What if i lose it all?

2013-09-29 ♦ 20:43:46
Modell: Linda
Foto: Jag
Kring ett for jag till Linda där vi pratade om men massa och fotade lite porträttbilder, något jag inte fotat på väldigt länge. Så kommer förmodligen upp några mer någon dag framöver. Har försökt att plugga lite, men går väl inte sådär jätte bra. Ska iallafall försöka fortsätta med det ett tag till, så vi hörs senare!
 

People should fall in love with their eyes closed

2013-09-28 ♦ 20:48:44
Bilder från idag och igår
Hejsan! Igår efter skolan for jag, Linda och Josse en sväng på stan och fikade. Cyklade sedan till Linda där jag var tills fem ungefär. Åt middag ett tag senare, vilket var tacos, mums! Vi bestämde oss senare på kvällen för att fara och grilla, där det tillslut blev jag, Ebba och Linda. Var supermysigt! Cyklade hem därifrån kring kvart över elva, efter det duschade jag och somnade.
 
For idag till Happis och shoppade, köpte några nödvändiga saker. Orkade inte fota det då jag kom hem eftersom det hade hunnit bli så mörkt. Hade tänkt att byta ett par skor som jag fick hem igår till ett annat par, men hittade inte riktigt några som både var sköna och snygga. Eller förresten jo, hittade ett par, men min storlek fanns inte.. så blev tillslut att jag tog de jag fick hem igår.
 

I mitt HM paket

2013-09-26 ♦ 21:03:24
Skinnjacka / Svart & vitt linne
Skrev ju tidigare att jag skulle visa sakerna som kom med posten idag. Har köpt linnen från HM förut, så visste att de skulle passa. Skinnjackan gjorde även det, tog en större storlek för att kunna ha den nästa år. Har ju blivit så himla kallt nu, så går nog inte att använda en sån mycket mer.
 
Har haft träning och har sedan dess tagit en varm dusch och ätit lite. Resten av kvällen hade jag tänkt att läsa, är inne på de sista sidorna i boken jag läser så är ganska spännande.
 

Your voice is my favorite sound

2013-09-26 ♦ 15:47:28
 
Sammanfattning av dagen hittills
Har spenderat dagen på naturbruks, vilket var hyfsat roligt ändå. Vi fick prova olika maskiner, ha olika tävlingar mot varandra och lyssna på några saker. Hade ju direkt inte väntat mig att dagen skulle bli bra med tanke på att det regnade och var hurt kallt som helst imorse. Fast har inte regnat så mycket under dagen, vilket var tur.
 
Slutade kring halv två och gick då till team sportia för att prova våra nya innebandydressar innan jag fortsatte att gå hem. Var inte så jobbigt då jag inte hade någon tung väska bärandes på axeln. Blev sen glad då jag tog in posten efter att ha varit ute med Freddy eftersom HM paketet låg där. Trodde det skulle ta länge vilket det gjort de gångerna jag beställt där, beställde sakerna i måndags om jag minns rätt och fick dom redan idag!
 
Ni får se kläderna senare ikväll, vi hörs!

Gråfilter

2013-09-25 ♦ 16:01:28
Nytt filter!
Ett paket från Kamda kom med posten idag och på bilderna ovanför ser ni vad som var i det, ett gråfilter. Vann ju för ungefär två månader sedan ett presentkort på Kamda och bestämde mig för detta filter.

Har stått tomt här på bloggen ett tag, mestadels för att fotbollen har tagit mycket tid. Spelade iallfall en match igår där resultatet blev 1-1, dock var inte deras mål inne.. Men aja. Fick i oss maxmat påvägen hem, gott var det fast det tog så lång tid. Vi kom hem vid elva tiden, så sovde inte så jätte mycket i natt.
 
Hade terrängloppet idag där man springer ungefär 7 kilometer i skogen, gick väl hyfsat bra med tanke på att jag haft ont i benet de senaste dagarna. Kände det redan till en början, så sprang ganska lugnt hela vägen.
 
