Piteå summer games

2013-06-30 ♦ 21:23:00
 
Två mobil bilder från helgen
Under torsdagskvällen drog vi oss mot Piteå för att delta i psg, för vår del gick det väl inte så bra men roligt hade vi! Så det är anledningen till att jag inte har bloggat, tänkte först mobilblogga, men orkade helt enkelt inte. Nu tänker jag svara på en massa kommentarer medan jag äter godis, som jag just köpt. Hoppas att ni har haft det bra!
 
 

Grillat

2013-06-26 ♦ 10:28:44
Detta åt jag till middag igår
Bloggade inget under gårdagen eftersom jag knappt hade någon tid över. For kring halv två till bryggan med Linda där vi solade ett litet tag, cyklade sedan och köpte en dricka och gick runt på stan. Kom hem just före middagen och senare på kvällen for vi till farmor.
 
Vaknade hyfsat tidigt idag och har sen dess sett på tv, gått ut med Freddy och redigerat bilder. Snart drar jag mig nog mot Linda för att sola ett tag, så vi får höras!
 

It'll be by your side

2013-06-24 ♦ 23:11:12
Tre från dagen
Cyklade iväg ganska så tidigt imorse till Sara, väl hos henne fotade vi, åt jordgubbar och grädde, for en sväng till bjumis där vi fotade, solade och badade. När jag kom hem därifrån var det inte länge kvar tills träningen började och efter den har jag hunnit duscha och sett på tv. Gjorde även en film från bjumis och gissa vad jag märker då den är klar?! Att sidan där jag brukar ladda upp filmer på håller på att uppdateras så att man inte kan ladda upp någon, så irriterande.
 

You make it right

2013-06-23 ♦ 23:19:12
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Naturbilder från midsommar och igår som jag aldrig visade. Var väldigt dåligt väder igår och det har varit ganska mulet idag, men har faktiskt varit lite sol framme på kvällen. Har iallafall just sett wallander som gick på tv och har inte varit en så händelserik dag. Nu tänker jag se på någon serie, hade det varit igår hade jag sagt OTH, men såg ut serien på kvällen igår... sad but true!
 

Midsommar

2013-06-22 ♦ 17:01:20
Såhär såg min midsommar ut, en bra kväll helt enkelt. For till Linda på kvällen och var där med henne och Ebba, åt en massa, fota lite, pratade, gjorde kransar, cyklade runt osv och var hemma kring halv ett. Så orkade inte börja redigera några bilder då, så gjorde det idag istället.

Tack för att ni röstade

2013-06-22 ♦ 13:28:38

Vann fototävlingen och hade över hundra röster, tack sötisar! Här nedan är länkarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glad midsommar!

2013-06-21 ♦ 16:32:03
Här får ni en dålig bild fotad med mobilen på hur jag ser ut, bättre bilder kommer senare! Ska på ungefär en haltvimma dra mig mot Linda där jag ska spendera kvällen med henne och Ebba, kommer nog bli bra! Vi har inget speciellt planerat, så ni får helt enkelt veta vad vi gjort ikväll eller imorgon.
 
Förresten, vann fototävlingen! Så kommer länka de som kommenterat i inlägget nedan, var verkligen hur många som helst som röstade, tack vad snälla ni är!!
 

En av finalisterna!

2013-06-17 ♦ 15:17:01
Blev en av finalisterna i Ainas tävling och det skulle verkligen betyda mycket om ni tog er den lilla tid det tar att rösta. Är nr 13 och du kan rösta längst ner i detta inlägg.
 
Skriv gärna om ni gjort det så kan jag länka er som är så gulliga!
 

Ny design

2013-06-17 ♦ 11:33:40
Före
 
Efter
 
Sådääär! Nu är jag äntligen klar med designen som jag hållt på med i några dagar, själv är jag hyfsat nöjd! Alla bilder i headern är från gran canaria, hade några andra bilder från början men bestämde mig sedan för dom. Så då har jag visat några till av dom.
 
Vad tycker ni om den nya designen?
 

Med i en fototävling

2013-06-16 ♦ 17:51:27
Med denna bild tävlar jag om en värdecheck på 200kr hos Kamda, vill ni också vara med så går klickar ni här. Om jag vinner skulle jag vilja ha detta gråfilter.
 
 

Dimma

2013-06-16 ♦ 13:59:16
Canon EOS 1000D + Tamron 70-300mm
Dessa bilder är fotade några dagar innan vi fick sommarlov, har bara inte haft tid att redigera dom tidigare. For på en cykeltur vid tio eftersom det var så mycket dimma och tänkte att jag kanske kunde få några fina bilder, blev ju dock inte så lyckat. Fast gillar den andra bilden iallafall!
 
Igår bloggade jag inget och anledningen var att jag fixade lite på en ny design, ni skulle bara veta hur less jag är på den jag har nu. Hade tänkt göra en ny för flera veckor sedan, men har inte haft tid då vi haft så mycket i skolan. På morgonen spelade jag även en match mot lira, vinst med 5-0. Gick väl hyfsat bra för mig än fast jag fick spela på en ovan position.

Avslutningsoutfit

2013-06-14 ♦ 18:37:57
Såhär såg jag ut på avslutningen! Fotade dessa bilder igår innan träningen, så det vart lite stressigt. Men någon bild var ju iallafall bra, som tur var.
 

