And I've been looking at the stars

2013-11-29 ♦ 15:37:08
Fredagsfika med Lindoo!
Vi gick till stan efter vi slutat, fikade och gick bara runt och kollade. Fikat var supergott iallafall, satt ju fint då vi båda var hungriga. Hamnade på hemmaplan för en kvart sedan ungefär och tänkte nu räkna lite matte och skriva på I&U-land. Sen får vi helt enkelt se vad som händer ikväll!

All this time I was finding myself

2013-11-27 ♦ 22:03:00
Hejsan! Gjorde ju som sagt bort No-provet idag och vet inte riktigt om jag kan säga att det gick bra eller dåligt, känns inte som att jag hade pluggat på rätt saker. Men nu måste jag iallafall öppna matteboken istället för fysikboken på kvällarna. Så dom framöver kommer inte att se ut som på bilden riktigt.
 
Var öppethus idag, så jag och Linda var och kollade runt lite på olika program. Står väl mellan Vård och omsorg, Samhälls, Naturvetenskap och Ekonomi. Så om ni nu går på gymnasiet skriv vad ni tycker om linjen! Vill verkligen välja rätt, fast det är lite svårt då jag inte vet vad jag vill bli.

Christmas feelings

2013-11-26 ♦ 12:00:09
Tycker att julen är så himla mysig!
Har under helgen varit till Umeå för att spela en cup, gick bra men räckte inte hela vägen ändå. Fast vi var verkligen värda att gå vidare! Så har av bland annat den anledningen inte haft tid riktigt. Har även pluggat No igår, den tiden jag inte var på träning. Idag måste jag verkligen plugga mer, sista dagen innan provet. Tänkte bara göra ett inlägg för att det inte skulle vara så tråkigt. Har två lektioner kvar nu, HK och luciaträning. Hörst då jag har tid!

Samma himmel som vi tittar på

2013-11-22 ♦ 08:47:59
Åhh, take me back!
Bläddrade just igenom mina bilder och hittade ett collage från när vi var i Gran Canaria i april detta år, vill verkligen tillbaks! Har börjat bli svinkallt ute nu, är väl kring -15° idag också..
 
Sitter just nu på skolan och väntar på att vi ska börja, har bara tre lektioner idag eftersom vi får kompledigt en lektion, den vi skrev andra världskriget provet på. Så börjar nu med språkval, direkt efter det matte, sen lunch och idrott. Så slutar kring halv ett, väldigt bra fredag med andra ord!
 

Take me to your side

2013-11-20 ♦ 17:09:33
Sammanfattar min gårkväll ganska bra
Börjar bli allt mer mellanrum mellan inläggen, men under dom två kommande veckorna har vi ganska fullt upp med skolarbeten. Så kommer slänga in ett inlägg då och då, beror helt på om jag har tid och ork. Även om jag har något att skriva om, för vill ju inte heller bara slänga in ett inlägg för att.
 
Men nu har jag iallafall försökt börja plugga lite till No-provet som vi har exakt om en vecka, så får väl hoppas att jag lär mig något. Under gårkvällen satt jag under en ganska lång tid och läste en bok som vi sen kommer ha en bokredovisning om, läste dessutom ut den för ett tag sedan. Sen orkar jag inte ta upp det andra vi har, eftersom det inte är sådär jätte intressant. Men skönt att få gjort bort lite iallafall!

Nu tänker jag snart äta och resten av kvällen satsar jag på att få gjort bort lite plugg.
 
 

Bake a cake

2013-11-16 ♦ 19:37:01
Mmm.. detta har jag bakat idag
På förmiddagen bestämde jag mig för att baka lite, har ju knappt hunnit det då vi haft en hel del plugg senaste veckan. Först hade jag endast tänkt baka muffins men gjorde en sockerkaka också, gott vart det! Måste nog gå och fika lite nu, hehe.
 
Min dator laggade ihop igår på eftermiddagen och kunde inte använda den förrän tidigare idag. Kunde inte logga in på den utan den stod bara och laddade, men blev ju bra som tur var. Så bloggade av den anledningen inte igår! Nu tänker jag snart slå igång det nya vampire diaries avsnittet som jag inte har kunnat se. Sen ska jag bara packa till läns imorgon. Vi hörs!
 