 
 

We are breathing in the same air

2013-09-22 ♦ 18:57:19
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Tryck här för att se två andra bilder från samma fotografering. Satt mig och redigerade lite bilder efter jag spelat in ett x antal gånger till min No-redovisning. Hade match idag mot Gammelstan och fick spela innerback vilket jag inte gjort på väldigt länge, var ett tag sedan jag spelade back överhuvudtaget. Fast har ju gjort det tidigare så det var väl inga bekymmer. I första halvlek ledde vi med 1-0 och matchen slutade 3-2 till dom, lite synd. Tyckte vi kunde ha vunnit matchen.
 
Ett tag efter jag kom hem från matchen så åt jag middag, som bestod av kyckling och ris. Gott med andra ord! Sen har jag läst lite bloggar och för det mesta försökt spela in lite till redovisningen, blir typ aldrig bra. Men känner att jag är hyfsat färdig med den iallafall, som tur är!
 

She don't want to go outside

2013-09-21 ♦ 20:36:35
 
Höstfint
Kollat runt på olika sidor efter något fint till hösten, så tänkte att jag lika gärna kunde göra några outfits. Så visar er två av dom. Har under dagen fixat lite läxa, så har inte så jätte mycket kvar nu denna helg. Känns ganska skönt! Nu ska jag spela in lite till min no-redovisning som vi har på måndag, så vi får höras!

Om någon vill se var kläderna är ifrån så klickar ni på bilderna, något många velat i outfit inlägg tidigare!
 
 

Är med i två tävlingar

2013-09-21 ♦ 16:35:00
Är med i en tävling på denna blogg, där man kan vinna en valfri tygkasse. Sjäv tycker jag mest om denna tygkasse, så hade valt den om jag vann! Tryck här om ni vill vara med i tävlingen.
 
Är även med i en VS tävling på denna blogg, tryck här för att komma direkt till tävlingen!
 
Mitt bästa sommar minne är från i somras då vi var på bilresa söderut. Besökte bland annat Liseberg och Ullared då vi var i Göteborg, vilket jag länge velat! Hade superbra väder under hela resan, åt god mat och badade en massa! En väldigt bra semester helt enkelt!

Turn up the lights

2013-09-20 ♦ 22:59:00
Från ikväll
Vädret denna fredag var väl inte det bästa, har regnat en massa. Så bestämde mig för att städa rummet idag och har även bytt sängkläder, ska bli så skönt och lägga sig nyduschad i nybäddad säng, nästan så att jag längar lite! Hann även hälsa på farmor sväng innan vi for hem och såg idol. Förresten så beställde jag hem ett filter till kameran och även ett par skor under tidigare idag.
 
Provade redigera bilderna ovan på ett sätt jag nästan aldrig brukar göra, var så himla dåligt ljus på bilderna så man kunde ju dölja det lite med effekten, hehe! Nu tänker jag svara på kommentarer innan jag tänker läsa lite och sen blir det nog att sova. Hoppas ni hade en bra fredag!

Fredagsfika

2013-09-20 ♦ 15:44:56
Hejsan! Klockan halv ett var vi påväg mot bussen till stan efter att vi slutat, inte dåligt inte. Några minuter senare var jag, Linda och Johanna vid gallerian. Där fixade jag mig en praoplats, blev på Willys haha. Inte det bästa stället kanske men iallafall bättre än att vara på pappas jobb. Gick sen och åt fika på lyktan, satt riktigt bra de! Tog sedan bussen hem i regnet.
 

Orientering

2013-09-19 ♦ 20:56:27
Bild från imorse
Istället för att ha en vanlig skoldag har vi varit och orienterat och gjorde även mat och några uppgifter sen. Fick sluta kring 12-12.30 vilket var väldigt skönt! Det vi gjort idag ingår i idrottsbetyget så det var tur att det gick hyfsat bra, hade till och med alla rätt på orienteringen!
 
Har för ett tag sen duschat efter fotbollsträningen och sitter just nu och ser på det sista av idol. Imorgon är det sovmorgon och så slutar vi även tidigt, redan halv ett, bra fredag alltså!
 

Spanien dag 5

2013-09-18 ♦ 18:15:13
Dagen innan hyrde vi en bil som vi körde med upp till bergen den sista dagen (åkte till flygplatsen klockan 5 på morgonen därefter).
 
Fanns massor av fina saker att fota där, fast blev ändå inte så jätte många bilder. Men lite på naturen runt om, var superfint!
 
