Never gonna give it up

2014-07-30 ♦ 22:54:23
Hejsan mina vänner! Idag är det en riktigt bra dag måste jag säga, har nämligen haft min sista arbetsdag så är ledig!! Det kunde nog inte komma mer lägligt, varit så sjukt less dom senaste dagarna. Efter jobbet for vi och åt kycklingtoast som ni skådar på bilden och jag kan lova er att det verkligen inte heller satt fel.
 
Har varit på träning ikväll och efter den tog jag bara det lugnt och åt lite kvarg och hallon samtidigt som jag såg på pretty little liars. För ett tag sedan renbäddade jag sängen, så sitter där just nu vilket jag förmodligen kommer göra resten av kvällen.
 

To keep you off my mind

2014-07-27 ♦ 15:34:06
PDOL
I fredags for jag till Piteå för att spendera helgen där med Johanna. Vi fixade oss direkt vi kom dit och gick sedan ut för roligheter. Under dagen på lördagen gick vi runt på stan, men hittade knappt något. Efter det var vi några timmar i solen och badade även. Hade sen en bra kväll igen, som avslutades ganska tidigt. Haft en superbra helg med bra sällskap!
 

I jumped so high I touched the clouds

2014-07-22 ♦ 16:56:02
Från igår
Igår efter jobbet for jag till Johannas stuga ett tag innan jag hade fotbollsträning. Var sjukt varmt även i vattnet, var så himla härligt att bada. Hade även första träningen efter uppehållet innan jag fick lägga mig inför en ny jobbdag.
 
Hade jobb idag som vanligt, gick fort fram tills lunch men eftermiddagen gick inte så fort. Bästa idag var att vi fick veta att det inte finns något mer jobb förrän på måndag, så jag har helg nu!!!! Kan inte beskriva hur skönt det ska bli att inte behöva stiga upp vid fem.
 
 

There is a light to all this darkness

2014-07-20 ♦ 11:01:35
Godmorgon! Vaknade rätt tidigt idag, och började dagen med en långpromenad tillsammans med Freddy. Har för ett tag sedan ätit frukost och innan det pluggade jag lite teori för mopedkortet. Har inga speciella planer för dagen, men det är bra väder så kanske blir att fara och bada någonstans.
 
Igår bestämde jag mig för att fara ut och springa, blev en runda på fem kilometer. Sprang även fortare än förra gången jag sprang den rundan, så himla roligt! Valde dock lite fel dag att springa på eftersom att det var supervarmt.

It can't be tamed

2014-07-19 ♦ 11:11:07
Hejsan! Var ett bra tag sedan jag uppdaterade, men man har inte så mycket att skriva om när man jobbar från 6 på morgonen till tre på dagen och dessutom fotar man inte så mycket bilder. Så helt enkelt har jag inte haft något intressant att skriva om eftersom jag jobbar halva dagen.
 
Igår fick man ju helg och var verkligen supertrött, så tog det ganska lugnt. Åt lite melon under kvällen samtidigt som jag såg det nya pretty little liars avsnittet. Idag är det varmt och skönt ute, så ska ta och gå ut ett tag efter att jag svarat på kommentarer.

One less problem

2014-07-13 ♦ 20:43:51
Två från idag
Idag när jag vaknade tänkte jag att det skulle bli serietittande hela dagen pga att det var dåligt väder, men vid tolv blev det 23° och sol. Jag och Johanna bestämde oss för att fara till strandängsbadet, där vi var tills klockan fem ungefär. Var så himla härligt att sola och bada! Under tiden vi var där åt vi även lite gott som ni ser på bilden.
 
På något tag är det dags att gå och sova eftersom jag har jobb klockan sex imorgon. Innan dess tänkte jag svara på kommentarer och äta något. Vi hörs!

