Allt är för bra nu

2014-06-29 ♦ 21:22:35
Från Skellefteå denna helg
Blev en liten bloggpaus över helgen eftersom jag varit i Skellefteå med Linda på stadsfesten, har haft det så himla bra! På fredag for vi dit vid fyra och åt middag ett tag efter att vi kommit fram. Sedan fixade vi oss innan vi gick dit, väl där såg vi en bit av Agnes Carlsson, fast anledningen till att vi gick dit var Nause som var några timmar senare.
 
På lördag gick vi dit innan klockan nio för att se Kim Cesarion och fick sedan gå runt ett tag innan det var dags för Veronica Maggio, hon var sååå bra! Har filmat och fotat en massa, men med dessa bilder sammanfattar jag helgen.
 

Sunset

2014-06-27 ♦ 12:08:09
Canon EOS 550D + Canon EF 50mm II
Igår när jag var ute med Freddy såg jag lite ställen som skulle vara perfekt att fota på, så snabbade mig ut igen med kameran då jag kommit hem. Tycker verkligen om ljuset, hade också kunnat fota väldigt fina porträttbilder men hade tyvärr ingen att fota så det får bli en annan gång.

Serietips

2014-06-25 ♦ 15:35:59
One tree hill
En serie som jag höll på att se ganska länge, eftersom det är så många säsonger. Men verkligen en sevärd serie!
 
Betyg 5/5
 
Pretty little liars
En spännande serie som går ut på att få veta vem A är, anledningen till att den får fyra av fem är för att det kan bli lite långtråkigt ibland då det handlar om en sak men tycker fortfarande att PLL är väldigt bra.
 
Betyg 4/5
 
The vampire diaries
En bra serie som jag tyvärr inte kan berätta så mycket om utan att avslöja för mycket, så kort och enkelt: Elenas liv och vampyrer.
 
Betyg 4.5/5
 
Revenge
Samma med denna, kan inte säga för mycket utan att avslöja, men man får följa med Emily's liv. Spännande och bra serie, men kan bli lite för mycket ibland.
 
Betyg 4/5
 
Sen slutligen har jag en fråga till er eftersom jag antingen sett ut serien elller väntar på nya avsnitt: Har ni någon serie ni vill tipsa om? Behöver någon bra att se nu under sommarlovet!

Everything depends on you

2014-06-23 ♦ 15:05:45
Härlig inspo från we♥it
Har tyvärr inte några roliga bilder att bjuda på eftersom jag inte kunnat fota dom senaste dagarna då det varit dåligt väder, så kollade igenom weheartit en sväng och hittade lite fina sommarbilder. Igårkväll for jag och Johanna ut lite spontant där mot kvällen, fast vi kom hem rätt tidigt ändå. Sen hände det väl inte så mycket under kvällen. Senare idag har jag fotbollsträning och efter det har jag inga bestämda planer så får ser hur det blir. Vi hörs!

Taken away to the dark side

2014-06-22 ♦ 19:30:48
Ph 1 - Idag efter att jag varit ute och sprungit
ph 2 - Mat efteråt
Nu under midsommar har vi haft ledigt från fotbollen, så idag bestämde jag mig för att fara ut och springa. Då jag började var det soligt, efter ett tag regnade det, sen blev det molnigt och till slut sol igen, allt det på ungefär en timme. Sprang nämligen 1 mil, utan att stanna dessutom, himla skönt efteråt! Sen fick det bli tacos till middag som satt väldigt gott.

Låt mig vara din soldat

2014-06-22 ♦ 00:14:06
Hallå! Idag har jag inte gjort något speciellt egentligen, har varit så dåligt väder under dagen så hade inte alls ork att hitta på något. Har iallafall hunnit med att gå på några prommisar med Freddy, skönt trots vädret faktiskt. Är väldigt fotosugen, skulle behöva ta mig ut någon dag när vädret är på vår sida. Under kvällen har jag sett på en film tillsammans med det på bilden, riktigt gott! Nu tänker jag svara på kommentarer och sedan se någon serie innan jag går och lägger mig.
 

Midsommar

2014-06-20 ♦ 19:36:51
Glad midsommar!
Så här har jag sett ut under tiden vi var hos mormor och morfar där nästan hela släkten var samlad, så himla roligt att se dom när dom bor så långt borta! Var under morgonen på gymmet med Johanna där vi körde ben, konstigt nog har jag inte så mycket träningsvärk nu.

