Spanien dag 3

2013-08-30 ♦ 17:01:17
Fotade endast under kvällen denna dag. Under dagen låg vi och solade och var även ute och sprang då solen gick i moln. Åt en jätte god middag, som jag dock inte fick med på bild. Efter middagen gick vi på en kvällspromenad, där jag fotade de första bilderna under den dagen.
 
Promenerade ganska lång, mest för att se lite mer än vad vi såg på området.
 
Dessa är fotade då vi gått färdigt, hade blivit rätt så mörkt då. Fotade ju som sagt inte många bilder den här dagen, men det gjorde jag verkligen dag 4, som ni får se någon annan dag!
 
 

Ny dator

2013-08-29 ♦ 15:31:27
Min nya älskling
Vi har äntligen fått vår nya dator! Har ju tidigare haft en mac som också kommer från skolan, men vi har nu fått nya eftersom vi fick gamla datorer då vi började. På vår skola får man en mac då man börjar i sjuan, alla förutom vi och en till klass fick gamla datorer. Så vi fick en ny nu därför!
 
Den här har mer funktioner och är så fin och ren! Har inte fixat bakgrunden eller något sådant ännu, men det ska bli roligt att göra det!

We only have ourselves to blame

2013-08-27 ♦ 18:39:06
Sådärja
Äntligen har jag bytt ut lite bilder, de jag haft på garderoben hade hunnit vara där väldigt länge! Bilderna är så brusiga och har konstig färg eftersom det inte är så ljust där den här tiden, men hoppas att dom duger iallfall.

Andra skoldagen idag då, var väl inte så jätte jobbigt med tanke på att vi slutade kvart i två. Cyklade förresten till skolan idag och på hemvägen var det riktigt varmt, bytte till och med till shorts då jag kom hem! Hann även vara en sväng hos Linda innan middagen.

Första skoldagen

2013-08-26 ♦ 20:57:23
Såhär såg jag ut
Hej! Idag var det skola för första skoldagen efter lovet, nu när vi går i 9:an är vi även störst på skolan. Har varit en rätt bra dag faktiskt, dock går vi länge på måndagar vilket jag inte gillar. Har varit roligt att se alla och även nya sjuor. Har varit på träning tidigare idag också, gick väl inte sådär jätte bra. Men nu ska jag svara på kommentarer och se tv.
 

Amerikanska pannkakor

2013-08-25 ♦ 13:16:09
Dagens lunch
Eftersom att jag åt frukost så tidigt imorse bestämde jag mig för att göra Amerikanska pannkakor till lunch. Det var första gången jag gör såna, så dom blev väl inte så jättefina. De hade kunnat vara lite större, hehe.
 
Igårkväll for jag till Emelie och var där med några fina, vi fikade, spelade spel, pratade och hade det mysigt. Ett bra avslut på sommarlovet helt enkelt!
 

We can't stop

2013-08-24 ♦ 17:01:00
Gårkvällen
Firade Emma igår, började med att äta på kina och sen efter det gick vi till henne. Hade en riktigt rolig kväll med jättefina människor! Kom hem just innan tolv och gick och la mig nästan direkt, eftersom vi börjar skolan på måndag. 
 
Idag har det varit sommarvärme, skönt att man slipper regn någon gång. Har solat ett tag och läst lite ur Elsas hemlighet. Ska nu svara på kommentarer innan jag går och äter, vi får höras senare!
 

Spanien dag 2

2013-08-23 ♦ 14:12:00
Gick och fotade lite naturbilder innan det var dags att sola och bada.
 
Efter vi solat ett tag blev det molnigt så då bestämde vi oss för att gå och kolla lite affärer som fanns i närheten.
 
Detta åt vi till middag, hade inte all inclusive så gjorde mat själv. Det var riktigt gott iallafall!
 
Under kvällen gick vi på en promenad åt ett annat håll än vad vi gjorde under första dagen. Hade hunnit bli mörkt innan vi kom tillbaks. Resten av kvällen satt jag och läste och åt godsaker.

We just doing what we're told

2013-08-23 ♦ 08:48:52
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Två mer bilder som jag fotade då det just hade regnat, finns två andra i detta inlägg. Har inte bloggat på två dagar och anledningen till det är att jag helt enkelt inte orkat. Har hunnit träna och spelat en fotbollsmatch som gick dåligt för min del. Fast vi mötte ett bra lag!

Spanien dag 1

2013-08-20 ♦ 12:31:00
Nu är det så att jag redigerat många bilder från när vi var i Gran Canaria i April. Anlednignen till att jag inte gjort det tidigare är för att vi hade så mycket i skolan. Tänkte då att jag kunde sammanfatta alla dagar och visa lite bilder samtidigt. Kanske kommer en video med mer bilder och även lite filmklipp då jag gjort alla dagar.
 
Kom till stället där vi bodde på ungefär klockan tolv på natten, så vi började dagen med en rundtur kring området.
 