Fotade även lite bilder senare på kvällen, innan det var dags för att sova en stund innan vi skulle upp igen. Var en jätterolig resa, första resan utomlands om man räknar till ett varmare land. Vill verkligen fara till det underbara stället igen! En video kommer mest troligen med bilder och lite filmklipp från resan, vet dock inte när.
 
 

All you ever did was break me

2013-09-14 ♦ 13:16:44
Dagens frukost
Hade ingen ork till att göra något annat än en enkel smoothie imorse, så det fick helt enkelt bli det! Valde att sätta i lite annat än jag brukar göra och jag tyckte att jag själv lyckades ganska bra med den. Huvudsaken att den var god iallfall!

Har börjat plugga lite till No-provet nu, kommer typ inte ha så lång tid på oss att göra provet eftersom vi har redovisning under samma lektion. Så det är väl tur att det inte är så mycket att plugga till. Förresten så tror jag att sista dagen vi var i Spanien kommer att komma upp på bloggen under dagen, var inte så många bilder att redigera.
 

Some things take time

2013-09-13 ♦ 21:58:09
Fredag idag, den trettonde till och med. Tog mig en liten sovmorgon imorse då vi började nio, vilket var jätte skönt! Dessutom slutade vi även tidigt vilket också är bra, vi har alltså väldigt bra schema på fredagar vilket många andra inte har.
 
Har haft lite huvudvärk under kvällen så har bara tagit det lugnt, sett på tv och ätit blåbärspaj. Skulle fara till Linda men blev så sent, så blir nog imorgon istället. Vet inte exakt vad som händer i helgen, men vi har iallafall breddläger i innebandy på söndag.
 

It should be easy

2013-09-12 ♦ 21:38:29
Såhär såg det ut då jag cyklade till skolan imorse
Var bara några grader på morgonen då jag cyklade och även väldigt mycket dimma, såg knappt om det kom någon bil. Över bron (bilden till vänster) såg man inte änns ner till vattnet. Var sjukt konstigt! Fast då jag väl var i stan var det knappt någon dimma alls. 
 
Har haft match idag på kvällen, blev 0-0 fast vi hade ett ribbskott och stolpskott bland annat. Så lite surt var det ju faktiskt. Fick spela både inner mitt och yttermittfältare, det sist nämda har jag bara gjort på en gång tidigare (var till och med på en match), så gick väl sådär. Nu ska jag läsa lite innan jag går och lägger mig. Sovmorgon imorgon och slutar även tidigt, bra fredag alltså!

Be true to who you are

2013-09-11 ♦ 16:53:29
Hejsan! Vi hade ju som sagt var ett hål under lunch, två timmar, så for och åt lunch på vikingen. Åt lunchbuffé och det var hur gott som helst! Var sååå mätt efteråt. Så hade tre lektioner idag och en föreläsning som gick ganska fort, så var väl inte en så dålig dag egentligen även fast jag slutade kring tre.
 
Nu ska jag iallafall snart äta och sen tänker jag träna några engelska glosor innan jag byter om för fotbollsträning. Vi hörs senare!

Love doesn't walk away, people do

2013-09-10 ♦ 19:37:00
"Details" bild eller vad man nu ska kalla det
Använde en klocka idag på skolan vilket inte händer sådär ofta. Tycker att det är så himla fint så fattar egentligen inte varför jag aldrig använder det, har ju faktiskt några stycken. Fotade just bilden som först tänkt vara en outfit bild, men tog bara denna då det hunnit bli så mörkt.
 
Skulle farit på innebandy träningen som vi hade ikväll, men kände att det blev för mycket då jag var på två träningar igår plus att vi har fotboll imorgon och dan efter det. Har ju även varit förkyld. Vi har haft en hyfsat lugn dag idag, vilket jag hoppas att det blir imorgon också. Har inställt en lektion imorgon vid lunch så tänker gå och äta på stan, blir förmodligen några i klassen som far men vet inte helt säkert ännu.

Live while we're young

2013-09-09 ♦ 16:54:23
Åt detta till middag, gooott
Har just ätit middag och åt det ni ser på bilden, var sjukt hungrig efter en lång skoldag. Vi gick ända till tjugo över tre, var helt slut i huvudet efter alla lektioner. Men klarade iallafall denna dag, nu blir det bara lättare dagar framöver! Hade superbra väder då jag cyklade hem, kunde till och med cykla hem utan jacka.
 
