Guided by a beating heart

2013-10-30 ♦ 17:25:11
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Två bilder som är fotade för någon dag sedan, då vi fortfarande hade snö. Känner att jag verkligen måste fota, fast är väl inte sådär jättefint ute nu då det regnat de senaste dagarna. Under dagen har jag försökt plugga lite So och även gått på en ganska lång prommis med Freddy. Annars då? Imorgon ska vi ha fotbollsavslutning som jag tror kommer bli asgrym! Mer om den får ni veta imorgon.
 
Nu tänker jag skriva lite på någon uppgift innan jag läser. Ikväll kommer jag mest troligt gå på en prommis till fast med Linda, men inte säkert än. Vi får höras!

What a feeling

2013-10-29 ♦ 11:23:21
Haha så himla roligt att kolla igenom såna här!
Ingen uppdatering igår inte, hade verkligen inget att skriva om så tänkte att det var lika bra att inte göra det. Var iallafall och tränade på kvällen och var en riktigt rolig träning faktiskt, trots att vi inte hade någon målvakt. Min fot håller fortfarande på att krångla och jag har ingen som helst aning om vad det är med den. 
 
Vaknade ganska tidigt idag och bestämde mig för att baka innan jag skulle äta frukost, men nja jag vet ju inte riktigt hur det blev med sista biten. Åt kanske lite för mycket smet, så har inte ännu ätit frukost hehe... Men gott blev det iallafall! Idag ska jag försöka få gjort bort någe plugg och även idag blir det träning, hoppas ju att foten håller idag också!
 

Ny design

2013-10-27 ♦ 13:19:25
Före
 
Efter
Nog för att jag tyckte om min förra design så känns det bra med en ny. En som passar mer till årstiden nu och så vidare, kommer nog att ändra lite mer i menyn framöver men själva headern kommer vara kvar. Ser bloggen ut som på den första bilden så är det bara att uppdatera sidan!
 
Vad tycker ni om den nya designen?

Höstlov

2013-10-25 ♦ 22:40:02
Äntligen har vi höstlov!!!
Har nu lov i en vecka, dock kommer jag måsta plugga under lovet. Eller iallafall skriva klart lite saker eftersom vi har ganska många just nu. Hade varit ganska skönt att bli klar med alla, vilket jag nog inte kommer att bli. Men nu slipper vi söndagsångesten för en helg. Lovet kommer spenderas på innebandyplanen, med vännerna och som sagt lite plugg där någonstans. 
 
Sitter just nu och ser klart idol vilket jag ska fortsätta med nu, vi hörs!
 

Victoria's Secret

2013-10-24 ♦ 21:37:20
New
Dessa två godingar var det som kom i paketet igår, två body mists från Victoria's Secret. Tycker att både luktar supergott, men gillar nog Pure Seduction mer. Har luktat på tidigare och beställde den eftersom jag tyckte att den luktade godast av alla jag luktat på, sen var Amber Romance till extra pris så beställde den också. Hade ingen aning hur den luktade så var lite vågat.
 
 

It's keeping me away

2013-10-23 ♦ 20:48:30
Nya avsnittet av pretty little liars kom idag!!! ♥
Har faktiskt hunnit skriva ganska mycket på lite uppgifter vi har i skolan just nu. Slog igång det nya pll avnsittet tillsammans med lite gott efter att jag pluggat ett tag. Var avsnitt tretton vilket var halloweenavsnittet, så har suttit och spänt mig ungefär all the time... hehe! Men var iallafall jätte bra och spännande! Nästa avsnitt kommer inte förrän i januari och jag som tyckte det var jobbigt att vänta två månader på detta..
 
Har iallafall fått hem två saker i brevlådan idag, ni får se vad det var imorgon!

We gonna let it burn

2013-10-22 ♦ 21:58:04
Modell: Sara
Foto: Jag
Snabb-redigerade bilder på Sara, tänkte att det var lika bra att göra ett inlägg nu. Slapp gå till bussen idag eftersom jag åkte med Ebba, vilket var väldigt skönt eftersom det var cirkus -10 grader på morgonen. Var ändå hyfsat varmt efter skolan och snön har även farit bort nu.
 
Har försökt skriva lite skoluppgifter under kvällen och även när jag kom hem från skolan, mellan de hade jag en innebandyträning som inte gick sådär jätte bra. Men men. Nu tänker jag läsa lite ur en bok innan jag lägger mig, vi hörs!
 

There's an endless road to re-discover

2013-10-21 ♦ 18:12:00
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Drog mig ut på en fotosväng igår där jag använde mig av min reflexskärm som jag använt flitigt under den senaste tiden. Innan jag köpte en tänkte jag hur mycket jag hade haft användning av den, men medan jag haft den så har jag knappt använt den. Måste ju säga att ljuset blir mycket bättre!
 
Längsta skoldagen på hela veckan är nu avklarad och har varit en väldigt jobbig sådan, varit riktigt trött de sista lektionerna. Kan väl bero på att vi hade bad på andra lektionen, om man inte räknar med mentorstiden vi har i en kvart. Drog en sväng till Linda innan vi begav oss hem efter att vi slutat, åt direkt jag kom hem och har väl inte hunnit så mycket mer.