Solade och badade därefter ett tag, vi hade nära både till havet och poolen. Fick ha massa solskydd eftersom vi var där när det ännu var vinter hemma. Lyckades dock bränna mig första dagen i hårbotten då jag var så smart och hade inbakade flätor.
 
På kvällen åkte vi med bussen till ett shoppingcenter där det fanns massvis av affärer.
 
Fanns både "vanliga" affärer och även andra som man inte sett tidigare.
 
Fotade en hel del första dagen, men valde bara ut några bilder som sammanfattade dagen. Mer bilder kommer ni nog få se om jag gör en video. Fotade ju över 1000 bilder under hela tiden vi var där!
 
 

Cause you look a little lonely

2013-08-19 ♦ 14:53:50
Nybakta scones / Freddy
Här har ni två bilder från tidigare imorse. Gjorde mig scones till frukost idag, något man inte hinner på morgonen innan skolan i vanliga fall (om man inte har sovmorgon). Måste ju passa på nu då skolan börjar nästa vecka!
 
Sitter just nu och väntar på att bilderna ska ladda upp på den sidan jag framkallar på, skulle helst vilja ha bilderna nu så jag kan byta ut några jag har på min garderobsdörr. De har ju varit ett bra tag om vi säger så!
 

Dreaming about the things that we could be

2013-08-18 ♦ 21:13:24
Svart bh från HM 129:- / Marinblå tröja från gina tricot 149:-
Två saker som fick följa med mig hem från luleå. Vaknade ju somsagt tidigt idag för en placeringsmatch, kan ju inte säga att den gick sådär jätte bra. Men nu har vi iallafall spelat klart lilla VM.
 
Efter matchen tänke vi äta på max i Boden, men det var så mycket folk så vi bestämde oss för att fara till Luleå istället. Shoppade även lite medan vi ändå var där och köpte det ni ser på bilden. Tröjan är verkligen hur skön som helt och passar perfekt nu till hösten!
 

Tomorrow is another chance

2013-08-17 ♦ 22:48:31
Hej! Väckarn ringde tidigt imorse för lilla VM i Boden, spelade två matcher idag i regn viket inte var det roligaste. Vi hade lite otur första matchen där andra laget vann men det var egentligen vi som ägde matchen. Vi var helt enkelt bättre än dom! Imorn vaknar jag nästan lika tidigt för att spela en plaseringsmatch. Ni får ha det bra!

One day you're gonna wake up and realize what you missed

2013-08-16 ♦ 16:42:00
Go middag
Åt kinamat till middag idag, det var supergott!
 

Hallonsmoothie

2013-08-16 ♦ 14:31:25
Hejsan! Åt just denna goda mellis samtidigt som jag läste Elsas hemlighet efter att ha varit ut och gå en ganska lång sväng. Tycker verkligen att hallonsmoothie är så himla gott och enkelt, tar inte länge alls! Så ett tips om ni aldrig provat det.

I need your love

2013-08-14 ♦ 23:42:12
Två outfits
Här ovan ser ni två "back to school" outfits som jag gjorde idag innan träningen. Efter träningen var jag linjedomare, var lite tjorvigt i första halvlek men gick bättre i andra. Det nya pll avsnittet har ju även kommit ut idag, så har sett klart det för ett tag sedan. Nu vill man bara att nästa kommer ut!
 

Slarvig fiskbensfläta

2013-08-13 ♦ 23:13:58
Hallå! Tidigare idag då jag kollade på tv gjorde jag samtidigt en fiskbensfläta, den blev väl inte så jätte fin då jag inte såg vad jag gjorde. Har förresten varit på en innebandy träning idag, har inte spelat något i sommar. Haha, gick sååå dåligt... Man får väl hoppas på att man blir bättre när innebandy säsongen börjar!

Frukost

2013-08-13 ♦ 12:38:01
Hej! Detta var min frukost idag, hallonsmoothie och mackor. Bilderna blev väldigt mörka då det var så dåligt ljus. Just nu sitter jag och kollar på masterchef och det ska jag även fortsätta med efter jag svarat på kommentarerna. Ni får ha en bra dag!

That's fine by me

2013-08-12 ♦ 15:06:21
Färg/svartvit?
Denna bild är fotad när vi for från dalarna till Göteborg, någon stans där var vi stannade efter vägen. Igårkväll for jag och var med Sara, direkt då jag kom dit cyklade vi till furuvallen för att spela lite fotboll. När vi spelat ett tag kom Marcus. For sedan och köpte lite gott och for ner till bryggan, var en jätte fin regnbåge som jag inte fick något bra kort på. Började dock regna så vi orkade inte vara där nå mer.
 
Idag har jag inte gjort så jätte mycket, redigerat lite bilder eftersom jag ska framkalla några på ett tag. På tal om att framkalla så tänker jag redigera bilderna från då vi var i Gran Canaria och förhoppningsvis göra en video.