Don't think I could believe you

2014-06-19 ♦ 11:48:50
Gårdagens bak
Hade inte så mycket för mig igårkväll så bakade bara något riktigt gott och enkelt, chokladmuffins! Tog en lång dusch därefter och såg sedan det nyaste pretty little liars avsnittet. Så kul nu när det kommer ut varje vecka! På ett tag ska jag och Johanna fara och gymma, så vi får höras senare.
 

I'm not wasting no more time

2014-06-18 ♦ 15:58:55
 
 
Gym för någon dag sedan, fin kvällstur på cykeln
Hejsan! Började dagen på bästa sätt: genom att göra en riktigt god frukost! Blev nybakta scones, smoothie och ägg. Lite senare bestämde jag mig för att städa rummet och ska även bädda rent, kommer bli så skönt att sova ikväll!
 
Tanken var att jag skulle blogga efter matchen igår, men hade inte ork till att göra det så slöade vid datorn istället. Vi mötte iallafalll Svartlå och slutresultatet blev vinst med 5-1 och vi spelade verkligen jättebra! Så himla skönt med vinst!
 

We're just having fun

2014-06-16 ♦ 15:14:29
Glada studenter
Här har ni några fler bilder från då jag var och se på min brors student, tror inte att det kommer någon mer dock. Vädret idag är inte på topp, det blåser och regnar då och då, vill ju ha sommarväder!! Igår fick vi känna på lite värme där en halvttimma, just den tiden då jag var ute och sprang.. typiskt! Det hade kunnat vara molnigt då istället haha! Hoppas vi får värme snart iallafall.

Ny design

2014-06-15 ♦ 21:33:16
Före
Efter

Äntligen har jag en ny design, har varit så himla less min gamla!
Hade inget speciellt för mig ikväll, så bestämde mig för att göra en ny header och därefter fick jag idén om hur det andra skulle se ut.

Klänningen

2014-06-15 ♦ 13:10:26
Avslutningsoutfit
Denna klänningen bestämde jag mig för att ha på avslutningen för ett ganska bra tag sedan, tycker den är så fin då den är lång. Köpte den i Göteborg då vi var där förra sommaren, men kommer tyvärr inte ihåg på vilken affär. Vad tycker ni om den?
 

You never said a word

2014-06-14 ♦ 23:28:31
Hejsan! Sov ovanligt länge för att vara mig idag, vaknade vid elva och låg kvar i sängen cirka en timma. Det är så skönt med sommarlov, man kan göra vad som helst! Jag och Linda bestämde oss för att gymma innan middagen så vi for vid tre och när vi var klara for jag till Linda där vi åt och sedan cyklade till strandängarna. Där var vi inte så länge, utan for efter ett tag. Köpte lite gott innan jag for hem, som jag ätit på under kvällen.
 

För han har tagit studenten

2014-06-14 ♦ 14:19:12
Bästa bror ♥
Igår var jag och såg på min brors student, så himla glad för hans skull! Var faktiskt himla kul att se på och även fota, så ni får nog se mer bilder i ett annat inlägg!
 

Just a moment ago

2014-06-13 ♦ 12:29:32
Bilden längst upp till vänster är från klassdagen och resten från avslutningen.
Till höger ser ni våra fina mentorer!
Tror inte riktigt att jag hunnit smälta att vi faktiskt har sommarlov och tråkigt nog lämnat klassen. Kanske förstår jag det då sommarlovet är över? Haha. Efter att jag skrivit inlägget igår cyklade jag iväg till stan för att möta upp Linda och Maja och med lite spontana tankar blev kvällen väldigt bra tillslut!
 
Var några som ville att jag skulle visa klänningen jag hade på avslutningen, så kommer visa bilder senare!