På lite mer än en timma har vi träning, hade tänkt göra lite matte innan jag byter om. Efter fotbollsträningen far jag nog mest troligt på innebandyträningen, som börjar samma tid som fotbollen slutar. Hade ju varit bra med lite träning iallafall innan innebandyläns som är i helgen.
 

Let it be

2013-09-08 ♦ 13:41:44
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm II
Dessa två är fotade under gårdagen, blev väl inte så många bra bilder. Till skillnad från igår då vädret var bra är det nu mindre bra, ingen sol och ganska kallt också. Så har spenderat dagen inne hittills och sett på tv och bara tagit det lugnt. Tänkte snart gå på en prommis och sen vet jag inte vad jag gör.
 

Forget those who forget you

2013-09-07 ♦ 22:16:57
Dagens goda frukost
Lördag idag då, har varit väldigt bra väder idag, kring 18 grader faktiskt! Har spenderat dagen ute ett tag, skrivit lite på en svenska sak vi har och tränat lite glosor. Såg just klart körslaget, brukar inte gilla det men tänkte att jag kunde ge det en chans. Första avsnittet brukar väl vara helt okej! Tänkte inte göra så mycket mer idag än att läsa och svara på kommentarer. Hoppas ni haft en bra dag!

Spanien dag 4

2013-09-06 ♦ 17:25:18
Vi pratade tidigare om att fara på något roligt ställe, tänkte först fara på vattenlandet men tog Palmitos Park istället. Ångrar verkligen inte det!
 
Fotade en massa djurbilder, några bilder i headern är också därifrån, så ni kan ju kika in dom ockå.
 
 
Fotade sen även massa naturbilder, var sjukt fint runtom när man gick. Var och kollade på tre olika shower, delfin, fågel och papegojshow. Var sjukt roligt att se!
 
Har ju en massa bilder därifrån, men ni får se mer i videon som jag tänker göra. Som sagt finns det ju några till i headern om ni ville se.
 

Autumn

2013-09-05 ♦ 21:02:13
Fyra bilder från we♥it
Hejsan! Har inte varit så bra uppdatering här känner jag. Igår var det dags för det årliga skolfotot, som vi hoppas blev bra! Har fått se de enskilda bilderna på datorn, dom blev väl sådär. Under gårkvällen hade vi en match, spelade inte så mycket eftersom jag fortfarande är lite sjuk. Har just duschat efter att jag varit och sett på en träning. Ska nu läsa lite ur den nya boken som jag var och lånade idag efter skolan.

If you snooze you lose

2013-09-03 ♦ 17:16:00
Tipsar om Elsa böckerna, alla tre är sjukt bra!
Läste just ut den sista Elsa boken, sad but true! Den slutade verkligen jätte bra, ♥ på de böckerna alltså! Så om ni inte läst dom tycker jag ni borde göra det. Ni som läst böckerna förstår ju rubriken ;-)

Sen sist jag bloggade har jag varit och kollat på en match med Sara, haft en jobbig måndag som inte blev så jättejobbig då vi har så bra och rolig klass! Så början på veckan har väl inte varit så dålig ändå. Imorgon väntas det skolfoto och som det ser ut just nu för mig vet jag inte vad jag ska ha på mig... får väl hoppas att jag hittar något som duger!

Lördagsmys

2013-09-01 ♦ 17:57:30
Tre bilder från gårkvällen
Hejsan! Igår for jag till Linda för att hjälpa henne med maten innan Ebba kom, vi fixade det mysigt och åt sedan tacos. Var riktigt gott! Kom hem kring elva och orkade inte blogga då, utan satt mig och läste ett tag istället.

Idag har jag sovit länge, vilket jag gjorde igår också. Gjorde mig sedan bananpannkakor och lite annat gott till frukost. Har varit en sväng på stan för att se på tapeter, sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Nu tänker jag svara på kommentarer och se om det finns något bra på tv!
 



Follow on Bloglovin

16 år, bosatt i Norrbotten, gillar fotboll & innebandy och att umgås med mina vänner. Fotar med en Canon EOS 550D