Sportlov

2014-02-28 ♦ 14:26:27
Åt kinamat med några från klassen idag till lunch
Redan kvart i tolv fick vi sluta för dagen och fick även sportlov då, så himla skönt! Invigde lovet med lunch på kina som var supergott. Vid ett var jag hemma och har sedan dess tagit det lugnt, håller just nu på att se top model. Efter det hade jag tänkt se klart det nya pll avsnittet, vi får höras senare!

Nobody else needs to know

2014-02-27 ♦ 16:11:55
Såg igår att top model börjat igen, går att se här!
Hejsan! Var ju ett tag sedan jag skrev något, främsta orsaken till det är att jag pluggat till ett no-prov som vi gjorde bort igår. Direkt efter provet hade vi muntliga nationella, så har nu gjort det första nationella provet haha. Var sjukt skönt att ha gjort bort båda proven igår faktiskt! Fick dessutom veta resultatet imorse och är supernöjd.
 
Hade match mot boden igår, seriefinal dessutom. Blev oavgjort, men vi var bättre helt ärligt! Kom hem kring tolv så fick inte så mycket sömn inatt. Som tur var har vi bara haft friluftsdag idag, som spenderades i backen. Åkte bräda med några från klassen och det var roligare än förväntat! Kom just hem efter en sväng på stan och ett tandläkarbesök och ska nu se det andra avnisttet av top model.

Never give up on something you really want

2014-02-23 ♦ 13:08:25
Hejsan! Igår åt jag en tidig middag innan jag for till Luleå för match. Var jätte kul och spela, men gick verkligen inte bra för mig... Vi vann iallafall med 9-3 vilket var super skönt! Väl hemma åt jag lite mer och sen for vi och köpte lite välbehövligt godis som jag åt på medan jag försökte plugga lite. Idag måste jag också plugga, rolig helg alltså. Ska bli sååååå skönt med lov.

Answer

2014-02-21 ♦ 19:11:07
 Svar: Appen heter PhotoWonder och använder effekten under "Scene" fliken som heter Warm.
 
Såg att Josse hade den effekten på en bild, så fick tipset av henne! Tycker att det är superfint på matbilder av någon anledning haha..
 

Kinamat

2014-02-19 ♦ 18:34:00
Middagen idag
Skulle ha bloggat igår, men hade verkligen inga bilder att visa, måste verkligen fota! Försökte iallafall plugga lite igår innan träningen och gjorde även det ett tag efter. Dagen har även sett ut så, men ska nu ta och träna lite mer på glosorna vi har imorgon. Hade en lång och tråkig dag idag, så som onsdagar brukar se ut. Men imorgon är de en väldigt chill dag så det är ganska lugnt. Dissekerade förresten lungor idag på No:n och var verklien inte kul.. Fast det var ju lättare än hjärtat iallafall!
 

Bra start på veckan

2014-02-17 ♦ 11:05:04
Nuläget
Idag mina vänner är det en riktigt bra dag, skulle nämligen slutat tjugo över tre men fick sluta tjugo över nio!! Tack vare att två lektioner var inställda var lärarna så snälla att vi fick sluta, slapp gå på idrotten och No:n då också. Hade tänkt räkna lite matte och se lite på det vi har prov på i No nästa vecka. Hoppas ni också haft en bra dag hittills!
 

Scones

2014-02-15 ♦ 11:57:07
Detta var min goda frukost imorse
Gårkvällen spenderades i backen, åkte bräda och var för första gången i år men det gick bra och var roligt! Resten av kvällen såg jag några avsnitt av revenge innan jag somnade. Började dagen med lite bak eftersom jag var så otroligt hungrig, fick bli scones som vart riktigt goda. Senare idag har vi match och jag är lite små nervös.. Men skriver mer senare!

Valentine's day

2014-02-14 ♦ 15:07:50
Jag och Linda var så snälla att vi bakade enkomt till våran klass igår, för att bjuda på lite fina muffins på självaste alla hjärtans dag! Alla verkade gilla dom vilket var ett plus hehe. Glad alla hjärtans dag!

It's been a while

2014-02-13 ♦ 17:36:05
Hejsan! Var ett bra tag sedan jag skrev här, hade ingen aning om hur mycket arbeten det skulle vara i veckan så hann inte förvarna. När vi hade No i måndags fick vi veta att labbrapporten skulle in på kvällen, och hade näst intill bara börjat. Hela kvällen i måndags var jag alltså tvungen att skriva klart den. Sen hade vi en engelska redovisning idag som kändes sådär, men fick veta resultatet redan innan vi gick hem och är verkligen jätte nöjd!
 
For hem till Linda efter skolan idag och bakade och pratade även om en massa saker vi missat under senaste tiden, åt även lite choklad som vi köpte på hemvägen. Smakat den en gång tidigare och det är ett tips! Duschade direkt då jag kom hem, vilket kankse var lite onödigt då vi har bad imorgon på skolan men men. Ska på lite mer än en timma åka och kolla på en innebandymatch, så skönt att nästan inte ha något i skolan!

