Before and after

2014-01-31 ♦ 15:30:50
Det är olika ljus på bilderna vilket gör att håret ser ljusare ut före, har alltså inte färgat det! Såg att det fanns intresse av före och efter bilder så valde att lägga upp de, hoppas det uppskattas iallafall! Klippte somsagt bort 1 decimeter som var nött. Känns riktigt skönt måste jag säga!
 

You better dance

2014-01-30 ♦ 16:36:28
Fick ett paket hem idag!
Efter en tråkigt väg hem vart humöret bättre då jag fick syn på detta paket i brevlådan, är nämligen en klänning som jag förmodligen kommer ha på påskdansen. Provade den nästan direkt och den är som jag förväntat mig, dock var dragkedjan lite seg så tog ett tag.
 
Har försökt skriva lite på en No-inlämningsuppgift som vi har tills imorgon och känner mig faktiskt näst intill färdig. Skulle verkligen vara skönt att få den inlämnat idag! Har även matte diagnos och glosor tills imorgon, så lär få sitta tiden som är kvar innan vi har träning.

Nyklippt

2014-01-29 ♦ 16:47:00
 
Suddig bild
Fotade snabbt en bild med ny frisyren. Gick ner på stan direkt efter skolan och klippte mig, tog allt som var nött, vilket var 1 dm och blev även lite kortare fram än bak. Är supernöjd! Någon som vill se en före och efterbild förresten?

Lost in the city

2014-01-28 ♦ 17:00:10
(Tryck på bilden för att se var allt är ifrån)
Detta hade varit himla snyggt en sommarkväll, börjar ju faktiskt tycka om guldiga smycken för en gångs skull. Denna dag har varit dålig på ganska många sätt, skulle ju ha ett seminarie idag som jag tränade ganska mycket till igår men eftersom gruppen innan oss satt för länge blev det inte av. Får ha det på nästa tisdag istället och blir av den anledningen bedömd hårdare då vi haft längre tid på oss än dom andra. Det dåliga i det hela är väl att vi har så mycket redan då, att man inte ens kommer hinna plugga mer. Kommer ju dessutom hinna glömma bort allt jag lärde mig.
 
Nåja, måste börja tagga till match nu iallafall! Ska försöka göra klart någon uppgift innan om det går.

Stop holding your breath

2014-01-26 ♦ 20:35:53
Två nya tröjor
Blev en ganska spontan sväng till Luleå idag med Linda, fast vart bra ändå! Insåg verkligen att det behövdes nya kläder igår då jag städade garderoben. Köpte mig iallafall två gosiga tröjor som ni skådar på bilden. Även lite underkläder fick jag med mig hem. Åt på max innan vi for hem och stannade även till på hemmakväll och köpte lite godis. Har försökt plugga sen jag kom hem, men vet inte riktigt hur det gått.

I'll be the one if you want me to

2014-01-25 ♦ 15:44:48
Mys ♥
For till Linda under gårkvällen, vi försökte oss på att göra en låt till motionsprogrammet vi ska redovisa på nästa fredag. Blev dock inte så mycket av det, kan väl vara pga att vi båda är mobilnördar ;-). Vi värmde iallafall bär som vi åt tillsammans med glass, riktigt gott vart det!
 
Idag vaknade jag tidigt för att vi skulle spela match, denna gång mot Gammelstad. Spelade back nästan hela matchen, gick upp ett tag på forward då en gjorde illa sig. Tyckte vi spelade bra, dock vart det lite tjorv andra perioden, men blev vinst med 6-4. Fick även göra ett mål faktiskt!
 

Necklace

2014-01-24 ♦ 17:16:35
Detta halsband fick pryda min tråkiga outfit idag
Började dagen med en pytteliten sovmorgon till halv nio, eller jag vi skulle vara på folketshus då. Hörde på en föreläsning där vilket tog ett bra tag, gick sedan till skolan och hade matte och åt lunch innan vi gick till furuhed för att vara på en mässa där. Fick sluta kring halv ett, så skööönt! Denna vecka har verkligen bjudit på korta dagar, stort +!
 

Get along with the voices inside of my head

2014-01-23 ♦ 16:00:50
Nu har det äntligen kommit lite värme hit, var inte ens kallt att gå till och från skolan! Gick på en härlig prommis med Freddy i finvädret efter skolan, hade tänkt att gå ut efter det men hade blivit ganska mörkt då. Under första lektionen gick jag och pratade med syon, vilket gjorde att jag förhoppningsvis blev lite klokare. Men vet fortfarande inte vilken linje jag ska som förstahandsval. Svåra grejer det där!
 