There's a conclusion to my illusion

2014-07-12 ♦ 19:32:33
Nyttttt
Igår var äntligen första jobbveckan över och fick även helg då, så skönt med två lediga dagar! Bästa av altt var ju att jag fick sova ut idag, är så jobbigt att stiga upp tjugo över fem varje morgon. Vid klockan ett for jag till Haparanda och gick runt ett tag, fick med mig en ny klänning, ett sportlinne och även massa underkläder.
 

Save tonight

2014-07-09 ♦ 18:53:43
Grattis i efterskott finaste du
Linda fyllde ju år i måndags och har inte hunnit skriva ett grattis inlägg åt henne på bloggen, så får bli idag istället. Har ju som sagt jobbat de senaste dagarna och haft fullt upp efteråt. Efter jobbet i måndags for jag och gymmade och hälsade även på hos farmor, så mycket tid var inte över. Igår firade vi Linda och idag hinner jag pusta ut lite eftersom jag inte har något speciellt.
 
Får ju inte glömma att säga hur sjukt bra väder vi haft?!??! Dock så himla typiskt att man börjar jobba då vädret duger, men pengar får man ju så.

Last day before work

2014-07-06 ♦ 21:16:08
Hejsan! Idag har det varit superbra väder och jag har verkligen njutit allt jag kan, har nämligen jobb imorgon och börjar redan klockan sex. Inte sovmorgon här inte! Men tjänar ju pengar, så ska inte gnälla. Hur länge jag jobbar är inte bestämt ännu, beroende på hur mycket som finns att göra. Så kommer inte ha så mycket att blogga om framöver eftersom jag jobbar till tre.
 
Imorse gick jag ut med en smoothie till solstolen och satt där i några timmar. Under eftermiddagen for jag och Johanna till strandängsbadet en sväng där vi badade den mesta tiden. Tanken var att vi skulle spela volleyboll efteråt, men vi badade ännu mer istället, fast i havet. Första gången detta år faktiskt!

Sunset #2

2014-07-05 ♦ 10:20:04
Canon EOS 550D + Canon EF 50mm II
Råkades bli några dagar mellan detta och inlägget jag skrev innan, var egentligen inte tänkt det men har bara inte haft så mycket att skriva om. I torsdags var jag och sprang under kvällen, regnade i början men det hann sluta. Var faktiskt ganska skönt att springa i regn konstigt nog. Resten av kvällen spenderades med det nya avsnittet av pretty little liars.
 
Igår var det uppstigning redan halv åtta för att sedan vara på folketshus klockan nio och ha mopedkurs. Det var väldigt länge, till klockan fem, men då har jag gjort bort all teori i allafall. Var sjukt trött då jag kom hem därifrån, kändes nästan som om jag varit på skolan.
 

A million people in the place and there you are

2014-07-02 ♦ 18:36:39
Gomiddag
Sjukt dåligt ljus på bilderna, så dom blev som dom blev. Åt iallafall kinamat för ett tag sedanoch sitter just nu och lyssnar på musik och funderar på vilken film man ska se senare. Något filmtips? Är nämligen sjukt dåligt väder, regn och blåst... Jag som trodde att sommaren kommit då vi hade superbra väder igår, men icke det. Skulle egentligen ha farit med Johanna på strandängsbadet idag, men gick ju ej pga vädret.

We don't talk about it

2014-07-02 ♦ 13:39:18
Senaste inköpen
På första bilden skådar ni det jag köpte i Skellefteå + köpte även underkläder. Träningslinnet på andra bilden köpte jag igår i Haparanda innan jag skulle till tandläkaren. Trots att jag inte fick med mig så mycket hem från Skellefteå är jag nöjd, för höjdpunkten där var ju stadsfesten.

Answer

2014-07-01 ♦ 21:36:00
Fick några frågor om det var Anton Ewald på mittenbilden igår, och ja det är det! Glömde helt bort att skriva att jag och Linda shoppade på dagen i lördags och kollade lite på Anton Ewald då vi ändå var i stan. Fick även fota bilder med snyggingen, dock var det så ljust ute så bilderna vart väl inte superbra.
 



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D