 

Much to do

2013-11-14 ♦ 16:47:02
Håller just på att se klart ett avsnitt
Ojdå, blev en oplanerad bloggpaus i en vecka. Inte något som förekommer så himla ofta annars. Har haft fullt upp att plugga till Andra Världskriget provet, som vi äntligen gjorde bort igår!! Satt i fyra timmar och tjugo minuter på provet, så ni kan nog fatta hur skönt det var efteråt?! 
 
Förresten så har ju andra säsongen av Elsas Värld kommit, tycker det är lite kul att se då man läst böckerna!

Latest bought

2013-11-07 ♦ 16:00:51
Tröja - H&M
Detta var tröjan jag köpte i Haparanda igår, köpte ju även underkläder. Var inte så bra ljus så bilderna var ju inte de bästa, men fotar den någon gång då jag har på mig den.
 
Har ju verkligen börjat bli vinter nu, har ju inte varit så himla kallt tidigare. Men imorse var det sååå kallt att gå med Freddy. Var även kallt under dagen, kände det då jag och några från klassen promenerade ner till coop på lunchrasten. Nu tänker jag plugga den tiden som är kvar innan vi ska äta och ikväll drar jag på innebandyträning!
 

I think you're perfect

2013-11-06 ♦ 21:53:49
Shopping under en skoldag, inte vanligt
Måste bara börja med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen, har helt enkelt inte hunnit. Kommer nog inte hinna uppdatera så mycket framöver då vi har ett prov på andra världskriget nästa vecka. Men försöker så gott jag kan! Lämnade just in två inlämningsuppgifter, så nu har jag iallfall de klart. Ska forstätta läsa i Historia-boken på ett tag.
 
Hade en fokus dag idag där man fick välja vad man skulle jobba med, sen skulle man även gå och besöka på två gymnasieprogram. Fick dock inte så mycket tid till att plugga eftersom jag var tvungen att åka kring halv ett till tandläkaren i Haparanda. Var ju först tänkt att ha i Luleå men de hade knappt några tider där så kommer att få gå där.. Men shoppade en sväng efter jag varit hos tandläkaren och åt även på max. Köpte underkläder och en tröja, som ni förmodligen kommer få se en annan dag. Hörs!
 

Peplum

2013-11-03 ♦ 18:33:53
(Tryck på bilderna för att se vart allt kommerifrån)
Söndag idag då, en ganska jobbig sådan. Har hunnit plugga lite på lovet iallafall, men kanske inte lika mycket som jag hade velat hinna. Men men... Får väl ta värsta rycket innan vi har andra världskriget provet nästa onsdag. Har även ätit tacos, som var super gott! Nu ska jag snart byta om för en innebandyträning, vi hörs!
 

Safe and sound

2013-11-02 ♦ 12:32:08
En bild från gårkvällen
Har knappt kunna sova inatt, men vaknade iallafall kring elva och åt frukost direkt. Hade en roligt kväll igår på valhall med fint folk, var dock inte så många som jag först trodde att det skulle vara. Men var roligt iallafall! Kom oss iväg vid halv tio efter ett x antal klädbyten, slutade med att jag hade Lindas tröja och mina egna byxor och tvärtom för henne hehe. Var där tills ett och for sedan hem och försökte sova nästan direkt, men det gick verkligen inge vidare.

I've been waiting for someone like you

2013-11-01 ♦ 17:02:48
Hejsan! Var ju somsagt på fotbollsavslutning igår, började faktiskt göra ett inlägg innan jag skulle sova men det gick inge vidare så tar det idag istället. Vi for iallafall med minibussar till Piteå Havsbad kring tolv-tiden och direkt vi kom fram så badade vi ett tag. Hade hyrt relaxen som vi sen var i medan vi pratade om säsongen osv. Fick därefter tid til att bada mer innan vi tog ett lagfoto. Var dock inte med min mobil, så har ingen aning om hur de såg ut hehe! Sedan avslutade vi med god mat på Blå Ängeln, åt det ni ser på bilden. Hade en jätte rolig avslutning!
 
Händer ju även roliga saker ikväll också, först kommer Linda hit och käkar och sen fixar vi oss inför ett Halloweendisco. Vet inte om det blir hos mig eller Ebba vi fixar oss, men blir iallafall vi tre. Kommer väl förmodligen komma mobilbilder på bloggen imorgon.
 
 
 Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D