You are unable to see that

2013-07-31 ♦ 21:03:05
Perfekt en sommarkväll
Kom hem från träningen för lite mer än en timma sedan, efter den har jag duschat och läst bloggar. Vet inte riktigt än vad som händer ikväll, kanske är med Linda och Ebba fast det är inte säkert ännu. Men vi lär ju se det senare. Kanske bloggar senare om jag orkar!

Beacuse of you

2013-07-31 ♦ 12:48:34
Gårdagens bak
Tänkte blogga igår men orkade helt enkelt inte. Bakade iallafall muffins igår, dom blev riktigt goda! Just nu sitter jag och ser på masterchef och funderar på att slå igång det nya pll avsnittet. Vädret idag är verkligen inte det bästa, så kommer nog bara ta det lugnt och kanske städa lite senare. Men iallafall så ska jag svara på kommentarer, vi hörs!

Strandängsbadet

2013-07-29 ♦ 21:42:30
Bilder från igår
For till strandängsbadet igår, var roligt än fast det blev lite tjorv osv, haha :) Var där med Josse och Emma i ungefär fyra timmar och hade väl kunnat vara längre, var så himla fint väder. Idag har jag varit på fotbollsträning och vädret har inte varit sådär superbra, så vi får hoppas att det är det imorgon!

Real feelings just won't go away

2013-07-27 ♦ 23:49:49
Hej! Det var bra väder idag igen, så har solat ett tag under dagen. På kvällen kom Emma hit och vi cyklade direkt in till stan för att köpa något gott, fick lite beslutsångest då vi väl var på affären, men tog en kladdkaka och grädde tillslut. Så när vi kom hem till mig igen så vispade vi grädde, medan vi åt detta kollade vi på en film som gick på tv. Fast dock hade vi sett den tidigare, men minns typ inget.

Be sure to taste your words before you spit them out

2013-07-26 ♦ 18:07:47
Gårkvällen
Igår efter inlägget cyklade jag mot Linda, vi cyklade sedan vidare in till stan och köpte lite frukt som vi sedan åt medan vi såg på fotboll. Var riktigt gott! När jag vaknade imorse hade jag lite ont i huvudet, sov inte så bra inatt. Så bestämde mig för att sova ett tag till. Nu har huvudvärken som tur är borta.

Äntligen lite värme

2013-07-25 ♦ 20:00:45
Dessa härliga bilder är från we♥it
Båda idag och igår har det varit superfint väder, bästa på länge faktiskt! Har haft molnigt och så på den senaste tiden, inte mycket til sommar... Dock har det inte varit så jätte skönt att spela fotboll när det är så varmt. 

Powerwalk

2013-07-24 ♦ 23:46:32
Bilder från gårdagen
Som jag skrev i inlägget igår så gick jag och Linda på en powerwalk med hennes söta hundar. Blev en lång sväng, fast skönt var det. Hann under tiden prata om saker vi missat, träffade henne senast innan vi for på semester. Väl hemma hos henne var klockan ganska mycket, så sov över där.
 
När jag for hem från henne var det inte så lång tid till träningen, sen efter den har jag sett på fotboll på tvn och även sett det nya pll avsnittet. Nu ska jag svara på kommentrarer och läsa innan jag går och lägger mig.

Nitskal

2013-07-23 ♦ 20:20:52
Nytt skal
Detta kom i brevlådan tidigare idag, ett skal från denna hemsida. Nöjd är jag, fast dock är det inte det skönaste att hålla i. Det är typ det snyggaste skalet jag sett till min mobil iallafall!
 
Några timmar efter jag vaknat duschade jag och drog mig iväg till Ottilia där jag varit tills ungefär en timma sen, har varit på stan och kollat runt lite, åt kycklingtoast på myggan, pratade en massa och gick en liten prommis. Ska även gå på en sådan på ett tag, fast med Linda som just kom hem från Stockholm. Avis för att hon sett Rihanna...

Some things don't change

2013-07-22 ♦ 14:54:50
Dessa saker fick jag med mig hem från semestern
För någon dag sedan fotade jag bilder på det jag köpt, men har inte orkat redigera dom. Här är iallafall sakerna jag köpte på semestern, är jätte nöjd med alla saker!

We got the power

2013-07-20 ♦ 23:30:55
Från ikväll
Har varit med Emma nästan hela denna dag, for bara hem och åt efter jag varit hos hon och sen på kvällen kom hon hit. Vi bakade en kladdkaka som vi åt medan vi såg på tv, chips åt vi också hehe och for sedan och åkte lite longboard. Varit en bra dag!
 

Perfekt hemsida för dig som letar efter skal

2013-07-19 ♦ 16:45:46
 
Idiwa är en hemsida som har skal till ett riktigt bra pris, speciellt bra är ju frakten som endast kostar 19kr! På bilden ser ni skal som jag gillar extra, samt en snygg mobilväska. De har skal till massor av mobiler, så klicka er in på sidan! Något jag gillar speciellt mycket är deras utbud av mobilshalsband/mobilväskor och iphone 5 skal designade av Malin Wallberg.

