Was it real or was it all in my head

2015-04-08 ♦ 14:24:57
Påsklovet bara rinner iväg och det är redan onsdag. Hittills har jag mest tagit det lugnt och njutit av ledigheten, men har även varit på några riktigt mysiga tjejkvällar och tränat. 

Kom för ett tag sedan in från en långpromenad med vår hund som var väldigt skönt, speciellt med hög musik i öronen. Andra planer för dagen är att fara på gymmet någon gång efter middagen men utöver det så vet jag inte vad som händer.

I did it all

2015-04-05 ♦ 21:53:23
Under gårdagen bestämde jag mig för att baka en kladdkaka som faktiskt blev god. Var så länge sedan jag hade någon ork eller tid till att baka så det var skönt att göra det, trots att det är själva kakan som är glädjen i det hela och inte att baka. Någon timma efter att jag bakat bestämde jag mig för att fara på gymmet där jag körde kondition, jobbigt men riktigt skönt efteråt.
 
På kvällen åt jag en god middag för att sedan se på Taken 3 som var bra enligt mig. Har alltid gillat actionfilmer så kan vara av den anledningen jag alltid tyckt att Taken-filmerna varit bra.

Ändå är det dig jag tänker på

2015-04-03 ♦ 16:57:39
Ett välförtjänt lov är äntligen här och jag är så lättad efter all stress som varit skolrelaterat under den senaste tiden. Vaknade konstigt nog redan klockan åtta och var pigg trots det. Någon timma senare befann jag mig på gymmet där det stod mage på schemat.
 
Lite senare beger jag mig mot Linda för en trevlig middag och sen har jag inte så mycket mer planerat. Vi hörs!
 Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D