Vi skulle ju få fika för att gå luciatåg på ishallen, vilket vi fick idag efter lunch. Såg ut så som jag gjorde på bilden idag, valde att ta på mig en mysig tröja. Har även bokat en klipptid idag vilket verkligen behövdes, ska bli så himla skönt att klippa det som är nött!
 

It's okay not to be okay

2014-01-22 ♦ 20:54:22
Nya avsnittet
De senaste dagarna har gått åt till samhällsplugg, så har inte haft tid att blogga. Gjorde provet idag men vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, hade pluggat på lite fel saker kändes de som. Men nu är de bara att vänta på resultatet!
 
Har tagit det lugnt efter skolan och sett det nya avsnittet av pll, så bra ♥

Why are we losing time

2014-01-19 ♦ 21:25:03
Ph 1 - Gammal goding, hallon och banan smält choklad
Ph 2 - Smoothie, bananplättar med lite kokos och hallon
 
Hej på er! Hade som sagt match idag mot Boden, idag blev det vinst med 13-3 vilket kändes skönt! Kunde spela idag som tur var, men hade fortfarande ont. Efter matchen har jag duschat och försökt plugga. Tog en liten paus och gjorde mig en smoothie, sen gjorde jag bananplättar till. Åt det på första bilden igårkväll medan jag såg klart PLL avsnittet som jag började se i förrgår.
 

It doesn't mean there's no color

2014-01-18 ♦ 19:50:54
Today
Vaknade tidigt idag för att hinna packa klart det sista och for sedan till Boden för att spela match. Det onda jag känt i låret de senaste dagarna blev allt värre när jag uppvärmde vilket gjorde att jag knappt kunde spela idag. Blev iallafall lite bättre när Eve lindade det, men kunde knappt spela ändå. I vilket fall som helst blev det vinst för oss med 8-2 och imorgon möter vi dom på hemmaplan.
 
Åt på max efteråt och for sedan en sväng till Luleå för att se på en ny klubba som jag behövt ett tag. Både jag och Emma köpte en (likadana fast olika färger hehe), så vart en ny klubba åt oss båda. Var lite mer panik för henne då hennes klubba gick av under matchen.

Chocolate

2014-01-17 ♦ 17:26:00
Idag är det fredag som nog ingen av er missat! Riktigt skönt att få sova lite längre än vanligt iallafall, har ju dock match imorgon så vet kommer stiga upp hyfsat tidigt ändå. Kylan håller ännu i sig och var verkligen superkallt att gå hem, väl hemma drack jag vaaarm choklad, så gott! Åt för ett litet tag sedan och ska nu fortsätta att plugga, på två och en halv timme ska en sak i engelska vara inlämnad.

Dagens outfit

2014-01-16 ♦ 16:41:12
Hejsan! Imorse hade jag ingen aning om vad jag skulle ta på mig, så blev en tröja som jag använt en gång tidigare. Drog även på mig en svart kofta över det eftersom det inte brukar vara så varmt på skolan. Dagen gick väldigt fort vilket inte är så ovanligt då det är torsdag, har endast fyra lektioner och den ena är fyrtio minuter. Sen har jag även en lång lunchrast, lite för lång ibland.

Kom in genom dörren helt frusen vid kvart över två och åt lite mellanmål direkt innan jag började plugga lite. Dagens träning är inställd så kommer nog att se det nya avsnittet av PLL på kvällen och tänkte även läsa lite i samhällsboken.

When the daylight comes you feel so cold

2014-01-15 ♦ 20:59:56
Min eftermiddag i stort sätt
Känns bra att ha gjort bort läxförhöret på ljudfrågorna nu i efterhand, men och andra sidan så är det bara att börja plugga till samhällsprovet vi har om exakt en vecka. Så mina kvällar kommer nog se ut som på bilden nu framöver. Kylan håller i sig och det var kring -20° idag, var väl tre grader kallare igår då jag kom hem... Inte så kul att gå hem från bussen en kilometer dessa dagar kan jag ju säga!
 

As we fall into the sky

2014-01-14 ♦ 21:07:54
Ser nu att bilderna verkligen inte ger den rätta färgen
Var så less på mitt nagellack som nästintill farit bort, så valde att måla om dom. Fick bli en mörkblå färg, den var dock lite mörkare än jag förväntat. Kommer förmodligen sluta med att jag tar bort det. Har varit väldigt bra på att måla naglarna senaste tiden, känns lite konstigt att inte ha det nu. 
 

There's nothing I can't do

2014-01-13 ♦ 18:22:20
Nya skal
Dessa landade i min brevlåda idag tillsammans med två plast. Dock vart plastet inte det bästa, men funkar väl ett tag. Dom kommer från Idiwa om någon undrar!
 
