så är nog ingen skilnad idag.Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D