Life's a game made for everyone and love is a prize

2013-07-18 ♦ 14:28:28
Badade på varbergs fästning
Saknar vädret i Göteborg, var hur varmt och fint som helst då vi var där till skillnad från hemma, här är det mulet.. Aja, har iallafall kollat igeom bilder och videos från semestern, hyfsat bra var väl dom flesta. Tror det blir bättre att göra en video istället för att lägga ut bilder i omgångar, så gör en då jag har tid och så eftersom det tar ett tag att redigera bilderna jag vill ha med.
 

Onsdagsmys

2013-07-17 ♦ 23:31:09
Såhär har min kväll sett ut
Drog mig upp tidigt imorse, kring halv tio. Vill ju inte sova bort dagarna, fast dock kunde jag sovit längre då vädret var sådär. Några timmar senare var jag hos Emma där vi pratade om massa saker vi missat sen vi sågs sist, gick en liten sväng och bara tog det lugnt.
 
Sen efter middagen for vi och handlade, blev så sugen på att doppa frukt i choklad och det gjorde jag även senare. Gott var det! Har även sett det nya pll avsniittet, det var så himla bra!! Tycker att nästa avnsitt kan komma ut nu.
 

Söderut

2013-07-16 ♦ 10:54:48
Två insta bilder från veckan som gått
Det var ett tag sedan jag skrev här! Har varit borta i en vecka och några dagar på semester, åkte med bil söderut och har varit på olika ställlen. Tanken var att vi skulle köra till Göteborg direkt, men stannade några timmar på dalacrossen för att se på. Min bror körde ju förut, men slutade och har inte varit och sett nå sen dess. Saknar faktiskt det! For sedan till Göteborg där vi var i lite mindre än en vecka.
 
Hann med en massa saker där, bland annat vara på Liseberg och shoppa på Ullared. Därefter for vi till Örebro och sist till Söderhamn. Har fotat en massa bilder och fimat lite, så tänkte kanske göra en video. Men nu tänker jag iallafall se PLL avsnittet jag missat, hoppas ni haft det bra under tiden jag varit borta!

Ego

2013-07-06 ♦ 18:01:55
Filmtips!
Hejsan! Firade Linda igårkväll, vi åt en massa gott och såg på denna film som var bra! Tillslut var det bara några få tjejer som var kvar och vi bestämde oss för att gå till stan ett tag. Hade en bra kväll!
 

Nyklippt

2013-07-05 ♦ 12:32:01
Nu har jag äntligen klippt bort mina slitna toppar och har även samma längd både där bak och fram, vilket jag inte hade sist jag klippte mig. Hade ju kortare där bak och längre fram då, fast tyckte inte om det då det blev längre. Är verkligen jätte nöjd!

En dag i bjumis

2013-07-04 ♦ 10:21:51
En video som skulle kommit upp för ungefär två veckor sedan

Hej! Pratade ju i detta inlägg om att jag gjort en video som jag inte kunde ladda upp på den sidan jag brukar göra det på. Kontaktade dom för att fråga när den funktionen skulle komma tillbaks och dom trodde inte det skulle göra det, så gjorde ett konto på youtube istället.
 
Är videos någonting som ni vill se mer av i bloggen?

Ny bikini

2013-07-03 ♦ 22:01:56
Bilderna ger inte den rätta blåa färgen
Några minuter efter inlägget jag skrev tidigare idag frågade pappa mig om vi skulle fara en sväng till Happis, så självklart svarade jag ja! ;) Fick med mig denna bikini, en blus och en sak till datorn, som man har då man t.ex sitter i sängen så att den inte blir så varm. Haha, vet inte riktigt vad sådana heter. När jag kom hem därifrån var det träning inom ett tag, sen efter den har jag duschat och sett lite på tv.

Hair donut

2013-07-03 ♦ 11:27:27
Såhär såg mitt hår ut igår
Haha, bilden är fotad i slutet av dagen så det är därför frisyren är så spretig. Gick iallafall runt med en donut under hela dagen, så den var inte så fin senare på kvällen. Vet att bilden är jätte brusig men tyckte faktiskt att de var ganska fint på denna bild.

Började denna dag genom att se det nya pll avsnittet, bra som vanligt! Dock hände det kanske inte så mycket, men det är fortfarande sååå bra! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men funderar iallafall på att städa garderoben, känner att det är mycket som blivit för smått.

I didn't know I was lost

2013-07-02 ♦ 21:37:16
Latest bought
Allt förutom snoddarna, hårnålarna och den rosa blusen köpte jag igår i Luleå. Köpte de sakerna jag sa i Piteå under psg. Är riktigt nöjd över allting! Kvällen kommer nog se ut samma som igår, att jag ser på någon film. Såg ju The impossible igår som var bra, men sorglig. Så se den om du inte gjort det tidigare!
 

The impossible

2013-07-01 ♦ 21:48:01
Ska se denna film nu
Har hört från flera håll att the impossible ska vara bra, så ska se den nu. Dagen har spenderats i Luleå där jag shoppade en del behövliga saker, visar allt imorgon då det inte är så mörkt att fota. Var inte planerat att vi skulle fara, utan for kring halv två tiden eftersom vi behövde lite saker därifrån. Köpte bland annat en buister som jag är jätte nöjd över! Men somsagt så visar jag sakerna imorgon och även de jag köpte då vi var på Piteå summer games.



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D