Yesterdays outfit

2015-01-30 ♦ 15:21:27
Hej! Skulle egentligen blogga igår men hann aldrig vilket är anledningen till att jag lägger ut denna bild idag. Gårdagen var väldigt skön och lugn, med sovmorgon och tre lektioner där en av lektionerna var idrott. Dagen idag började med verbförhör på engelskan som vi har nästan varje gång och nästa lektion hade vi matteprov. Vet inte riktigt om det kändes bra men det är ju i varje fall bortgjort nu.
 
De två sista lektionerna på fredagar är laborationstillfällen i både fysik och kemi, är i gruppen som har kemi sist. Sitter faktiskt på den just nu, eller ja vi fick gå om man ville eller sitta och skriva klart en sammanfattning på "laborationen" vi gjorde. Nu har vi äntligen helg och det bästa av allt är att vi inte har så mycket skolarbete att göra under helgen.
 

Thinking out loud

2015-01-28 ♦ 18:14:25
Bara två bilder från i helgen. Var himla fint och soligt den dagen! Tänkte berätta lite vad jag gjort under de senaste dagarna. I fredags hade vi match mot Stil där det slutade med vinst 10-6. Jag som hade en sådan bra fredag, där jag bland annat fick göra bort en sak i skolan, fick en mindre bra natt... Hade migrän och gjorde så ont att jag inte kunde sova. Tog igen sömn på lördagsnatten isätllet.
 
Blev en sväng till gymmet på söndag innan jag for till Linda, där vi pratade och tog det lugnt, riktigt skönt och välbehövligt. Denna veckan har mest gått åt till plugg, ett finska prov i tisdags, en tänkt redovisning idag som inte blev, debattartikel och matteprov på fredag.

Times running

2015-01-14 ♦ 21:46:51
Hej på er! Tänkte att det passade ganska bra att blogga nu eftersom att det var länge sedan. Skolan började ju i torsdags efter ett väldigt bra lov. Vi har haft en lugn och skön början men det vänder väl ganska fort. På lördag for jag och några andra tjejer med bussen till Luleå där vi först shoppade och åt lunch innan vi gick och såg på innebandy. En bra dag helt enkelt! Att jag även var nöjd med det lilla jag köpte gjorde det perfekt.
 
Hopaps i alla fall att alla ni har det bra och så ses vi när vi ses helt enkelt!

Jewelry

2015-01-06 ♦ 14:58:36
 
Beställde detta några dagar innan jul och tanken var att ha på mig det på julafton men det passade inte klädvalet. Fick däremot inviga halsbandet på nyår. Gillar det verkligen!

Kollade runt på JFR's hemsida tidigare idag och hittade lite småsaker som jag ville ha och beställde även dem. Blev ett skal till mobilen, en ögonskuggs- och ögonbrynspalett. Allt var superbilligt och dessutom har dem rea på nästan alla saker.

It was yesterdays mistake

2015-01-03 ♦ 19:03:37
Två bilder från nyår
Detta är alltså det första inlägget för 2015!! Kommer nog ta ett tag innan man vant sig att skriva det. Efter många om och men fixade sig planerna för nyårskvällen och fick ett väldigt bra avslut på året och dessutom en bra början på det nya.Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D