Andra året

2013-10-19 ♦ 22:33:00
Modell: Linda
Foto: Jag
Glömde nästan bort dessa bilder som jag fotade på Linda för ett tag sedan, kommer nog komma några fler! Fast innan ni får se några mer tror jag att några prorträtt på Sara kommer upp.
 
Dagen har mestadels spenderats i Boden på läns, har spelat en massa och så vilket det vanligtvis är på lägren. De har även tagit ut truppen nu och jag kom med igen! Är så himla glad, för tyckte inte det gick sådär jätte bra, har ju spelat forward i år och där spelar jag back. Minns hur kul vi hade det sist med 97 läns, hoppas det blir det detta år också!
 

Todays

2013-10-18 ♦ 17:37:10
Stickad tröja - ginatricot Jeans - Cubus  Linne - H&M
+ Free run
Som ni ser i bakgrunden har vi fått snö! Kom redan lite igårkväll och var ännu mer då jag vaknade, tycker de är ganska mysigt faktiskt. De två senaste dagarna har jag gått runt med mina free run skor på fötterna, har ju fått en början till skavsår så tycker ju att de skorna är bättre än conversen.
 
Fredag idag och vi har slutat tidigt, vilket vi annars också gör! Fick näst intill springa till bussen efter vi slutat, såg att bussen kom när jag fortfarande var inne i skolan. Vart ju lite stressigt, men hem kom jag iallafall tillslut. Har varit på en prommis, gjort bort lite matte och ätit sedan jag kom hem. Ikväll går jag på en prommis till men istället för att ha Freddy som sällskap har jag Linda vid min sida.
 

If the sky comes falling down

2013-10-17 ♦ 17:39:14
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Fotade någon gång under förra veckan om jag inte minns fel, har lagt ut två stycken från samma fotografering tidigare i veckan iallafall. Tänkte att jag kunde variera lite så attt det inte bara blir porträtt.
 
Var kallaste dagen på hela veckan idag, var till och med minusgrader då jag kom hem! Brrrr... Så mössan och vantarna satt verkligen fint på promenaden hem från bussen, vilket är en kilometer för min del. Efter skolan har jag tagit det lugnt, läst lite och skrivit lite på en engelska uppgift. Kommer nog att fortsätta med det efter träningen, men nu hörni måste jag gå och byta om så vi får höras!
 

Hallonsmoothie

2013-10-16 ♦ 21:33:19
Nuläget
Gjorde mig en smoothie för ett tag sedan som jag haft medan jag sett på tv, riktigt gott var det! Dagen idag har varit seg och har varit "tung" i huvudet. Så var ju typ inte det lättaste att få någonting gjort då jag kom hem, så valde istället att se en film om andra värdlskriget.
 
Har fått skavsår som gjort väldigt ont idag, tror jag fick det igår då jag inte riktigt knytte mina skor så hårt när vi sprang. Brukar inte heller springa med de skorna, så kan ju även bero på det. Får hoppas att de går över snart! Tänkte nu svara på kommentarer och läsa lite innan jag går och lägger mig, är såå trött.

Motljus

2013-10-15 ♦ 16:18:51
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Modell: Sara
Foto: Jag
Här har ni några smakprov från helgens fotografering med Sara, fick ganska bra ljus i ansiktet trots att det var motljus eftersom vi hade reflexskärm. Kommer nog mer någon annan dag!
 
Hade första HK lektionen idag på hela 9:an då vi delar med en annan klass, dock var det väl inte det roligaste då vi började med teori och fick veta att vi kommer ha en massa uppgifter. Ska försöka få gjort bort lite plugg idag innan jag drar på träning. Men vi får väl se hur det går med den saken. Vi får höras!
 
 

How can I change if you go

2013-10-14 ♦ 17:31:35
Lite fina höstsaker
Tjäna! Äntligen är denna skoldag över, har varit så himla trött hela dagen. Som tur var gick sista lektionen lite fortare än vad den brukar då vi hade matte istället för No. Annars har väl skoldagen varit ganska likt de andra måndagarna. Åkte bil imorse istället för att cykla i kylan, så var tvungen att vänta på pappa ett tag efter skolan, men gick ju fort då vi gick till Linda ett tag.
 
Ska försöka skriva lite på vår So-uppgift nu och sen kommer det väl inte hända så mycket mer innan vi har innbandy träning. Så skönt att ha den sent då vi går så pass sent som vi gör idag. Ska nog börja redigera lite bilder från igår på ett tag, så kanske kommer några ikväll.

We're under pressure

2013-10-13 ♦ 21:34:27
Två från idag
Söndag idag då, har väl inte hunnit med så jätte mycket idag ändå. For till Sara kring ett tiden och for sen hem innan vi skulle äta middag. Vi fotade en massa porträtt bilder som ni får se imorgon säkert, måste bara hinna redigera dom. Gick sen in i värmen och såg igenom dom innan vi bakade blåbärsmuffins, vilket jag tycker vi lyckades med bra! Gott var det ju så!
 