All we got is right now

2013-08-11 ♦ 17:54:06
Så gott!
Vaknade ganska tidigt idag också för att spela match mot Sunderbyn borta. Vi vann med 3-2 vilket var så sjukt skönt! Fick spela på mittfältet och topp som jag inte är så van med, andra gången jag spelar topp hehe. Men gick väl hyfsat bra iallafall. Åt sen det ni ser på bilden och jag kan säga att det verkligen var jätte gott!

Since you been gone

2013-08-10 ♦ 20:58:05
Från idag
Hallåå! Vaknade ganska tidigt idag för att fara och se på cross i Luleå, tog även med mig kameran men blev inte många bilder. Fotade mest vid starten för att jag inte hade några bra ställen. Som jag sagt tidigare så körde ju min bror förut, saknar det! Var hur varmt som helst, så var inte där så jätte länge.

Söderut videon

2013-08-10 ♦ 09:13:05
Hallå! Tog mig tid och redigerade bilderna från då vi var söderut på semester och tänkte att det var lika bra att göra videon också. Hoppas ni gillar den!
 
Btw såg inte att jag hade den på privat först, så nu kan ni se videon!
 

Skyr

2013-08-08 ♦ 20:56:05
Bild från igår
Hallå! På bilden ser ni det jag åt både igårkväll och idag efter träningen, hade till en början trott att jag skulle äta upp hela på en gång men det var sjukt mättande! Var egentligen tänkt att fara och se en match igår efter träningen, men hade inte hunnit i tid. Så stannade hemma och städade rummet. Sov väldigt gott i min renbäddade säng inatt kan jag ju säga!
 

Only teardrops

2013-08-07 ♦ 14:34:17
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Passade på att fota några bilder då det slutat regna, här är två av dom. Hade mitt close up filter som jag inte är så van med, så de flesta bilderna blev suddiga. Men aja, man lär ju sig med tiden! Lite senare har jag träning och efter den vet jag inte vad jag gör. Vi får höras senare!
 

Diamonds

2013-08-05 ♦ 22:15:00
Nytt skal från mytrendphone.se
Detta skal kom hem i brevlådan idag, är riktigt nöjd! Så om ni söker något tillbehör till er mobil tycker jag verkligen att ni kan klicka er in på deras hemsida. På det flesta skal-hemsidorna brukar det inte finnas så mycket tillbehör och skal till min mobil, men här fanns det gott om det. Även till andra samsung telefoner! Jag menar, kolla här vilka tillbehör dom har till Samsung galaxy s2 bara! Finns även massor av skal till den som är snygga och till ett bra pris.
 
Och varför inte gilla dom på facebook eller Google plus?

Kvällssol

2013-08-05 ♦ 10:34:16
Gårkvällen
Började gårdagen med lite solning innan jag cyklade till stan med Linda. Efter de cyklade jag till sara där jag var ett tag och spela fotboll innan jag for hem och åt. Lite senare så cyklade vi till furu för att spela fotboll, var superfin kvällssol så vi fotade några bilder. Köpte sen lite gott och for ner till bryggan.

Bikiniöverdelen

2013-08-04 ♦ 13:12:51
Innan jag gick ut och sola
Den är lite mer lysande i verkligheten, men denna bild var den ända som stämde hyfsat bra. Dom jag fotade då bikinin låg på golvet i mitt rum blev alldeles för mörka. Såhär ser den iallafall ut och jag har köpt den inne på gina, nöjd är jag väl! Var tänkt att köpa ett par bikinitrosor också, men fanns bara kvar i M och L, men matchar bra med min svarta bikiniunderdel så det blev väl inga stora bekymmer.
 

Shall we dance

2013-08-03 ♦ 23:10:00
Hejsan! Såg just klart denna film som gick på tv, den var väl hyfsat bra. Idag har jag kunnat sola då vädret varit bra, blev dock inte soligt förrän kring halv tre. Invigde min nya bikinitopp som jag tänker visa er imorgon. Hoppas på bra väder imorgon också, isåfall kanske man far till någon strand. Tyckte inte det var så värt idag när det inte blev "badväder" förrän senare.

Am I wrong

2013-08-02 ♦ 19:35:37
Hej! Linda frågade igårkväll om jag ville komma med henne och Ebba till Luleå, vilket jag också gjorde. Vi tog 8.10 bussen så har vaknat jätte tidigt idag för ovanlighetens skull. Fick endast med mig en bikiniöverdel hem, förutom att shoppa åt vi lunchbuffé på waldorf, riktigt gott var det! Ikväll vet jag inte ännu vad jag gör, så vi får höras!

Fyrbenta vänner

2013-08-01 ♦ 21:34:51
Min morbrors djur som jag gosade med under tiden vi var i Göteborg. Kollade just igenom mappen med bilderna från då vi var söderut, kommer nog ta ett tag innan videon kommer haha. Men bättre det än aldrig, skulle jag tro iallafall.
 
Hade träning idag också, dock gick det väl inte så jätte bra för mig. Innan den var jag en sväng till Linda, där vi åt lite jordgubbar och såg på tv. Nu försöker jag iallafall läsa lite på Elsas hemlighet som ska lämnas tillbaks på några dagar.
 
 



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D