Waterfallbraid

2014-02-09 ♦ 16:28:06
Linda innan vi åt god middag igår
Hade en både bra och dålig dag igår, men lutar mer mot det förstnämda. Orkar inte skriva något om de, utan tar de som hänt hittills idag. Vaknade hyfsat tidigt idag för att vi skulle ha match senare, mot gammelstad som vi mötte för inte så länge sedan. Det vart en spännande match, nog för att vi ägde den men fick inte in våra mål. Slutade till slut med vinst på 5-4, så härligt! "Firade" sedan vinsten med kina mat och har för ett tag sedan duschat. Nu tänker jag sätta mig och skriva klart en debattartikel och även göra lite engelska, så vi får höras!
 

Tips på hårprodukter

2014-02-08 ♦ 11:53:57
Tipsar verkligen om dessa produkter som jag köpte här, köpte det för kankse ett år sedan på mellandagsrean. Är speciellt nöjd över oljan, inpackningen och leave in cream. Tycker inte att schampot och balsamet hjälpte mer än ett vanligt, så blir nog inte att köpa det mer. Kan ju vara olika beroende på hårtyp, men dessa produkter är iallafall bra för mitt hår! Så ett tips! Går ju såklart att köpa sakerna separat, vilket jag förmodligen kommer göra då de tar slut.
 

Things that I've been holding on so tight

2014-02-07 ♦ 15:20:40
Ph 1 - Gjorde mig en smoothie och åt blodapelsin igår efter träningen
Ph 2 - Från idrotten idag där vi åkte skridskor
Läste igenom min idrottsreflektion en sista gång igår innan jag bestämde mig för att lämna in den, skönt att ha gjort bort det men mindra skönt att jag har så mycket kvar ändå.. Fast det är ju fredag idag, så vi ska inte gnälla! Fick äta lunch rätt snabbt idag för att hinna byta om och knyta skridskorna innan idrotten, var sjukt kul än fast det var första gången jag åkte skridskor dett år. Måste verkligen fara någon fler gång!
 

Curly

2014-02-06 ♦ 18:04:00
Resultatet av flätorna
Var verkligen hur lockigt som helst när jag tog ut dom imorse, dock hade det lagt sig en del när jag kom till skolan eftersom det duggade lite då jag gick till bussen. Det var så skönt att inte behöva göra någonting alls med håret imorse, kommer nog göra inbakade på kvällen lite oftare!
 

Fruktsallad

2014-02-06 ♦ 07:03:20
Godmorgon! Var tänkt att jag skulle blogga igår, men valde att bara ta det lugnt istället. Gjorde som sagt bort ett matte prov direkt på morgonen och var verkligen skönt att ha gjort bort det! Hann även med en idrottsreflektion på studiverkstaden så kunde ta det ganska lugnt då jag kom hem.
 
Började se det nya avsnittet av pll samtidigt som jag åt en fruktsallad, såg dock inte hela eftersom vi skulle på lagfotografering. Efter att jag duschat igår hade jag ansiktsmask och gjorde även flätor, så kommer ha vågigt hår idag, har inte tagit ut flätorna än så vet inte hur det ser ut haha. Nu ska jag gå och göra det, hoppas ni får en bra torsdag!
 

Letting go isn't what is hard, what it's leaving behind is

2014-02-04 ♦ 17:07:22
Jag idag / Lång prommis
Idag har det varit en väldigt lugn skoldag, hade endast matte och musik och sedan finska i cirkus en kvart innan vi gick på en föreställning som var väldigt rolig! Det bästa av allt var väl att man också hann hem med den tidiga bussen. Direkt jag kom hem gick jag ut på en ganska lång prommis med Freddy och efter det började jag plugga lite. Har för ett tag sedan ätit och ska nu börja byta om till träningen, vi hörs!
 

Stories that I can't explain

2014-02-03 ♦ 18:18:54

Kom just på att jag glömt visa min nya klubba, men här är den iallafall! Har ingen träning idag eftersom det skulle vara någon match. Så får lite mer tid att plugga matte, vilket kan behövas eftersom det vi håller på med nu är ganska svårt hehe. Hade tänkt städa rummet och sånt där ikväll också men får se om jag orkar/hinner.
 
Gjorde bort seminariet idag, gick väl hyfsat bra trots att jag var så nervös. Trodde att jag skulle kunna slappna av lite efter onsdagen då vi gjort bort matte provet, men nej det har ramlat in ännu mer uppgifter. Men kan tänka mig att det blir hyfsat lugnt efter denna vecka!
 

Dreamteam

2014-02-02 ♦ 15:38:40
Bästa ♥
Idag ringde väckaren klockan 05:00, var lite svårt att ta sig upp men det gick! Omkring en timma senare var jag i bilen påväg till Piteå för att spela DM-final. Som ni ser på bilderna vann vi, med 8-2. Så det var roligt! Vad som är mindre roligt är att jag måste plugga denna söndag, har matte prov på onsdag och seminariet jag pratat om tidigare imorgon.
 



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D