Väl hemma har jag mest tagit det lugnt, kollat lite på en redovisning som vi har imorgon och tänkte nu läsa lite. Imorgon väntas längsta och för den delen en jobbig skoldag, går till 15.20. Men skönt att göra bort den dagen för på veckan iallafall.

Seriepremiär

2013-10-12 ♦ 19:02:34
Bild från sannas insta (Är nr 23 längst till höger)
Hade ingen sovmorgon idag än fast det är helg, har nämligen varit till Pajala och spelat match. Seriepremiär dessutom! Var en jätte rolig och hård match, som slutade med vinst på 7-5, så himla härligt! Stod 5 lika när det var cirkus fem minuter kvar, fick som tur var ett mål då och även sen ett när dom tog ut målvakten. Så var verkligen roligt att vinna!
 
Känner mig dock lite ovan än eftersom jag inte tränat så mycket och fick även spela forward som jag bara spelat under den senaste tiden. Vet ju inte riktigt om jag kan säga att det går bra.. Men man lär väl sig, var ju samma med fotbollen.
 
Nu tänker jag sätta igång det senaste vampire diaries avsnittet och äta lite godis som är kvar från hemvägen, vi får höras!
 
 
 
 
 

Summer paradise

2013-10-09 ♦ 21:59:00
 
Här är den lilla "överraskningen" som jag berättade om igår, hann inte läga ut den under kvällen så fick bli idag istället.
 
Är en video från då vi var i Gran Canaria i April, hade ju tänkt göra videon efteråt men vi hade så mycket i skolan. Vill tillbaks!
 

Autumn colours

2013-10-08 ♦ 15:26:48
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Hade tänkt lägga ut dessa bilder i söndags efter att jag fotat dom, men hade så mycket annat för mig så blev helt enkelt inte. Igår hade jag knappt någon ledig stund alls, kom hem efter första prao-dagen vid halvfyra och sedan hade jag träning x2, både fotboll och innebandy. Så hann inte blogga igår heller.
 
Men nu kan jag iallfall göra det, var på willys idag igen på praktik. Tyckte inte det var sådär jätte roligt igår men idag har det varit ganska roligt faktiskt! Nog för att det mest är att packa upp varor, men ändå. Ska egentligen sluta vid tre tiden, men fick sluta redan kvart över ett idag! Så himla skönt, speciellt då dom tyckte att jag jobbat så bra.
 
Ikväll kommer en rolig sak upp här på bloggen, så kika in då!

Do you still believe in love I wonder

2013-10-05 ♦ 18:07:13
Ph 1 - från igår innan släkten kom
Ph 2 - hallon lyxshake
For en spontan sväng till Luleå idag, var ju sista dagen jag kunde lämna tillbaks skorna så det var ju lika bra. Hade tänkt byta till ett par andra där eftersom jag inte hittade några i Haparanda, men fanns inte riktigt några som jag ville ha. Hittade inga kläder, men köpte lite bra att ha saker istället. Bland annat ett överkast till min säng, något jag behövt ett tag!

Nothing but human

2013-10-04 ♦ 22:53:00
Hej! Idag är det äntligen fredag, har varit en stressig vecka med ganska mycket plugg så kommer bli skönt att ta det lugnt. Har ju prao nästa vecka, så det är ju nice! Gjorde bort två prov idag, var väl inte de svåraste jag gjort om vi säger så.
 
När jag kom hem från skolan städade jag rummet lite innan vi fick gäster, var några kusiner som kom eftersom jag och min bror fyllt år under veckan. Satte på det nya avsnittet av the vampire diaries efter att dom farit, var ju ett tag sedan det kom ut något, så var ju lite spännande. Nu vill man ju bara att det andra ska komma ut.

My birthday

2013-10-02 ♦ 21:25:00
Idag är det min tur att fylla 15 år!
Har spenderat födelsedagen på en bra plats #innebandyplan. Hade träningsmatch mot ett Torneå lag, blev lika men vi spelade helt ärligt mycket bättre. Men möter dom nästa vecka igen så. Fick stressa jätte mycket efter skolan för att hinna till samlingen, men kom iallfall i tid.

On my wall

2013-10-01 ♦ 16:22:00
Denna ram hänger äntligen ovanför min säng
Var tvungen att sätta häftmassa bakom bilderna för att dom skulle hållas på plats, så tog ett tag innan det blev bra. Men igår hängde vi iallfall upp ramen, på en tom yta som fanns ovanför sängen. Själv tyckte jag att det var ett bra ställe!
 
Imorse var det fem minusgrader då jag vaknade, man känner att det verkligen är höst nu och även första oktober! Tog ett tag för mig  imorse att cykla till skolan eftersom att jag inte kunde växla till 3:an, den hade fryst.. Men nu ska vi inte klaga, jag fyller ju faktiskt år imorgon!
 



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D