Sommarlov

2014-06-12 ♦ 21:35:26
FÖR NU HAR JAG GÅTT UT GRUNDSKOLAN OCH TAGIT SOMMARLOV!!!
Idag har jag varit tillsammans med 9C för sista gången och det var verkligen blandade känslor. Vi började avslutningen med att höra på rektorn ett tag och redan då kände jag att tårarna ville komma. Fick sedan se en massa uppträdanden innan det var dags för oss att få betygen. Våra mentorer var så snälla att de hade bakat åt oss och vi fick även jordgubbar samtidigt. Sen bäst av allt var de små men minnesvärda korten vi fick med blomman. Angående cykeln så brukar min lärare alltid se mig påväg till skolan haha! Kommer sakna vår fina klass! ♥
 

Klassdag

2014-06-12 ♦ 13:41:29
De två första bilderna är från avslutningsmiddagen och de två andra är resultatet av vår klasströja.
Denna vecka har varit väldigt lugn, lediga måndag och tisdag förutom att vi hade avslutningsmiddag på kvällen och onsdag var det brännbollsturnering. Idag har det även varit en lugn dag, vi har haft klassdag där vi bestämde oss för att äta på Vikingen och tanken var att sen spela volleyboll och kubb, men vädret var inte på vår sida. Vi fick även våran klasströja idag efter vi ätit klart, istället för att ha ett citat på framsidan valde vi att göra klassens ... vilket var superroligt! Vi gjorde även en t-shirt för att man skulle få mer användning för den.
 
Ikväll är det avslutning och även sista tiden vi spenderar med denna klas, sad but true. Dessa tre år med klassen har varit så himla bra, kanske inte hela sjuan men nu står alla väldigt nära varandra. Kommer bli tungt att lämna dessa fina människor!

Leaves

2014-06-10 ♦ 13:17:52
Canon EOS 550D + Canon EF 50mm II
Passade på att gå ut medan det inte regnade igår och fota lite naturbilder, dock vart det väl inte så många bra men några iallfall. Har varit dåligt väder de senaste dagarna, vilket inte är bra då vi har avslutningsmiddag ikväll och ska ju även ha klänning så det kommer väl bli lite kallt. Hade förresten match igårkväll, som blev 1-1 trots att jag tyckte att vi var värdiga vinnare.
 

New in

2014-06-07 ♦ 21:32:38
Nya saker från Luleå
Som jag skrev imorse så for vi och shoppade, ville ju ha med mig hem en massa saker vilket jag även fick. Köpte till och med en klänning vilket är väldigt ovanligt för mig (ljusrosa på bilden). Hade kunnat få med mig ett par till skor som man inte får ont i fötterna då man går, men hittade tyvärr inga.
 
Förutom det ni ser på bilden fick jag med mig underkläder och ett par träningsshorts, är väldigt nöjd över allt!
 

I could really use a wish right now

2014-06-07 ♦ 09:59:14
Summer
Väldigt länge sedan jag var in på we♥it och kikade runt, så nu när jag har lite tid över på morgonen tänkte jag att jag kunde göra det. Ska nämligen snart och shoppa och är helt klar just nu. Hoppas att jag får med en massa saker hem, för det behövs verkligen! Är superfint väder idag, så får ta och sola lite då jag kommer hem. Hoppas ni får en bra dag!
 

When you're singing that song

2014-06-06 ♦ 13:09:19
Allt förutom skorna kommer från gina
Måste verkligen skaffa mig ett par vita jeans, tycker det är så himla fint då man fått lite färg! Här ovan ser ni en outfit jag skulle kunna tänka mig ha en sommarkväll, har ju redan glasögonen och conversen(dock höga). Under gårdagen hade vi en lektion där vi städade skåpen, sen fick vi gå ut och se på fotbollsturneringen då vi hade Engelska och hade ingen finska eller bild heller. Jag, Johanna och Linda for på stan då vi sett i kanske två timmar och svamlade runt lite innan jag for hem ett tag.
 
For tillbaks till skolan vid två för att se finalen och for sen till Johanna och solade innan vi cyklade till stan för kulturnatta. Medan vi suttit ute under dagen och kollat på fotboll hade jag fått bränna av mina höga converse, shortsen och mitt linne, superfint alltså.. haha nämen får sola bort det. Hade iallafall en bra kväll!

Klar med grundskolan

2014-06-04 ♦ 21:38:00
Från då jag var hundvakt med Linda
Nu vart det ett tag mellan inläggen igen, mest för att jag idag hade en redovisning som vi fått två dagar på oss att göra. Trodde verkligen inte det skulle gå bra, men fick ett A!! Så skönt att avsluta grundskolan på ett bra sätt. Så från och med nu kan jag inte klaga på att skolarbeten gör att jag inte kan blogga haha. Idag var det näst sista vanliga skoldagen och det bjöds även på fika, trots att det varit en bra dag blir jag så ledsen då jag snart behöver lämna min fina klass... kommer gråta floder!



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D