En sista gång

2015-05-17 ♦ 10:53:00
Igår på gymmet
I förrgår fick en ny jacka, skor och träningströja följa med mig hem från stan. Två av sakerna skådar ni på bilden ovan, skorna och tröjan. Invigde faktiskt skorna innan gymmet då jag for en sväng och sprang - tycker verkligen om dom! Riktigt nöjd med alla sakerna måste jag säga.
 
Vi fick helg redan i onsdags och jag har försökt ta vara på dagarna fullt ut. Har umgåtts med vänner, ätit god mat och sovit ganska mycket vilket har varit väldigt välbehövligt. Imorgon är det skola igen och en full skolvecka och ett finskaprov redan på tisdag. Ni får ha det bra!

Stockholm

2015-05-07 ♦ 18:13:44
Bilder från Stockholm 17-19/4
Kom för ett tag sedan på att jag inte ens skrivit att jag varit till Stockholm. Har inte ens skrivit att jag ska dit?!? Det är sjukt hur lite jag bloggar nu för tiden.. Var där med några tjejer från laget för att se på SM-finalerna i globen. Såklart blev det lite shopping, god mat, hotellfrukost och sådant runtom och inte bara innebandy. Vi hade en väldigt rolig miniresa!

Valborg

2015-05-01 ♦ 22:14:55
 
Gårdagen startade med volleybollturnering som gick bättre än förväntat. Inför turneringen fick man välja ett lagtema och vi hade "Sleeping Beauties". Gick runt i mysbyxor, sovtröja och en morgonrock, väldigt skönt men inte så fint!
 
Efter att jag kommit hem därifrån hann jag ta det lugnt ett tag innan fix inför kvällen. Var på en mysig tjejmiddag med girlsen på bilden. Middagen blev dock klar senare än väntat då våra pommes aldrig ville bli klara haha men det gick bra ändå. Vi for på lite roligheter med den goda middagen i magen och kvällen avslutades i Lindas säng ganska sent.Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D