Sommarlov

2013-06-13 ♦ 14:49:51
Hejsan! Gissa vad?!?! Vi har fått sommarlov idag och det känns sjukt skönt! Började med att fixa mig imorse innan jag drog iväg til skolan och såg på lite uppträdanden, efter de fick vi våra betyg. Är väl helt okej nöjd med dom! Så då fick vi alltså sommarlov! Började det genom att äta en toast på myggan tillsammans med Josse och Emma.
 
Hade ett par skor som jag använt tidigare en gång och fick inte skavsår eller så då, men nu har dom gått ut sig så har fått skavsår på båda hälarna och lite på tån.. gjorde riktigt ont då jag gick men nu har det gått över. Har fotbollsträning sen och får se hur det går med skavsåret då, hoppas på det bästa!
 

Finally back

2013-06-12 ♦ 16:36:55
Åh, första avsnittet på säsong fyra har kommit ut nu!
Hej! Var ju ett tag sedan jag skrev men hade tänkt göra det i förrgår. Har varit och tältat med vår klass och 8E en natt, vilket gjort att jag inte kunnat uppdatera då. Började med att cykla dit 3 mil, om man räknar biten jag cyklade hemifrån till skolan också. Det var ju perfekt att vi hade värsta motvinden man kunde ha också, var till och med tvungen att trampa i backarna. Väl framme hade vi lite uppgifter man skulle göra i olika grupper, var olika tävlingar som skulle hålla på tills kvällen. Annars åt vi, sov och grillade. Var faktiskt roligare än jag tänkt att det skulle bli!
 
Idag steg vi upp tidigt och var ganska snabba på att packa ihop alla saker. Cyklade sedan hem tre mil och kan ju säga att mina ben är en hel del död, 6 mil på två dagar. Väl hemma packade jag upp allt, tog en dusch och la mig i min sköna säng.

Dance our tears away

2013-06-08 ♦ 19:08:11
Nuläget
Hej på er! Var ju somsagt i Luleå igår för att hitta en avslutningsklänning, vilket jag inte gjorde. Men har iallafall en annan klänning jag kan ha. Så de är väl bra då! Idag har jag haft en lilla vm match som slutade med förlust med 2-1, tycker ju dock att den siffran inte är rättvis eftersom vi hade mer chanser och bättre spel.

Every summer has a story

2013-06-07 ♦ 08:04:27
Hallåå! Har typ inte hunnit blogga på två dagar, har helt enkelt inte haft tid. I onsdags slutade vi efter första lektionen som vi också fick gå tidigt ifrån, det var riktigt skönt! Då for jag och några tjejer från klassen och åt på stan, cyklade sedan runt lite och slutade med att vi hamnade på furuvallen. Sen hade jag fotbollsträning och efter den var jag med Linda igen.
 
Igår kom Emma hit en sväng innan vi cyklade iväg till henne och fotade. Hann inte vara med varandra så länge eftersom jag hade träning. Efter den for jag och Linda in till stan och köpte oss en cola, haha hittade våra namn för första gången! Anledningen till att jag vaknat så tidigt idag är för att jag ska till Luleå, så måste göra mig klar nu, vi ses!

Fri från plugget

2013-06-04 ♦ 14:28:00
 En bild från gran canaria
Känner mig såå glad nu, som på bilden! Har gjort bort det sista provet i åk 8 idag, var hur skönt som helst! Så från och med nu är jag fri från plugget. Så himla skönt att slippa tänka på det nu, kan ju faktiskt göra vad jag vill efter skolan nu!

Raindrops

2013-06-02 ♦ 19:17:00
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Regnade en held del under dagen, sen mitt i allt dök solen upp och jag fotade lite bilder. Mitt close up filter och min reflexskärm kom till användning, vilket det inte så ofta gör, så de var ju iallafall bra! Dagen har väl inte varit så händelserik om vi säger så, har varit tvungen att plugga till no-provet vi har på tisdag, vet inte riktigt om det går bra eller inte hehe! Men kan lite iallafall.
 
Ska fortsätta plugga snart och ett tag efter det går jag och duschar. Sen vet jag inte vad som händer, kommer väl bli att jag sätter mig framför tv:n. Har förresten kollat vad jag fått för betyg i vissa ämnen, betygen ska ju sättas idag. Känner mig väl nöjd över det mesta, bättre än förra terminen om jag minns rätt. Så nu är det bara att hoppas på att de går bra på no-provet!

Rainbow

2013-06-02 ♦ 10:29:28
Canon EOS 1000D + Tamron 70-300
Igår bytte jag till mitt andra objektiv som jag inte använt på jätte länge, använder oftast mitt Canon EF 50mm II. Var tänkt att fota regnbågen men de gick ju inte så jätte bra som ni ser på första bilden, så fotade andra naturbilder istället. Dock började det regna då jag var ute, så blev inte så många bilder.
 
Idag tänker jag plugga till no-provet som är det sista innan sommarlovet, fattar inte hur skönt det kommer vara efter det!? Sen har vi en labbrapport och en engelska inlämning kvar också. Men nu tänker jag gå och äta frukost och sen få vi se vad som händer. Vi hörs!
 

Hello June

2013-06-01 ♦ 10:27:32
Hejsan! Känner ju att det varit ganska dålig uppdatering från min sida, har haft sjukt mycket i skolan denna vecka så det är anledningen. Gjorde bort ett so-prov och fantasyn i torsdags och igår matte-provet, nu återstår tre saker till som vi har nästa vecka. Efter de slipper vi allt plugg!!

Nu idag är det första juni och vädret är bra, dock har jag hört att det ska börja regna. Tänkte gå ut en sväng och sola innan dess.



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D