For först på skolan för att ha matte innan jag och två andra från klassen gick till furuhedshallen för NIU-uttagning. Det vi gjorde först av allt var det jag var mest nervös för, beep-test.. fast gick bättre än förväntat och fick ett bättre resultat än sist! Resten av dagen bestod av två andra tester och massa övningar innan vi spelade. Var helt slut efteråt om vi säger så!

Myskväll

2014-01-12 ♦ 09:04:03
Bilder från gårkvällen
Bestämde mig för att börja plugga till ett no förhör vi kommer ha igår, fast hann dock inte så långt. Men bättre än inget iallafall! Vi åt en supergod middag igår, vilket var kinamat. Städade rummet senare på kvällen innan jag tog en lång dusch, med hårinpackning och hela köret. Bäst av allt var väl att jag hade renbäddad säng och nyrakade ben när jag skulle sova. Gick och sov ganska tidigt igår så vaknade också tidigt, för ungefär en kvart sedan. 
 
Idag har vi träning och sen ska jag även ta och plugga lite mer, vi hörs!
 
 

New phone

2014-01-10 ♦ 17:38:41
Ny älskling
Sviker från och med nu Samsung och går över till iPhone, är än så länge sjukt nöjd! Fast kanske inte så smart att jämföra med min gamla s2:a, men ändå. Fick den idag, perfekt när simkortet även kom, så nu väntar vi bara på skalen jag beställt som förhoppningsvis kommer på måndag.

Snöbollar

2014-01-08 ♦ 21:23:22
Mobilbild
Bestämde mig för att göra dessa goda "bakelser" idag, såg receptet innan jul men hann aldrig göra några så gjorde det idag istället. Dom blev klara för kanske två timmar sedan men provsmakade två nu eftersom de ska stå i kylen ett tag, jättegoda var dom faktiskt! Receptet hittar ni här.
 
Har varit en träningsfri dag denna onsdag, en vecka sedan jag hade en vilodag från träningen hehe. Beror ju på SM och så hade vi ju träning igår. Men imorgon är det träning igen iallfall!

It calls me home

2014-01-07 ♦ 11:08:25
Bästa ♥
Nu är jag hemma, skönt men ändå tråkigt eftersom vi haft det jätte roligt! Ville verkligen inte att det skulle vara slut. Vi spelade superbra men hade inte riktigt turen med oss, så det gick som det gick. Men har haft några riktigt bra dagar med bästa tjejerna ändå!

Några favoriter från 2013

2014-01-05 ♦ 16:23:00
Här har ni sex bilder som jag tycker extra mycket om från förra året. Var väldigt svårt att välja dessa, när jag först hade kollat igenom var det kanske femton stycken. Men fick bli dessa iallafall!
 
Vilken tyckte ni var finast?

Fly away

2014-01-04 ♦ 19:35:00
Tryck på bilderna för att se vart de kommer ifrån
Såhär hade jag kunnat gå runt på nyår, två outfits som är snygga än fast man inte har klänning. Vad tycker ni om outfitsen?
 

Serietips

2014-01-03 ♦ 14:03:00
 
Slänger in ett litet serietips nu! Började se Revenge några dagar efter att vi fått lov och jag kan säga att det är superbra, iallafall det jag sett hittills! Är dock ännu på säsong 1, så vet ju inte hur det kommer att vara sen. Men funderar ni på att börja se en ny serie så är detta ett tips!
 
 

I need to know now

2014-01-02 ♦ 12:00:00
Från SM förra året
Nu sitter jag förmodligen snart på bussen som ska ta oss till Umeå, där vi ska spela SM. Tror detta kommer bli jätte roligt, men man kommer vara väldigt slut efteråt. Är där tills dagen innan skolan börjar somsagt, kommer hem på måndag. Vet inte om jag kommer hinna fixa några mer tidsinställda inlägg men vi hoppas!

2014

2014-01-01 ♦ 15:54:27
Två av de få bilderna som blev bra igår
Stod redo med stativet och kameran innan tolvslaget och lyckades faktiskt få några bilder, fast alla vart inte sådär jätte bra. Men ett nytt år nu då! 
 
Startade detta år med en riktigt god frukost, gjorde scones och kokade ägg. Resten av dagen har gått åt till packning och lite serietittande. Det är nämligen så att jag kommer börja året med att fara på SM med länslaget, hur kul som helst! Kommer hem dagen innan skolan börjar, den 6;e. Vet inte än om jag gör något tidsinställt eller om bloggen får stå tom, men det lär ni ju se.
 



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D